Buna, acum 3 săptămâni bunica mea a murit, iar zilele trecute am visat- o pentru prima data. Am visat ca s- a uitat la mine cu o fata trista, mi s- a părut și nu mi- a zis nimic, după care s-...? (mai mult)
Voi ce ziceți ce e așa de grav daca ești omul care se plânge? Cunosc și oameni deștepți care o fac.
Buna TPU. De ce simt nevoia sa ma uit constant la cat e ora? Ma uit ba la ceasul de pe perete, ba la ceasul de pe telefon si simt uneori ca si cum ar trece asa de greu minutele. Nu inteleg ce pot sa am....? (mai mult)
Bună TPU! Sper din suflet sa nu supăr pe nimeni, dar am observat ca sunt din ce în ce mai mulți negri în România, iar lucrul acesta ma îngrijorează. Nu sunt exagerat de mulți, dar sunt mai mulți...? (mai mult)
În magazinele Kaufland există niște aparate de "schimbat monede" pui monedele acolo, iar după ce aparatul le numără primești un bon cu suma. Cu acel bon trebuie să mergi la biroul de informații...? (mai mult)
De ce unele persoane supraponderale sunt mai rapide/agile fizic decât cele cu o greutate optimă?
Voi ce ziceti, daca ai bani ai nevoie de prieteni? Eu zic ca nu! Daca esti introvertit te simti bine singur, daca nu esti introvertit, tot poti avea activitati faine si fara prieteni si oricum poti ...? (mai mult)
Bună ziua! Cu ce ne ajută certurile sau pedepsele în viață? Nu sunt bune de nimic!
Există oare în România vreun restaurant care să aibă în meniu carne de câine? Ați gustat vreo dată acest preparat? Ce gust are? M-ar tenta sincer să încerc.
Esti intelept daca crezi ca"totul depinde de tine " si fericirea "depinde de tine" ma scuzati depinde de mine daca ma inteleg bine cu familia? Depinde si de ei, depinde de mine daca imi moare cineva drag?...? (mai mult)
Am auzit pe cineva ca e penibil sa intrebi lumea pe net intrebarea x sau y, da intr- adevar legat de tine, da, pentru ca nu te cunosc, dar legat de un lucru, eu zic ca e ok, eu am primit raspunsuri mai...? (mai mult)
Sunt urât, niciodată nu o sa am iubita sau nu o sa știu ce înseamnă a saruta o fată, a o ține în brate, de mână sau sa îți zică "te iubesc"?
Pe voi v- a ajutat vreun tratament psihiatric sau la psiholog? Eu din experienta mea la psiholog pot spune ca e multa vorbareala, exercitii care au efect in 1000 de ani, bani dati de pomana, cu alte...? (mai mult)
Daca calatoresti inseamna ca gata esti asa inteligent si plin de experienta de viata? Nu cred! Sunt oameni care calatoresc si cunosc personal nu stiu sa scrie corect si cand zic ca nu stiu sa scrie corect...? (mai mult)
Buna! La ce se da admiterea la Facultatea de nutritie si dietetica din cadrul Universitatii de medicina de la Iasi? La biologie vegetala sau biologie din cartea Barrons?(pentru anul 2023)
Un medic dermatolog sau cardiolog, cat castiga la stat, dar la privat?
Sunt singurul care a observat dar un soldat în armata poate să ia 3700 lei și nu are nevoie nici de bac și lucrează și la stat, iar un inginer poate să ia doar 4000 cu studii superioare, voi ce...? (mai mult)
Mai băieți ce țări sunt mai corupte ca a noastra?
Cum îmi pot da seama ce IQ am?
De ce oamenii vorbesc fara sa cunoască? Nu știi exact prin ce a trecut un om, nu cunoști exact viața lui, ne dăm cu parerea dar nu știm prin cat are IQ x sau y nu știm dacă chiar e leneș, poate...? (mai mult)
Câți ani ai? Și care este culoarea ta preferată?
Cine este Erou Anticomunist adevărat?! Am văzut scandalul cu Institutul Revoluției, desființat, care era condus de torționarul securist mason trimis de la Moscova, Ion Ilic Iliescu...Și pun întrebarea,...? (mai mult)
Salut TPU. De ce-mi apar mereu Live uri cu Bitcoin in istoric pe YouTube chiar daca-l sterg? Am contul securizat complet si nu am primit vreo alerta ca si cum cineva mi-ar fi intrat pe cont.
Când toți sunt împotriva ta și nu te susține nici familia, nu ai prieteni, părinți cam ce pași trebuie sa urmezi sa nu cedezi psihic?
Buna, vreau sa fac o mașină de la zero.Ce să fac? Adica vreau așa de tare sa fac o Dacie verde de la zero, sa ii fac motorulk sa ii fac de toate, dar nu știu cum.Am o dorință așa de mare și...? (mai mult)
Salut, sunt foarte trist si deprimat si nu prea am prieteni din cauza sanatatii. Vreti sa fiti careva prieteni cu mine si sa vorbim?
Dacă o fată este atrasă (nu sexual sau fizic, ci în sensul de fascinație) de eroii bărbați din filme, precum "Zorro", în loc de personaje feminine eroine, înseamnă că acea fată e (puțin)...? (mai mult)
Salut! Stie cineva cum scot bani din sweatcoin va rog? Am facut vreo 10.20$, ma poate ajuta cineva va rog?
Am și eu o întrebare! Fetelor când v-ati logodit ați făcut cinste la muncă? Este recomandat? Mă gândeam că poate ar fi frumos un suc și câteva fursecuri. Orice alt sfat este bine venit
Ce parare aveti despre femeile/fetele care fac videochat ca si job... dar de cele care fac asta doar ca un hobby?
Salut! Daca cineva nu are poza de Whatsapp (nu a avut niciodata) insa nu mai poti sa vezi cand a fost activ ultima data dar inca vezi "Salut! Folosesc WhatsApp" pe profilul lor, inseamna ca m- au...? (mai mult)
Câți bani câștigi la 4 numere la loto?
Salut de ce nu mi recunoaște laptopul imprimanta
Buna TPU. Am Si eu o intrebare. Am dat like la o postare la cineva Iar Cand m-am uitat intamplator la acea postare, am remarcat ca like.ul meu Nu mai era. De ce? Stie cineva?
Salut TPU. Lucrez la ceva articole sociale legate despre viața oamenilor. Îmi puteți povesti câteva întâmplări interesante ori să îmi împărtășiți din experiențele voastre de la diferite ...? (mai mult)
Bună, ce părere aveți de pusul pe speaker? Să zicem că vorbesc cu prietenul meu, iar el mă pune pe speaker pentru ai fi mai ușor să vorbească, în jurul lui sunt și alte persoane care mă ...? (mai mult)
Salutari la toată lumea! Sunt multi oameni în Romania care cred că actul istoric de la 23 august 1944 a fost o eroare militară, politica și strategică întrucât am cedat tara pe tava rușilor. ...? (mai mult)
Bună ziua! Știți dacă în China se dă examenul de bacalaureat? Sau cum este structura anului școlar? Este mai bine sau nu?
Salut TPU! Cum ar fi fost Romania daca Corneliu Vadim Tudor câștiga alegerile în 2000? Cum ar fi arătat tara din punct de vedere economic sub mandatul lui Vadim?
Bună, as vrea sa iau un Samsung s8+ de pe eMAG, dar garanția se plătește de ex pentru 1 an este 233 lei. Întrebarea mea este, sunt noi telefoanele? As lua fără garanție
E normal ca atunci cand e frig sau cald sa iti curga mult nasul? fara sa fii racit si sa fii nevoit sa iti sufli nasul de mai multe ori pe zi chiar si cand esti in casa
Care este limita de înălțime pentru a intra la academia de politie?
Salut TPU! Am auzit că mulți oameni consuma dimineață doar un bol de lapte/apa calda cu cereale gen fulgi de ovăz, secara sau porumb. Eu sunt un om care mănâncă bine dimineață și vreau să...? (mai mult)
Am o intrebare, credeti ca telepatia poate exista? Parerea mea e ca nu are cum, ca gandurile, etc sunt rezultatul unor reactii chimice, nu sunt unde, deci rezultatul lor nu poate parasi mediul de...? (mai mult)
Întrebarea e au evoluat tarile sociale după impunerea comunismului?
Care e diferența dintre un șef care ia atitudine atunci când există divergențe și abateri la locul de muncă și un altul care nu se implică sau dacă o face, nu o face cu autoritate și atitudinea...? (mai mult)
De ce unii baieti iti pun avatare cu fete hot? Iar unele fete isi pun avatare cu baieti dinaia sexy? :-?
Bună TPU! Dacă am cred că de o lună și ceva niște conserve de ton în suc propriu în frigider, le pot consuma azi? Menționez că termenul de valabilitate e până în 2025 și că nu am deschis...? (mai mult)
Cum e posibil ca eu in urma cu câțiva ani sa fi visat un vis sau ce i don't give a shet era, și să îi fi spus mamei mele acel vis precum că ea va muri de un virus de Crăciun, la sfârșit de an,...? (mai mult)
Bună TPU, ce parere aveti de caminul Costache Negruzzi? Păreri negative și pozitive? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?