Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Am o colega de muncă care se poartă urât cu mine și mă înțeapă ușor cu vorbele, eu la început am fost drăguță cu ea, dar când i- am văzut caracterul nu fac decât să o evit, de când...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu userul SusCatreCerImiePrivirea? Isi schimbase nickul in Antante nu stiu cum! Oare ce mai face pustoaica? Era foarte simpatica!
S- a întâmplat vreodată să aveți impresia că vă cunoașteți de dinainte colegii de muncă sau șefii atunci când ați venit ca nou angajat, deși nu îi mai văzuserăți niciodată? Mie mi ...? (mai mult)
Cum pot să descarc un filtru pe tik tok pentru live?
Salutare comunitate! De ce mare parte din tineri poarta șosete scurte de vara la papuci in orice perioada a anului chiar și atunci când e foarte frig afara? Care- i logica in treaba asta? Și de ...? (mai mult)
Bună TPU! Am o curiozitate și vreau să- mi spuneți ce credeți. Poate echivala iubirea pe care ți- o poartă altă persoană pe cea pe care ți- o porți singur? Întreb asta pentru că mi se pare...? (mai mult)
De ce romanu se compara mereu cu ala mai prost decat el? Zilnic auzim comparatii de genu altul n- are ce manca, de ce nu auzim si comparatii de genu uite ba tata ala mananca caviar hai sa trag si eu ca...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cărțile de dezvoltare personală?
Buna, poate cineva sa ma ajute cu detalii despre un nr. de telefon din UK? Nume Facebook, sau un site unde as putea sa verific..multumesc
Buna:) Vreau și eu niste porecle pentru un băiat pe care îl plac. E mult mai inalt ca mine. El mi-a pus porecla piticanie:))
Cat dureaza aproximativ cursa cu autobuzul din Romania centrul tarii, pana in Olanda? Iar cu autocarul cat? Aproximativ exemplu 18 ore sau 24 ore etc
Salut TPU! Ce porecla sa ii pun prietenei mele? Ceva drăguț, plss. O cheamă Mara dar asta nu cred că contează. Vreau porecle drăguțe
Salut! Bunicul meu a ingropat inainte sa moara 20 de litri de vin rosu, aproximativ acum 10 ani. Niciodata nu am reusit sa gasim sticlele asa ca va cer ajutorul. Exista un aparat care poate detecta sticla...? (mai mult)
Cand iesi din tara in strainatate in UE ai nevoie de vreun act in afara de buletin?
Bună TPU! As vrea sa merg vizită la vechea școală(eu sunt la liceu și prin, , vechea școală" mă refer la școala gimnaziala) și nu știu cum as proceda dacă as merge acolo, mă refer la faptul...? (mai mult)
Ce părere aveți de acei oameni care au profil de Facebook dar care nu au poze cu ei și nici postări, ci doar o imagine cu o floare, ceva de genul, la copertă sau la profil?
Credeți că există șanse pentru o persoana sa își găsească jumatatea vreodată, dacă in timpul adolescentei nu a avut nici măcar o relație, de ce ar fi diferit când e adult?
Cat durează cununia civila? La cununie se aplica aceea întrebare,, Ciocolata Kandia vrei sa îl iei de soț pe Ciocolata Milka?" Sau cum este?
Jacuzzi te relaxeaza sau ce face? Voi faceți masaje? Eu zic că trebuie să dai banii pe chestii care te relaxeaza.Voi pe ce mai dați banii?
Oare îți poți păstra sănătatea mentală cu hipnoze și meditații la un hipnoterapeut?
La easy box e doar pentru produsele la care ai platit dinainte cu cardul? Nu se poate plati cash la easy box nu?
Ceau eu am 17 ani am redart mintal Iq 47, anul viitor vor putea conduce mașina?
Cum pot sa repar un fix UV (cu pasta invizibila)? E bun daca pun lămâie? Că începe să se termine și nu se mai vede așa de bine, help?
De ce baga profesorii slabi la tara?
As avea nevoie de cineva care știe sa construiască un website de la zero ca site de vânzări cu produse și logo-ul companiei, cine știe sa scrie
Voi v ați gândit să vă puneți jaccuzi? Sau să stați o lună la o căsuță la munte?
La medicina după ce termini facultatea ai serviciul garantat?
Cum era fata sutasului cand a venit sutasul in persoana la Jesus ca sa o vindece? Moarta sau vie? Ce nu mai e tema ''Religie''? ''Blesteme''. =))
Ce poți răspunde daca cineva îți comentează cu "care-i treaba ta"?
Cum am acces pe Romania x?
Ce parere aveti despre Franta si de poporul francez?
Ce înseamnă în sens metaforic ați pierde identitatea, fapt prezentat în versurile acestei melodii https://www.youtube.com/watch?v=LCCoyWbKMl8?
Bună! Perusul femela a depus primul ou acum 4 zile, de atunci nu a mai intrat în cuib și nu a mai făcut nici un ou. Cu ce pot sa o ajut? Va mai depune oua? Ce s-a întâmplat cu ea?
Salut, cum pot vedea conversatiile sterse și pozele sterse din messenger cu o persoana?
Salut merita achizitionat Iphone 13 pro max fata de 12 Pro max, e vreo diferenta majora la camera, video ceva? Merita luat nou cu garantie Emag Black Friday sau e ok si sh sau flip?
Ce interes are TPU sa stearga conturile unor utilizatori care au conturi multiple? Aici nu este ca pe alte retele de socializare, sa fie vorba despre vreun furt de identitate. Credeti ca, de fapt, ii...? (mai mult)
Voi ce va aminititi de prietenii din copilarie? Bune sau rele? :D
Cum se poate modifica acel pătrățel roșu sau mov (???? / ????) când Primești un Snap pe aplicația Snapchat într- un alt Emoji? Gen vreau ca eu când trimit snap- uri, sa le apăra prietenilor ...? (mai mult)
Cum ar putea o persoană ușor impresionabilă să devină mai puțin ușor de impresionat?
Aveți ceva informații eu am facultatea tehnologia construcțiilor de mașini pot sa lucrez ca maistru Intr o fabrică? Exista maistru și ingineri cu program de 2 zile cu 2 liber?
Am pierdut cateva intrebari " in negura timpului " ( adica am avut cateva conturi pe aici de- a lungul timpului, si nu mai gasesc intrebarile ), unele intrebari &raspunsuri le- am pus eu " in modul ...? (mai mult)
Ce documentare imi recomandati? Cu link cu tot, daca puteti?
Care sunt șansele ca viața să nu fi apărut pe Pământ și să fi venit din Spațiu de undeva, asteroizi purtând microbi cu capacitatea de a se adapta și transforma planete într- un mediu locuibil...? (mai mult)
Cum sa i raspund doamnei invatatoare cand i mi spune ca copilul meu a ramas in urma cu cititul
Buna. Vi se pare ceva deplasat ca refuz sa merg in cluburi? Colegele mele de camin incearca sa ma convinga sa merg cu ele, eu le- am explicat ca pur si simplu nu ma simt bine, nu sunt pe stilul meu cluburile..acolo...? (mai mult)
Salut TPU, nu știu daca sa ma las de facultate Sunt la o facultate de profil de informatica Si nu imi place absolut deloc ce fac, nu ma vad pe viitor cu aceasta meserie de IT ist Am ganduri sa ma...? (mai mult)
Care este structura interna atât a rădăcinii cât și a tulpinii la care nu se observa diferențe?
Bună ziua. Mam înscris la operator flexibil și nu înțeleg la niște teste. As dori sa îmi explicații și mie la niște teste va rog frumos Testul 1 Eu sunt ioana am 40 de ani din București...? (mai mult)
Buna de un an și câteva luni vorbesc singura încontinuu. Nu mă pot opri. Nu pot fi atenta niciodată. Nu am halucinații sau ceva de genul. Câteodată mă prind zâmbind și vorbind singura crezând...? (mai mult)
De ce adesea persoanele copilăroase nu (prea) sunt luate în serios, nu sunt văzute ca a fi capabile să facă față sau să preia responsabilități grele, de ce sunt subestimate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!