Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Mai țineți minte care a fost primul vostru telefon?
Cand se poate spune ca un om a esuat in viata?
"Disprețul oamenilor mă întărește și nu le cer decât o favoare - să nu însemn nimic în ochii lor." - Emil Cioran Ce credeți că vrea să spună autorul prin acest citat?
Cati ani are Bobby de la Oradea?
Ce credeți despre un șef sau șefă (nu patron) care te mustră pentru ceva ce nu ai făcut (bine) sau îți atrage atenția, dar atunci când te scuzi iar colegii de muncă pleacă de lângă tine ...? (mai mult)
Vorbeam cu o verisoara care a terminat anul trecut liceul si mi- a zis ca are doua colege care au fost de mici bullies iar acum au intrat la medicina si cica nici acum nu sunt foarte potolite :| nu stiu...? (mai mult)
Salut. Ce prostie mai e si asta de zic unii in mediul online,, period"? In engleza normal ca stiu ce inseamna, dar ce legatura are?
Salut. Am nevoie de o lămurire. Am mutație pe adresa socrului, chiar dacă locuiesc în altă parte cu chirie. Corespondența mea vine pe adresa lui, iar o desface, o citește. Până acum nu făcea...? (mai mult)
Efectiv nu mai pot, vecina de sus tropaie încontinuu și când eram mică plângeam că mi- era frica sa nu cada aia cu tot cu tavan pe mine. De câteva zile mă trezesc noaptea(de data asta eram deja...? (mai mult)
Nu vi se pare ciudat modul de adresare al romanilor? Adica daca ai pana in 20- 25 de an ti se vorbeste la per tu. Daca ai intre 20 si 70 de an ti ss vorbeste cu "buna ziua, doamna, ce faceti?" Si daca...? (mai mult)
Credeți că persoanele atrase de acele persoane care dețin puterea și cu personalitate strong, au această atracție (și) datorită faptului că în copilărie, cât și în adolescență, nu au...? (mai mult)
Salut! Îmi merge rău și pentru prima dată m- am gândit, mi- a trecut azi prin cap sa devin un băiat rău, îmi venea aproape sa plâng și am făcut sacrificii ca sa îmi meargă bine.Dar oare ...? (mai mult)
Ce forumuri sau grupuri pentru boschetari exista? Sunt curioasa ce discuta intre ei. Nu stiu ce anume sa caut ca sa dau de ele.
De ce sunt femeile atat de enervante uneori(mai tot timpul :P )?
Hai salut, as vrea sa va intreb ceva. Aveti si voi specimene de astea in familie si cum gestionati relatia cu ei? Gen aud mereu chestia asta:Uite ba x sau y face asta sau asta tu de ce nu faci ceva ce...? (mai mult)
Cum iti poti da seama in ce masura este bine sa traiesti clipa si in ce masura sa te concentrezi pe indeplinirea de obiective de viitor si pe responsabilitati?
Voi ati intalnit pana acum moldoveni de peste Prut pe care sa ii duca capul? Sau de ce tot spune lumea ca sunt prosti? Si despre femei e adevarat ca sunt foarte usuratice?
Buna seara, cineva din 2 octombrie mi- a spart contul de YouTube. Posta videoclipuri de alea fake copyright. Eu nu mi- am dat seama și YouTube mi- a șters contul. Va rog nu mă poate ajuta cineva am...? (mai mult)
Se dă următoarea chestie: dacă o rudă sau prieten de- al vostru e atras/fascinat de putere, atras de anumite persoane care dețin puterea, de personalitatea lor, dar în același timp acest prieten/rudă...? (mai mult)
Buna, daca mi-am terminat antibioticul la ora 7 diminrata si au trecut 13 ore pot bea alcool? Bere mai precis
Buna! Mie nu îmi funcționează internet banking pe telefon și nu îmi pot plati taxele de cazare la cămin online. Am fost la mai multe bănci si angajații mi- au spus că acel cont al căminului...? (mai mult)
Ce lucruri interesante ati aflat sau invatat in ultima vreme?
După experiența voastră de viață până în acest moment, considerați că România este o țară pierdută per total, fără viitor? Sau mai sunt șanse să evoluăm în bine?
De ce unele persoane sunt foarte rezervate când cunosc persoane noi și se deschid (mai) greu în fața acestora, după câteva săptămâni sau luni și nici atunci pe deplin, lăsând să se vadă...? (mai mult)
De la ce varsta e normal sa inceapa sa iti iasa venele in relief la maini? De la cat v-au iesit voua?
Voi ati accepta sa munciti 12 ore pe zi de luni-vineri pe suma de 6000lei? Dar munca grea in alea 12 h nu asa usor
A fost cineva de aici la sortat, incarcat/descarcat colete (nu curier in sine)? Se spune ca pot fi greutati de pana la 31kg? Dar pe anumite siteuri am citit ca 95% din colete sunt mult mai usoare de cateva...? (mai mult)
Salutare, este normala senzația de corp rece, abdomen, burta, dupa dus? In general, nu mereu.
Mi-a zis mama că dacă învăț carte o sa ajung ceva mare, am ajuns șomer de lux, de ce m-a mințit?
Pentru cei care ati parcurs toate lectiile pe Duolingo, este suficient doar Duolingo ca sa inveti perfect engleza si sa o vorbesti fluent?
Ce părere aveți despre cei care sunt mai mult sau mai puțin aroganți, dar care își ascund aroganța, știind că dacă ar manifesta- o ar fi în defavoarea lor? Îmi dau seama de aroganța lor,...? (mai mult)
Oamenii pesimisti sunt mai realisti decat cei optimisti?
Vreau și eu nume de fete cu m din 7 litere, cel mai bun răspuns primește funda.
Credeți că muzica pe care o asculți te definește? Dau funda
Pentru noi bărbații, sânii sunt cea mai buna metoda anti stres? La mine funcționează.
Sunteți de acord că creierul e foarte complex și degeaba muncești la tara de mic trebui antrenat creierul nu corpul fizic? Eu munceam la tara dar nu m- a ajutat cu nimic, daca cari bolovani nu ajuta...? (mai mult)
La 19 ani voi erați obișnuiți cu munca? Eu zic că ești la inceput n-ai cum sa fii prea bun la munca
Ce e mai bine ofițer de poliție sau polițist?
Ce părere aveți despre cei care se atointitulează pe YouTube drept "justițiari ai YouTube- ului"? Două exemple sunt Justițiarul din Berceni și Ciprian Lospa care mai nou își zice "Justi...? (mai mult)
Ce preferați, realul sau virtualul? În real se poate comunica în familie, afară pe uliță, pe banca de lângă gard, la scara blocului, pe stradă, în piață, la locul de muncă. În virtual,...? (mai mult)
Voi ce frustrări aveți? Eu le am pe toate, sunt invidios pe toți :)) excepție copiii de bani gata, de ce? Oare absurd dar îmi zicea taica- miu că avem bani etc dar adevărul e că eu sunt rupt ...? (mai mult)
Nu demult, acum 3 luni când am ales sa plec din București unde am lucrat, suferind de anxietate de peste 2 ani mă îndrăgostisem de o terapeuta, nu făceam terapie cu ea doar ne cunoșteam, parcă...? (mai mult)
Cum vi se pare ideea că un om a fost ok la scoala dar nu a reușit în viața în timp ce alții iau intr- o zi pe pile totul? Ai muncit în viața întreagă copile să obții ce altul ia intr- o zi ...? (mai mult)
Mai băieți sa fim serioși, de ce o ard multi in figuri că după 18 ani nu le mai dau bani părinții? Eu vin dintr- un sat uitat de lume și toți pe care ii știu primesc bani și eu care nu am avut...? (mai mult)
Ce e rău să stai cu ai tai in casa daca nu ești însurat? Dacă te înțelegi vine cu ei eu zic că merită să nu mai plătești chirie, daca nu te înțelegi atunci mai bine pleci
La ce lucruri interesante te-ai gandit in ultimul timp?
Cum va motivati sa iesiti din casa si sa faceti lucruri? Ce va da energie sa traiti mai ales cand e urat afara?
Intrebare pentru studenti- ce inseamna categoria formativa DF, DD, DS? Am vazut ca asa scria pe orar.
Mi- am luat pe mine niște pantaloni largi, o bluza neagră larga și mare, jordani astăzi înainte sa ajung acum cu jumătate de ora înainte la facultate. Era un bărbat înalt, bine făcut, frumos,...? (mai mult)
Cam la ce mai ajuta o alimentație sănătoasă? La migrene știam, la concentrare? Nu înțeleg cum ar putea să ajuta la concetrare.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?