Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut! ce parere aveti de persoanele cu autism in general?
Daca refuzi cererea de prietenie a cuiva pe Facebook acea persoana va vedea ca i-ai refuzat-o? ii apare ceva notificare?
Ati mai auzit de ideea asta ca ti se poate stramba buza de la fumat tigari? De la felul in care tii tigara in gura?
Codul Iban la un card Raifaisen e afisat pe spatele cardului? Si e format din 24 de caractere gen: RO 2 cifre dupa aia codul bancii si inca 16 cifre? E bine sa dai codul Iban la altii sau iti pot ...? (mai mult)
Buna! CREDETI? ( sau ce parere aveti?) despre urmatorii termeni : " puterea Duhului Sfant ", "lucrari/prorocii "? WARNING! ATENTIONARE! Daca nu aveti NICI O CREDINTA ( nu credeti in NIMIC!) ...? (mai mult)
Ce părere aveți de fetele care au 15 ani și au piercing în buric?
Salutare TPU! Azi dimineață când mă duceam spre munca am tras o bășină silențioasă și puturoasa în autobuz.Am văzut că aia de lângă mine și- au acoperit nasul cu gecile și pe mine mă...? (mai mult)
Ce or sa faca nemtii cand nu vor mai avea niciun strop de gaze de la fostii lor buni frati rusi? Cica le mai ajunge pana in ianuarie/februarie, dar de- atunci incolo oare cum credeti ca se vor...? (mai mult)
Oare de ce toti astia care au in prezent pana in 30 de ani sunt mai lipsiti de energie? Eu la 20 de ani eram energic, cu ambitii, alergam de colo colo. Ma uit la verii mei mici si sunt asa molesiti...? (mai mult)
Am găsit pe net asta: " - Ești un nesimțit! De fiecare dată când vorbesc cu tine te ia căscatul. - Iubito, nu căscam, doar încercam să zic și eu ceva..." :) Apropo, cum credeți că...? (mai mult)
Salut, care fete vi se par mai sexi? Coreencele Japonezele Chinezoaicele? Dau funda
De ce aici pe TPU s-au strans toti ciudatii parca? Adica nu toti, dar suntem multi. Parca toti dubiosii sunt aici si se manifeste. Ce ziceti?
Cei care manevrează coletele in depozite, când va pica câte unul mai greu exemplu de 30kg, singuri îl băgați în dubă sau va ajuta un coleg?
Cum sa vad cine mă ignora?
Bărbați, ce părere aveți despre femeile cu vocea pițigăiată? :)
Ce activitati mai stiti in afara de meditatie, sport care ar ajuta la inalturarea anxietatii?
S- a spus despre persoanele de etnie rroma (țiganii) ca se trag din Indieni. Dar despre asemanatoarea si mai puternica cu oamenii din Nepal (tara lipita de India) ce parere aveti? https://en.wikipedia.org/wiki/Bidya_Devi_Bhandari...? (mai mult)
De ce depresia se poate vindeca de la sine și tulburarea obsesiv compulsiva nu? Că oricum depresia e mai grav
Cum functioneaza terapia asta cognitiv comportamentala? Adica sa gasesti un gand alternativ pai si cand faci exercitiile? ca daca ai job greu nu ai timp sa le mai faci.
Sunt psihiatrii care recomanda și alimentație buna?
Voi când ați fost la psiholog v-a recomandat yoga meditație ceva?
Acupunctura și reflexoterapia ajuta in cazul depresiilor?
Salutare TPU! Mă roade curiozitatea la aceasta oră înaintată (3 dimineața) - ce se poate auzi de afara: un fel de petarde cu sunet mai grav, oarecum ritmice, cam 30- 45s între ele? Sunt într-...? (mai mult)
La o depresie moderată ce face psihologul? Că până își fac exercițiile efectul crapă săracul om.
Buna. Ce inseamna expresia "mutul f*** pamantul"?
Care e diferența între plinuță, grăsuța, grasă?
Salut! Ce parere aveti de metoda din puscariile comuniste in care dupa bataie detinutii erau bagati cu capul in wc ul camerei si apa era trasa? Vi se pare o metoda de tortura buna sau prea slaba?...? (mai mult)
Voi unde va ascundeti purcelușii? :D
Ce părere aveți despre un șef (rezervat, cu o doză moderată de aroganță) care după ce începe să cunoască mai bine un angajat și să comunice cu acesta (devenind în timp un favorit al șefului)...? (mai mult)
Ce inseamna expresia "mutul f*** pamantul"?
Salut, știe cineva cine e Bobby de la Oradea si unde mai exact sta in Oradea? De asemenea, cine are mai multe informatii despre el, de exemplu varsta, avere as fi recunoscator
Bună TPU, Am văzut la cineva o aplicație în care îți apare unde se află autobuzul și cât mai are până ajunge în stație. Știe cineva ce aplicație e? Dau fundă!
Imi tremura mâinile groaznic de o ora și nu mai pot suporta. Ce sa fac?
Cata nicotina au tigarile de foi? Nu gasesc nicaieri aceasta informatie.
Auzi definiție rebus: "Cu un creștet mai sus" - cuvânt de trei litere. Ce ar putea fi?
Cum meditatiile ghidate te aduc in prezent? Adica daca e s- o dam asa si munca si faptul ca eu sunt atent la cineva cum vorbeste ma poate duce in prezent, de ce trebuie neaparat meditatie sa te aduca ...? (mai mult)
"suntem ceea ce mancam" ce vrea sa zica?
Un om random nu dau nume, care are bacul luat, cu 2 teste psihologice luate si care e la facultate nu e evident ca are iq cel putin decent? Nu de geniu, dar decent?
Psihologii si psihiatrii sunt obligati sa pastreze secretele pacientilor? Daca unul marturiseste o crima, patesc ceva daca ii dau in gat?
Aveți informații legate de neuro performante center, funcționează?
Cum pot ameliora doar niste meditații simptomele unei depresii și în cât timp?
Voi ați făcut ședințe de hipnoza, cum v-ați simțit dupa?
Dacă combini hipnoza cu meditații cu mindfulness și cu pastile ai șanse mari să ameliorezi anxietatea foarte rapid?
Colacul de toaleta a fost inventat de o femeie?
Ce este telegram? Este un fel de tinder?
Unde gasesc sa cumpar vata de zahar online?
Salut, si- a mai facut cineva bilete la pariuri pe casa pariurilor? Nu mi- am facut niciun cont, am pus meciurile pe care le vreau, apoi am ales agentie iar apoi am dat pregatiti bilet, intrebarea mea...? (mai mult)
Voi ce spuneți trăim într-o simulare?
Cu ce v-a ajutat fraților meditația? Că eu nu am simțit mare lucru de la ele
Salut TPU. Dacă am 14 ani la 20 de ani mi se va schimba amprenta? Și exista vreo șansă ca amprenta mea sa semene cu altă amprenta de la alt om?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)