Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Nu urmaresc stirile...ce se mai intampla cu razboiul rusia-ucraina? Exista sanse sa se extinda si la noi?
Salut TPU, ce inseamna cand cineva te intreaba la serviciu: " Mai ai mult? " (cu sensul de plecare). Funda.
E adevarat ca sfârșitul pământul va fi in 2024? Eu asa am auzit. Va rog nu râdeți de mine chiar daca suna prostesc
Să vorbim puțin despre motivație. Pe voi cum vă motivează cineva mai mult? 1. Dacă vă spune că puteți face acel ceva și vă complimentează, deși poate nu puteți și nu crede în voi...? (mai mult)
Ați auzit de virusul transmis prin aer care ne determina sa devenim homosexuali si lesbiene? Sursa creștina https://www.pinknews.co.uk/2018/11/23/christian-radio-host-gay-airborne-infection/
Putin este extraterestu? Nu serios..are fata de OZENE si chelie de martzian
Uneori nu vă gândiți ce ați greșit de nimic nu merge bine? Aș scrie o carte despre viața mea ca un film.
Ce inseamna expresia,, sineqouanone''?
Salut! In 1859 când s- a realizat Mica Unire, Bucureștiul a devenit capitala României însă exista voci care afirmă că Iașiul trebuia să fie capitala României întrucât era mult mai dezvoltat...? (mai mult)
Cand iesi in strainatate cu autocarul am inteles ca exista restrictii la medicamente, ai voie sa transporti suplimente alimentare simple? (nu ma refer la cele cu reteta) Exista o limita la cate cutii?
Salutări! Vreau să trimit o scrisoare unei prietene aflată la facultate în Polonia. Știu adresa căminului și orașul în care se află, însă nu știu exact procedurile pentru a trimite o scrisoare...? (mai mult)
Voua va merge Whats App-ul?
Marlene Dietrich sau Greta Garbo?
Buna! Când erați in facultate, cum aveați timp sa scrieți și toate cursurile și să și învățați? Eu am cursuri de la 8 dimineață până la 20 seara doua zile pe săptămână, o zi până...? (mai mult)
Buna seara! Unde as putea gasi o cutie personalizata cu poza si piesa? (Cand deschizi cutia sa cante piesa) Am vazut un tik tok..insa nu-l mai gasesc!
Cei care mă cunoașteți de pe aici ce părere aveți despre mine? Cu bune și cu rele!
Buna! Curând o să vină sărbătorile și în ultimii ani am stat doar acasă și m- am plictisit... Pe unde pot să merg și eu în București de sărbători, unde se organizează ceva. Spre exemplu...? (mai mult)
Presupunem ca doi copii stabilesc intre ei ca de acum incolo sa se joace doar ei doi intre ei si sa nu se mai joace deloc cu alti copii. Fiecare dintre ei promite fata de celalalt ca asa va face. La un...? (mai mult)
De ce unora li se pare arogant dacă, atunci când vorbești despre vittorul tău, folosești expresii de genul: "Am aspirații mai înalte decât asta", "Aspirațiile mele sunt mai ridicate decât ...? (mai mult)
Cum aleg aici un raspuns castigator? Scrie acolo la imagine sa aleg un raspuns castigator dar unde dau click sa aleg raspunsul?
Salut, e ok daca comand o clapa KorgPa4x de pe aliexpress? Am gasit si la 1300 euro...
Ce parere ati avea despre o persoana aflata in urmatoarea situatie care a procedat astfel? Sa zicem ca acea persoana a fost pana la sfarsitul liceului foarte timida si pentru asta bineinteles ca a fost...? (mai mult)
Ar funcționa mai bine Romania daca ar fi stat federal? Gen să fie împărțit în trei mari regiuni federale:Moldova, Transilvania și tot sudul țării. Am auzit pe mulți spunând că e nevoie de...? (mai mult)
Salutare TPU! Este sănătos/recomandat sa mănânci dimineață în mod regulat conserve de peste? Mie unul îmi place mănânc dimineață conserve de pește dar unii mi- au zis că atunci când mănânci...? (mai mult)
Salut TPU. Am 14 ani și am de ales între a-mi lua pc acum sau motor la 16 ani...ce mi-ați recomanda?
Care dintre cele 3 joburi este mai usor: 1 • Ambalare • Scanare • Lucrăm de luni până vineri • Colectarea comenzilor (scaner portabil) • Muncă în picioare • Munca necesită mersul...? (mai mult)
Am nevoie de idei de la voi. Eu m-am ingrasat recent si vreau sa pot sa gasesc scuze sau motivari pentru faptul ca m-am ingrasat si asa e mult mai bine.
Cand o femeie se ingrasa, grasimea se depune doar pe burta sau mai sunt si alte parti ale corpului care devin pufoase?
Idee de nume pentru Instagram, mă numesc Cătălin
Salut, am venit in Anglia 1 an sa pot strange bani de nunta si de un inceput cat de cat okay cu o fata. Dar mereu mi- o fost frica sa nu apara monotonia intre noi, din cauza comunicarii prin mesaje,...? (mai mult)
De ce femeile care s-au ingrasat continua sa ramana asa si chiar se mai ingrasa?
Salut! Cine ma poate invita în grupul privat de pe telegram Romania? Mulțumesc!
Ce părere aveți despre acuzațiile de dopaj la adresa Simonei Halep? Credeți că acesta e finalul unei cariere de succes?
Buna TPU, daca am blocat o persoana si dupa am deblocat-o de mai multe ori se poate întampla sa nu mai îmi apare deloc? A mai patit cineva la fel?
Eu sunt tigan dar nu știu sa vorbesc tiganeste. Nu știu ce întrebare sa pun. Eu aș dori daca se poate cît mai multe cuvinte pentru a putea învăta ceva sau pentru a putea tine o conversatie cu ...? (mai mult)
Ce va ajuta sa lucrati mai eficient, sa faceti in 4 ore munca pe care o faceti in 8 ore (daca e posibil in timpul vostru de muca)? Daca ati avea 2- 3 ore de stat degeaba la munca ce ati face in acel...? (mai mult)
Salut TPU! Care ar fi principalele diferente intre moldoveni și olteni? Care sunt caracteristicile principale a celor două categorii?
Ce va motiveaza in viata de zi cu zi? Sa lucrati, sa va indepliniti visurile
Bună! De mai mulți ani de zile ma confrunt cu o problemă. Desi nu am o varsta inaintata am început sa uit cam orice am de facut. Stiu ca sunt lucruri neimportante, însa ma afecteaza psihic încercarea...? (mai mult)
Credeti ca warzone 2 o sa fie mult mai bun decat warzone 1(ma refer strict la Warzone ul din înainte sa fie integrat cw)?
Salutare TPU! De ce nu se fac investiții de mare anvergură în zona Moldovei? De ce Moldova e cea mai săracă regiune a țării când de fapt are un potențial enorm? Am călătorit mult prin tara,...? (mai mult)
Se merită să plătești o promovare a contului de Instagram? Dacă e o pagina de citate, a unui magazin etc. Promovarea sa o plătești direct din aplicația Instagram. Aș dori să fac o promovare,...? (mai mult)
Stie cineva daca mai sunt licee cu locuri libere seral sau fara frecventa?
Cine ma poate ajuta cu un nume smecher de cs go pentru numele Vladut?
Pe Facebook poti vedea daca cineva care are cont pe Facebook a intrat pe profilul tau?
Daca am implinit 18 ani si exact in ziua respectiva ma duc sa imi inchiriez o camera la un hotel, eu avand buletinul de la 14 ani, are ceva?
Are cineva alt meci, de oricand si al oricui care sa depaseasca numarul asta de ocazii de gol? https://www.flashscore.ro/meci/6qGKgtiF/#/sumar-meci/statistici-meci/0
Am observat că anumiți useri dintre voi afirmați că întrebările mele sunt puerile sau infantile. Ok. Nu putem mulțumi pe toată lumea, mai ales pe TPU. Pentru unii pot părea într- un fel, ...? (mai mult)
Salut! ce parere aveti de persoanele cu autism in general?
Daca refuzi cererea de prietenie a cuiva pe Facebook acea persoana va vedea ca i-ai refuzat-o? ii apare ceva notificare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat