Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Daca am inregistrat ceva in aplicatia inregistrare voce, cum pot sa atasez o imagine?
Poate să facă singuratea parte din planul nostru? Sa ne fie îngăduită toată viața singuratatea de către Dumnezeu? Sau soarta, karma etc!?
Tu cum te motivezi in viata? De unde te încarci cu motivație și să zicem ambiție/voința/chef? Eu mă motivez din cărți motivaționale și când văd cum se ambiționează și lupta alții că mai...? (mai mult)
Salut! Evreii sunt pocăiți în religia lor iudaica? Cum se numește Dumnezeul lor? Sunt un fel de martori ai lui Iehova?
Bună seara! Am o lumânare parfumata de la yankee candle. Ideea e ca a dat parfum la început, la mijloc nu prea iar acum la final miroase de ma sufoca. Care e șmecheria? De ce nu miroase la fel mereu?...? (mai mult)
Va salut, voi chiar credeti ca sunt doar 1, 3 miliarde de oameni care fumeaza? Eu pe majoritatea oamenilor pe care- i stiu, cam toti fumeaza, si am un cerc de amici si cunostinte maricel, si ...? (mai mult)
Daca un idiot iti zice chestii intime pe care nu avea cum sa le stie ce poti sa faci?
De ce judeca oamenii femeile care prefera parteneri mai un vârsta și stabili? Sunt studenta la master, am 23 (aproape 24) de ani și mereu am preferat bărbații mai în vârstă. Și acum sunt ...? (mai mult)
Buna, cine joaca jocul RONDOgo? Și cum pot sa-mi măresc rondonii fara sa pierd jocul ala? :) (si, voi ați câștigat ceva pana acum?)
Ce inseamna respectul din punctul vostru de vedere? Aud des oameni spunand "nu respect oameni care...", dar ce inseamna asta? Ce se intampla cand nu respecti? Te duci la el pe strada si il scuipi in ochi?...? (mai mult)
Bună ziua, știe cineva cum ma dezabonez de de la un cont mai vechi în care am un abonament de 27 ron în fiecare lună. La yutube premium mam abonat acum câteva luni, mai exact îmi vine pe telefonul...? (mai mult)
De ce psihologii judeca medicamentele de la psihiatrie? Eu zic ca de șarlatani ce sunt si de ce zic asta doar in cabinet si nu public?
Bună ziua! Ce pot să fac ca să nu mai fiu foarte friguroasă și să nu mai am mâinile și picioarele foarte reci?
Îmi sta fain asa? https://drive.google.com/file/d/1ZdolIruYD2DCU4t3i-SbFF3YkCZCKfIs/view?usp=drivesdk
Pe voi va băteau părinții în copilarie? Pe mine ma bătea tata cu cureaua. M- a bătut în perioada liceului pentru fumat, chiulit. Ma întreba de fiecare data ce prefer sa nu ies în casa o luna ...? (mai mult)
E legal sa inregistrezi conversatia cu cineva la.un loc de munca? Tu neffind angajat gen te duci la un market dar nu o pui public.
Bună! Îmi puteți recomanda un site chiar daca va avea abonament lunar.Care poți faci meditați la matematică și română? Sau subiecte de examen? Va rog dacă știți. Să îmi spuneți.Eu știu ...? (mai mult)
Salut, am o problemă! M am dus de două ori până acum la secretariatul fostului meu liceu ca sa mi poată da diploma de 12 clase, dae fără succes deoarece dânsele de acolo mi- au zis ceva ce mi...? (mai mult)
Ce ati face daca cineva v-ar scuipa in fata fara motiv? Din pura invidie.Cum ati reactiona? Ati reclama incidentul la Politie?
Salut mi-am facut un tatuaj dupa ceafa doua aripi si cam prea sus sunt facut si creste par tare de la cap pe ele ce sa fac, ele de obicei se fac mai jos de par sfaturi mulțumesc!
Daca injuri pe cineva pe un forum poate sa iti ia casa?
Bună seara, pentru Bursa Olmpica 1, - locul 5 ( mentiune ) - joc Olimpic - se acorda Bursa?
"Pentru a vă conecta, aveți nevoie de aplicația WhatsApp oficială." Știe cineva cum se rezolvă problema asta? Am nevoie urgent de aplicație. Mulțumesc anticipat!
Salut! As vrea să imi achiziționez o masa de tenis profesională? Care e potrivită pentru competiții și un model? Ce recomandări aveți de o masa pentru competiție?
Ce ar trebui să îi zic/fac unui coleg care are apucături de poponar? Pentru că de la un timp devine tot mai enervant cu treburile astea. Si legat de el, în scoala mă înjură iar după ce se termina...? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai frumos oraș din România?
Ce anume este Volcaloid? Un joc sau un anime?
Buna TPU, am o intrebare care stiti. Azi am bagat acte pentru bursa sociala si monoparentala, pe cand ar trebui sa fie bagate? E prima oara cand iau bursa si nu stiu dupa cat timp vine bursa.Dau funda...? (mai mult)
De ce apar online tot timpul pe Facebook daca m-am delogat si deconectat de pe toate dispozitivele? Ati patit si voi? Cum ati remediat!?
Stie cineva sa descifreze vise, ce inseamna cand tot visezi ursi, inseamna primejdie cumva?
Voi ati vazut stomatologi care sa lucreze singuri? Credeti ca e indispensabila asistenta in cabinet? Intreb pentru ca am vazut ca sunt disperate clinicile stomatologice sa gaseasca asistente. Si nu numai...? (mai mult)
Ce părere aveți de prietenii care spun:Ce cadou îmi iei de ziua mea? Gen mie mi- a spus săptămâna trecută daca vreau miercuri să vin la ziua lui în oraș și a zis că face cinste, și după ...? (mai mult)
Cum pot uita mai repede pe cineva?
Bună. Este pentru prima data când am văzut la kaufland pate Bucegi cu unt. Nu are un gust diferit fata de celelalte pateuri, nu le- am încercat în comparație cu alte pateuri. Voi ați încercat?...? (mai mult)
Ce inseamna cand te suna un numar din strainatate, dar iti apare ca spam? Cu acel semn rosu. N-am raspuns!
1. Voi ce defecte aveți? Dar calități? 2. Va considerați normali sau ciudați? 3. Că va place cel mai mult la voi? Ce va displace? 4. Aveți prieteni? Nu aveți? Mai credeți în prietenii?
De ce probleme de o anumita natura sufera cineva care te invita 10 zile in concediu, dar cand ajungeti la fata locului, vrea sa se intoarca acasa pentru ca nu i- a placut cazarea pe care ati ales- o si...? (mai mult)
Teoretic daca ar fi posibile ce ar necesita forta mai mare in creier telekinezia sau telepatia?
Bună ziua! Cum trimit cei de la Radio Zu banii? Ce trebuie să fac dacă câștig?
Dintre a sta cu un criminal de vorba si un om (fictiv virbind ) care citeste gandurile cu cine ati sta? Si cine vi s-a r parea mai ciudat?
Daca am dat comanda pe eMag și vreau să refuz coletul, pățesc ceva?
Pot găsi pantaloni de genul in Brașov? https://fitnesswear.ro/product/pantaloni- oversized- bulls?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw0aS3BhA3EiwAKaD2ZR4qXnGaEM77e0eKHxyUYyzQjh_hfgtYBRri7vu5- OcMDhteQCfGtRoC8YMQAvD_BwE ...? (mai mult)
Ce naționalități de fete m-ar placea? Cam așa arăt: https://vm.tiktok.com/ZGeEuo8e3/ Daca nu merge link-ul nyo_ex pe tiktok.
De ce este greu să mai ai o relatie in ziua de azi? Tot incerc și nu îmi iese:((
Oare părul pana in talie e considerat frumos sau nu la o fata de 1, 70?
Ce părere aveți despre Redmi Note 13 DS 5G cu Vivid husa si folie, 256GB, Black de la Vodafone
Salut! Originea numelor de familie Sercov,Ulianov,Bucovschi, Levițchi? Ce origini au?
Buna. Astazi am realizat ca mi- am protejat "pacea interioara" prea mult. Tot ce fac este sa merg la sala, la munca si sa ies uneori cu prietenii.Problema nu este asta, problema este ca nu stiu ce simt.Nu...? (mai mult)
Ce poți sa pățești dacă falsifici un test de paternitate?
Bună ziua! Un lucru înainte sa expire își pierde gustul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!