Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Daca sunt oameni care chiar vor atata de multi bani, n- am treaba cu ei, dar ori ca iei 7000lei ori ca iei 3000de euro eu zic ca nivelul de fericire e la fel, ce sa faci cu 3000 de euro? Ca programator...? (mai mult)
Melatonina luată noaptea de 3mg scade din atenție a doua zi?
De ce pe unii oameni îi atrage puterea și caută mijloace să o obțină? De puterea atrage?
Ce mai faceți? Ce melodie va mai luminează sufletele întunecate in ultima vreme?
Exista firme private unde ca programator nu esti activ 100% din timp? Adica nu e obositor sa stai 8 h in continuu la pc? Ma rog o pauza de 10 minute nu se pune.
Voua va convine sa fiti activi la un job acele 8- 10 h zilnic? Nu stiu fiecare ce program are. Daca da, ce beneficii considerati ca aveti in urma acestui efort? Adica scopul e sa iei banu, nu conteaza...? (mai mult)
Cum se face ca Sigmund Freud a tras la heroina si a trait peste 80 ani?
Yoga sau sportul impiedica depresia? Eu zic ca ar fi sanse, dar de anxietate?
Cum reusesc baietii astia si gagicile care sunt psihologi sa auda gandurile oamenilor? Pai si de exemplu pot sa iti auda si de la distanta? Am fost la o psiholoaga cand candidam la armata si ziceam eu ...? (mai mult)
Care a fost, in opinia voastra, cel mai important conducator pe care l-au avut românii?
Stiti exercitii pentru inteligenta emotionala? 2. Daca faci ce iti e frica, gen 3-4 frici zilnic sa ceri feedback de la oameni, etc oare in cateva luni poti ameliora din timiditate?
Expresia "du-te dracului!", a fost inventata de crestini, adeptii altor religii sau de atei? Unul de pe aici a sugerat ca n-ar trebui s-o folosesc pentru ca e marca inregistrata iudeo-crestina.
Voi aveți momente de nehotărâre în căutarea unui sens în viata?
Unde anume in Parcul Cuza este festivalul placintelor? Ca sa nu o ocolesc prea mult. La intrarea dinspre statuia Cuza sau pe langa Biserica, metrou Titan? Multumesc?
Sunt clasa a 9 a la mate info si imi este frica sa nu ma scoata la tabla la matematica.
Salut,daca ai poze cu un card fata-spate, poți face un cont de PayPal cu el și să iei bani de pe el?
E așa greu sa câștigi 3000 lei aici în România? Aud că câr, că miau că e greu, eu că necalificat luam 2400 și după 6 luni 2800.
E adevarata legenda aceea de la Pestera Ursilor cu ursoaica?
Un serviciu de 6 zile a câte 10 ore pe zi nu e sclavie?
După 2 ani de terapie cu psihologul nu ar trebui sa fi ok? Am zis ok, nu în 2 ani de zile sa fii și geniu și cel mai fericit și cel mai rapid in gândire, sa fii la nivelul unui om normal.
Am sentimente de vina pentru că mama a fost hiperprotectoare cu mine dar ce vina am eu? Oare din cauza asta sunt așa timid?
Salut, letargia vine și ca rezultat al depresiei? Când am avut depresie nu am avut energie nici să ies afara din casa
Băieți, pe voi vă interesează sănătatea voastră? Adică mâncați sănătos, aveți grijă să nu intrați în depresie, anxietate? Prin sport, îmbunătățirea stimei de sine
Credeți că vom ajunge la fascism sau la anarhie?
Am o camera sh 020 și am uitat parola, ce fac?
Preferați bicicliștii sau șoferii cu mașină poluatoare? Eu prefer bicicliștii pentru că nu poluează. Și șoferii cu mașini care nu poluează.
Pică bomba pe 15 Octombrie?
Mai băieți daca tot se lauda atâta unii că ei rup pe voință, pe inteligenta de ce toti căutăm munca ușoară pe bani multi? Hai o parte de 10 la suta caută ce le place dar romanul mereu e pe ...? (mai mult)
De la ce vârsta poți sa iți faci un tatuaj? (Cu acordul părinților.)
Bună ziua TPU ieri am avut un transplant de piele si medicul mia dat drumul acasa si mi- a zis ca 10 zile nu am voie decat sa merg la baie, in rest nu am voie sa ma misc, ideea e ca eu sunt un om care...? (mai mult)
Mai băieți voi ce ziceți e mai bine să iei 4000 lei pe munca mai ușoară sau 7000 pe ceva mai greu? Fiecare cu părerea lui și nu trebuie judecat, nu înțeleg de ce atâta cearta pe păreri și ...? (mai mult)
Ati participat vreodata la o sedinta de hipnoza adevarata ( gen, nu sedinte de hipnoza care se fac la circ :), stiti voi, entertainment pentru copii :) ¿ Ci genul acela de sedinta de hipnoza care...? (mai mult)
La ce varsta poti sa iti faci un tatuaj? (cu acordul / presenta parintilor)
Salutare! Cum îmi dau seama cat plătesc pentru fiecare GB de net utilizat pe un telefon cu abonament? La căminul studențesc unde stau eu nu avem internet și, momentan, folosesc datele mobile....? (mai mult)
Cum credeți că e meseria de agent de penitenciare? Daca ești Intr un penitenciar mai linistit oare e ok?
Deci am rămas de 2 ori fara serviciu asta e a doua oară, lumea adică putini mă critica că am timp liber deși eu caut Si am găsit ceva mai bun, dar faceți ma și pe mine sa înțeleg cu job nu...? (mai mult)
Cum pot sa zică unii că toate joburile dezvolta concentrarea? Eu nu știu cum paznicii muncesc prin concentrare, sau pompierii de la firme private sau jandarmii și nu știu de ce se zice că toate ...? (mai mult)
2 pastile de melatonina v a făcut rău? De 3 mg nu de 5.
Bună. Îmi puteți spune cum se va termina seria after? În partea a 4 a din film s- a terminat cam nasol din cauză că s- au despărțit. În partea a 5a din carte se vor împăca? Vor rămâne împreună...? (mai mult)
Salut, ajutati- ma va rog cu o optiune, modalitate de a avea mai multi gb net international. Sunt pe cartela DIGI.cu 10 euro imi da 9 gb si e foarte putin, ajung la 40 e pe luna pentru net. Stiti ceva...? (mai mult)
Hei lume! Vi s- a întâmplat să vreți să comunicați cu ceilalți dar de fiecare dată când încercați să spuneți ceva, să vă exprimați sentimentele sunteți întrerupți, nu vă ascultă ...? (mai mult)
Buna, va rog daca stiti un link pentru traducere a aplicatiei telegram in limba romana, ma refer la setari..etc
Cum ati defini romantismul? Ma refer la romantismul din vietile noastre, nu la curent literar sau artistic.
Bună TPU! Mă tot gândesc la ceva de câteva zile încoace (nu știu de ce) e ceva auzit probabil de mulți dintre noi. Faptul că este "păcat" să asculți colinde în alte perioade înafara Crăciunului....? (mai mult)
Am o nelămurire, am aplicația NGL pentru mesaje anonime care generează un link care dacă îl pun pe Instagram sau îl partajez pot primi mesaje anonime de la alții. Dar, de când am aplicația, ...? (mai mult)
De ce mi se sterg unele raspunsuri desi nu am folosit nici o jignire la adresa cuiva? Dragi admini ce aveti de spus in apararea voastra?
Care a fost, în opinia voastră, cel mai bun președinte american din ultimii 100 de ani?
Wă, ce credeți despre oamenii din străinătate, străini? Ce părere aveți?
Bună TPU, Ce cursă/e de noapte pot lua de la Dimitrie Leonida( metrou) la Nicolae Grigorescu( metrou) Dau fundă!
Din ce cauza a fost Myrna Loy respinsă de la nominalizările premiului Oscar pentru rolul ei din The Thin Man?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a