Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Voi va uitati vreodata la Meteo la stiri?
De ce aproape toți șefii au câte o doză mai mare sau mai mică de ego? Din experiența mea, șefii pe care i-am avut, au avut toți o doză de aroganță.
Salut TPU! De ce cele mai multe vedete s-au nascut in SUA?
Bună TPU! Maine trebuie sa ma asculte la franceza și am de învățat cam 8 strofe dintr- un text liric iar eu nu am avut timp sa învăț. Aveti idei de scuze? Tin sa menționez ca mai dau 2 teste importante...? (mai mult)
Dacă tu in subconștientul tău crezi că nu vei ajunge sa fii niciodată inteligent dar în schimb tu faci zilnic eforturi vei reuși?
Dacă totul depinde de tine și orice e posibil de ce nu au ajuns ăștia cu voința la nivelul lui Newton sau Einstein? Nu cumva din cauza ca genetic nu au posibilitatea?
Cum ajung unii psihologi la terapie și ei? Când au la botul calului tot ceea ce au nevoie sa se vindece
Gasesc si eu o geanta de proiector pentru dimensiunile astea? Dimensiuni videoproiector: lungime – 29 cm Latime – 32 cm Grosime – 11 cm Tin sa mentionez ca este un Hitachi CP - X3011N
Noi românii vom fi mereu în siguranță? Adică chiar daca vom ieși din Nato vreodată vom găsi alte modalități sa nu ajungem ca ucrainenii?
Având în vedere că la psiholog ai rezultate după ani de zile, nu e pierdere de bani? Adică ei cumva iau banii pe degeaba daca tu nu lucrezi pe termen lung și nu sta mai nimeni sa lucreze ani de ...? (mai mult)
Cei care lucrează la farmacie au tot interesul să te trimită la medici? Sunt mana in mana? Mie mi- au zis că pentru anxietate ar fi bine sa iau medicamentație, eu unul nu mă duc dar eram curios ...? (mai mult)
Salut, am 20 de ani si am o problema de comunicare. Atunci cand intalnesc straini, vorbesc destul de ok cu ei. Dar atunci cand sunt intr- un grup de straini (de studenti sa zicem), incep sa ma balbai,...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati cu un discurs pentru alegerile Consiliului Elevilor. Candidez ca președinte.
Voi ce faceti cand va simtiti intr-o rutina? Ce schimbati?
Sunteți de acord că succesul in viața depinde de mediu,chestiune de șansă,tu ca persoana, genetica?
Salutare! As vrea sa va întreb cum ați păstrat legăturile cu colegii din facultate sau dacă mai păstrați legătură? Dacă da, cum?
Cum pot pune un text deasupra foto profil FB? Acolo, de la editare, nu se poate pune decat rama sau un text standard? Nu reusesc sa pun macar sub ea... Multumesc
Are vreo legatura barba unui barbat cu conceptia? E adevarat ca barbatii cu barba sunt mai fertili decat cei fara barba sau barba rara?
Poți să ai noroc de o gena buna? Adică gen sa se transmită inteligenta prinților și puterea lor mentală?
Voi unde ziceți că sunt șanse mai mari sa te dezvolți, la sat sau oraș? Eu afirm că evident la oraș, pentru că ai n lucruri de făcut care îți ajută creierul.Eu sunt de la sat și va zic că...? (mai mult)
Mai băieți daca banul aduce fericirea de ce se zice că e bine să începi de la 0? Începi de la a muri de foame până a ajunge miliardar, daca e mai bine decât să începi direct miliardar.
Spuneți- mi și mie cum poate sa zică cineva că toți avem același nivel de reușită in viața și că toți plecam de la același nivel când sunt unii care efectiv se nasc plini de bani și efectiv...? (mai mult)
Ce mai putem manca și noi sănătos daca fructele și legumele din comerț nu sunt bune?
Salut tuturor, mă aflu aici pentru a vă adresa o întrebare tuturor ce doresc să îmi răspundă. Întrebarea mea este urmatoarea: Dacă un elev este clasa a 8- a în Germania dar decide să se mute...? (mai mult)
Care-i treaba cu yoga? De ce e și filosofie? Eu personal n-am auzit niciodată.
Cum de sportul ajuta la concetrare? Care e procesul?
Sunt șanse foarte mici să fie viața așa avansata ca la noi pe Terra în univers? Eu cred că au fost condiții prielnice dar slabe șanse să se ajungă ca la noi, evident că nu suntem singuri în...? (mai mult)
Oare morcovii, roșiile pe care le cumpărăm sunt sănătoase? Cei care ziceți că nu atunci ce facem, mâncăm direct hamburgeri si fast food? Că așa daca nici merele nu sunt bune atunci ce?
Salutare! Ce exerciții se fac la fitness? Trebuie sa mai înscriu la un sport la facultate și nu știu dacă trebuie sa am vreo pregătire anterioară. Va mulțumesc!
Daca nu ma insel, din 2006 armata in Romania nu mai este obligatorie. Sunteti pro sau contra armatei? Mi-ar placea sa veniti si cu argumente solide!
Bună TPU! Sunt băiat, am 1. 73cm înălțime și întrebarea mea este de ce tot timpul când vad o femeie sau o fata mai înaltă decât mine ma simt prost sau altfel spus, ma simt inferior, ca si...? (mai mult)
Salut TPU, vreau și eu un sfat, vreau sa cumpăr o garsoniera în jur de 15 17 mii de euro și vreau sa știu cam în ce zona credeți ca ar fi buna. Vreau o zona mai liniștit dacă ar fi asa ceva,...? (mai mult)
Hello! Am o curiozitate. Daca cineva mi-a vazut ultimul story, adica apare acolo in lista, dar in cel de dinainte nu apare ca l-a vazut, inseamna ca i l-a trimis cineva? Aveti idee, va rog?
In luna August nu mi-a venit menstruația, iar în Septembrie mi-a venit pe 4, au trecut 30 de zile de la ultimul ciclu, e ok?
Salut! Cat e kw de curent acum din septembrie la electrica?!
Bună. ❤ Caut și eu vă rog un job online. Știu ca numește locul pentru așa ceva dar poate ma puteți ajuta. Am un pitic de 1 an și 6 luni și nu pot pleca la munca deoarece nu am cu cine sa îl...? (mai mult)
De ce dintr- o data simt singuratatea foarte apasator cand pana acum am fost ok cu ea? Am 25 de ani si am locuit singura mai toata viata. Sa va spun putin despre mine. Familia mea e cam haotica, ...? (mai mult)
Ati ramas vreodata blocati in lift? Cum ati rezolvat situatia?
Munca fizica ajuta la concentrare? Oare cum?
Ca inginer esti activ mereu ca job? In afara de acea pauza de 30 minute? Intreb pentru ca in mediul privat cam asa e treaba, dar la stat nu prea faci mare lucru.
Salutare! A folosit cineva siteul "hotphone.ro"? Daca da, cum a fost experienta?
Traim vremuri in care unii o duc bine si altii mai putin. Acum fiecare cum se descurca. Sa nu uitam nici de inflatie, de razboi si de stresul pe care unii il au zilnic... Cu toate astea, credeti...? (mai mult)
Daca mananci numai sanatos entire life, sunt sanse foarte mari sa te simti asa de bine in corp? Adica merita facut efortul asta sa mananci numai sanatos? Eu sunt cam 70%- 80% sanatos dar 20% mananc si...? (mai mult)
Mai baieti, daca tu ai traume pe violenta si simti nevoia sa iti descarci nervii deseori si nu te poti controla la nervi, ar fi o idee buna sa te duci sa te faci jandarm?
Ziceti-mi o aplicatie pentru muzica gen spotify dar gratis. Va rog. Merci mult!
Daca un baiat se uita mereu la mine zambind...ce inseamna asta?
Dacă știm cu toții că mâncarea nesănătoasă ne îmbolnăvește de ce o facem? Eu o făceam că aveam impresia că sunt slabe sanse
Mi s-a spus ca nu stiu cum functioneaza banii, explicati-mi voi cum, eu afirm ca ori ca iei 7000lei ori ca iei 3000de euro nivelul de fericire e la fel.
Daca sunt oameni care chiar vor atata de multi bani, n- am treaba cu ei, dar ori ca iei 7000lei ori ca iei 3000de euro eu zic ca nivelul de fericire e la fel, ce sa faci cu 3000 de euro? Ca programator...? (mai mult)
Melatonina luată noaptea de 3mg scade din atenție a doua zi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?