Jocurile copilariei voastre?
De ce se întâmplă uneori să ne "sudăm" cu un colectiv de colegi de muncă, chiar dacă am lucrat puțin timp cu aceștia iar la polul opus să fim total paraleli și să nu legăm nicio relație ...? (mai mult)
Salut. Stie cineva daca la facultate, in conditiile in care nu sunt inscrisa la modulul psihopedagogic, pot sa evit un curs de psihologia educatiei + un seminar de psihologie? Profa de la seminar a...? (mai mult)
Ce mâncăruri si sporturi ma ajuta sa rămân scunda sau sa ma fac mai scunda? Fără răspunsuri ca nu se poate
Salut TPU. Ce înseamnă sa fii luat la "crac"? Am auzit de la un coleg spunând asta. Ofer funda!
Ce aplicatie folosesc sa localizez un tf?
Buna. Dacă deșteapta care mi- a trimis un colet prin posta mi- a greșit numele complet și de asemenea și nr de telefon mi l- a greșit cu o cifra, se mai poate ridica coletul? De asemenea, nu am...? (mai mult)
Care e faza cu noiembrie?
La cum e vremea în zilele noastre, credeți că peste 10 sau 20 de ani vor mai exista ierni în România?
Salut TPU, am 15 ani și sunt din R. Moldova. Ce sense am când plec la liceu in Romania sa primesc bursa? Dau funda
Pot plati in avans la factura de energie incat sa nu imi vina factura in lunile urmatoare? Exemplu platesc 100 de lei, suma va ramane acolo in cont nu se va pierde?
De ce o profesoară ar refuza un buchet de flori de 8 Martie? Un buchet care e din partea întregii clase. Toate celelalte profesoare ar accepta numai ea nu.
Cum exprimi furia într-un mod sănătos?
Salut, imi poate spune cineva de ce nu pot posta orice pe tiktok?
Ramona Tintea (jurnalista de la stiri) vi se pare frumoasa sau urata? Mie imi place ca are fataul ala putin uratel(un pic cu aliura de iepure), dar totodata sexy oarecum, nu stiu cum sa explic. Si imi...? (mai mult)
Ce are Dracula cu ciorapii si vecinii?
Buna! Este aici vreo persoana care a trecut prin agresiune sexuală sau viol? Ati vrea sa vorbim despre asta? Eu sunt intr- o situatie de genul si probabil stiu ca mai sunt si alte persoane care trec...? (mai mult)
Vi se pare normal sa nu îmi pot lua zile libere deoarece am conjunctivita? Menționez că sunt educatoare
Am visat aseara ca cineva statea in picioare pe o masina care mergea si la un moment dat a aparut un pod, iar omul ala a ramas fara cap si era plin de sange.I s- a zdrobit capul de pod, ce ar putea ...? (mai mult)
Unde as putea sa îmi fac prieteni noi ca adult?
Salut, voi patiti sa va ia somnul dupa ce mancati? :-?
M- a visat tata ca a dat masina peste mine și am murit, mama a visat ca a murit fratele meu, cumnata mea a visat o mireasa. Noaptea câinele latră a moarte. As vrea sa știu ce înseamnă toate astea?...? (mai mult)
Pot fi unii oameni mai contagiosi decat altii? Am stat de exemplu foarte aproape de mai multe ori langa anumite persoane care erau racite si n- am luat nimic de fiecare data, iar de la altii am luat.Se...? (mai mult)
Teoretic cum ajungi sa împrumuți bani de la cămătari?
Salutare, cred ca, cu totii am auzit de evenimentul tragic din Seul. De la ce au murit de fapt? Adica imi e foarte greu sa cred, ca au murit ca s- au impins, calcat in picioare sau ca au fost...? (mai mult)
Se dă următorul caz ipotetic: O persoană, bărbat, e pe moarte din cauza unei boli în fază terminală. Să zicem că el nu are copii și nici o altă rudă în viață. Să zicem că acest bărbat...? (mai mult)
De ce multe femei bucatar sunt grase?
De ce multe vedete atunci când ajung cunoscute și bogate, declară prin interviuri despre lipsurile lor materiale sau afective din copilărie sau adolescență? Ce rost își au aceste...? (mai mult)
Buna, Preferati cafeluta, cu zahar sau amara?
Bună seara, în București se poate face karaoke? Si dacă da, unde? Costă? Si mă judecă lumea? Vreau doar sa ma distrez fiindcă imi place sa cant. Cand sunt petreceri eu sunt djul.
Cu hepatita C poți să mai ai familiei?
O chestie ciudată: am întâlnit persoane care se vorbesc de rău reciproc, pe la spate, dar care se au la prieteni pe Facebook, își dau like, comentarii cu inimioare, etc. Cum explicați voi ...? (mai mult)
Ce înseamnă livrare prin posta romana? Scrie la modalități de livrare fie posta romana fie fan curier. Nu prea as alege curierul.
Pana la urma a fost sau nu Elon Musk la Brasov? Nu mai inteleg nimic si exista vreo amenda pentru fake news? Mi se pare incredibil cum poate sa te minta presa, presa ar trebui sa fie o putere in stat,...? (mai mult)
Hepatita se vindeca? Oare sunt oameni care o au și nici nu știu și se vindeca ușor?
Părere trenuri Regio?
Care e faza că am fi în Matrix? Spuneți- mi detaliat că văd pe tiktok toată ziua asta Cum se poate ieși din Matrix daca chiar este real? Și cu lumea 5d care e faza că unii rămân la 3d alții...? (mai mult)
De ce unii au atracție pentru persoanele arogante, ba chiar le admiră, mai alea dacă acele persoane se află și într-o funcție de conducere, în detrimentul celor smeriți, modești?
Daca banii aduc fericirea (nu neg) de ce Andreea Raicu a trecut prin depresie si multe alte vedete?
Voi ce parere aveti de speakerii motivationali? Eu am 0 incredere in ei.
Buna TPU! Acum 2 zile mi se stricase încarcatorul nu mai mergea deloc, peste câteva minute am încercat din nou şi a mers, acum din nou nu mai merge si am încercat de mai multe ori, problema e că...? (mai mult)
Este fată sau băiat -_- https://ibb.co/1z8B5ZB
Ce se petrece prin India ca am auzit multi oameni vindecati acolo de probleme de sanatate mentala.
Enigma este muzica erotica?
Bună! Ca tot vine Crăciunul si implicit tratitionalele cadouri. Ce as putea sa ii fac iubitului meu cadou, tinand cont ca suntem de putin timp impreuna? Inca nu ii stiu gusturile, iar pentru casa nu...? (mai mult)
E adevarat ca daca ai un job si te concentrezi mult iti creste fericirea? Asa mi-a zis un psiholog, e adevarat?
Ce parere aveti despre asta : 1. O cantareata de opera rusoaica e data afara, pentru ca soprana a refuzat sa se declare public impotriva presedintelui rus si a invadarii Ucrainei https://www.libertatea.ro/entertainment/opera-...? (mai mult)
Ce e asa spectaculos la americani sa poti spune pe litere un cuvant, au si concursuri pe tema asta. Sa fie majoritatea redusi sau ce?
Voi ce limbi străine cunoașteți?
Salut Tpu....Nu stiu cum sa incep.Acum 20 de minute in timp ce dormeam am simtit in camera o energie negativa, am luat ceva de pe noptiera si am aruncat catre ea, in acel moment acea energie a venit catre...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!