Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cum poți avea o viață?
Bună! A folosit cineva site ul operator flexibil? E pe bune? Se câștigă?
Știe cineva unde pot găsi vechea poza a lui Ian de la profilul de pe Instagram, cea cu el blurat și galben rosu?
Salut, cred ca nu sunt singurul care are impresia ca timpul trece foarte repede, iar viata nu mai are acelasi farmec ca acum cativa ani buni. Care sa fie cauzele pentru care nu găsesc deloc fericirea...? (mai mult)
Buna TPU! In urmatoarele 4 zile se vor depune dosarele pentru Erasmus+ si tata cand a completat acordul parental a scris din greseala numarul de telefon cu un rand mai sus. Am tras peste el cu o linie...? (mai mult)
Nu este grav ca guvernul nu se sperie deloc de opinia publica? Uitati- va si voi: Avem un premier analfabet care a plagiat si un ministru al educatiei care a plagiat si, pe langa asta, a mai si ranit...? (mai mult)
Ce experienta de viata sa ai fix la 20 de ani? Daca tu la 19 termini liceul? Din punctul meu de vedere la 20 ani nu stii nimic de capul tau, poti fi inteligent, desigur, sa ai concentrarea buna, sa...? (mai mult)
Ma daca intrebi medicul de ce nu te-ai vindecat dupa 2 ani de terapie e anormal? Eu zic ca pentru o amarata de anxietate ar trebui sa te fi vindecat.
Mai are rost sa îți faci pașaport daca nu pleci nicăieri?
Dacă te trezești dintr- o dată cu o mie de euro ce ai face cu banii? Știu că nu e o sumă mare. Dar totuși ce ai face cu ei având in vedere că e sfârșitul lumii și curând va incepe un război...? (mai mult)
Am anxietate de 3 ani și fac terapie de de 2 și tot nu mi-a mai trecut, nu e cam suspect?
As vrea un raspuns: daca sunt blocata pe telegram mi se vede poza de profil cand o schimb si cand am fost activa?
Salutare oameni dragi! Care-i faza când cineva îți mesaj random pe Instagram și îți cere să îi votezi pe post de ambasador influencer online? Cum funcționează escrocheria in cazul asta?
Care este nivelul de IQ al utilizatorilor de pe TPU?
Deci mi-e si rusine sa intreb ca nu stiu sigur, ca jandarm iti trebuie inteligenta emotionala?
Un inginer incepe cu 2500 si in principiu ajunge la 4000lei? Eu stiam ca la 7000 sunt rari oamenii care ajung la suma aia, voi ce parere aveti?
In comunism copiii ai caror parinti aveau functii importante erau avatantajati ca acum? Eu sincer am cunoscut oameni care aveau parinti cu functii inalte si erau avantajati peste tot.
Daca te duci pe programare medicina sau orice alt job care necesita foarte mult efort singurul beneficiu il ai ca ai bani multi :))? Atat? Nu doar banii conteaza.
Voi ce ziceti chiar daca sistemul de invatamant din Romania e slab si nu te pregateste pentru viata, dar tot ai ocazia sa dezvolti anumite performante mentale, de exemplu nu inveti o meserie dar in schimb...? (mai mult)
De ce exista atat de multi oameni care sunt frustrati sexual?
O parere despre tarisoara noastra? B.U.G mafia -bag in lume si v-o fac cadou e cea mai buna varianta.
Paul Muni sau James Cagney?
Spuneti- mi si mie cum poate serviciul sa te tina departe de depresie sau anxietate? Cand multe joburi nu necesita concentrare pe toata durata celor 8 h, la farmacie, instructor sportiv, jandarm, politist,...? (mai mult)
Daca ai momente cand nu te poti concentra e de la anxietate?
Care sunt cele mai grave traume? Presupun ca faptul ca ai avut parintii autoritari nu e asa de grav spre deosebire gen sa o vezi pe maica- ta lovita de taica- tu sau, abuz de droguri in familie sau moartea...? (mai mult)
Cineva care a fost întrebat cât valorează omul a răspuns: Daca are caracter are valoarea 1. Daca este și frumos are valoarea 10. Daca este inteligent are valoarea 100. Daca este și bogat are valoarea...? (mai mult)
Bună ziua! Care suc vă place mai mult, Fanta de struguri sau Coca cola?
Nivelul de energie din corp, creier depinde de gena?
Vreau răspunsuri de la Ray, mossoti că sunt băieți deștepți voi ce ziceți sunt șanse mari să dea cu bombe?
E adevărat că munca îți crește nivelul de energie?
Voi ați avut momente de burnout? Oare care-i cauza?
Buna, sunt putin paranoica. Azi am fost la sectia de politie, am dat o declaratie (ma rog nu conteaza motivul) o doamna de acolo m- a intrebat ce telefon am si mi- a cerut IMEI- ul. Sunt curioasa pentru...? (mai mult)
Ce sunt șanse mai mari să îți pierzi viața în accident rutier sau să dea Putin cu bombele?
Ce parere aveti despre Illuminati? Exista?
Ceva recomandari pentru tutun de injectat in tuburi? M- am apucat recent de facut acasa si am testat tutun de la senator white datorita reviewurilor si nu sunt prea multumit..sunt prea slabe pentru ...? (mai mult)
Cate ugere au 2 vaci?
Salut. Am o problema imensa cu care simt ca nu ma mai pot confrunta absolut deloc si singura scapare ar fi sinuciderea. Sunt anul I la facultate si incep pe 3 oct, insa problema e ca eu habar nu am ...? (mai mult)
Sa presupunem ca s- ar da cu nuclearele chiar acum, ce ati face in ultimele 5 minute? Eu i- as zice unei gagici de care imi placea in liceu ca a fost cea mai frumoasa perioada cand am cunoscut- o chiar...? (mai mult)
Cum deci pana acum in martie 2022 toata lumea n- o sa mai fie un al treilea razboi mondial acum cu totii ii dam o sansa, cum vine asta? Desi cam bate logica, de ce ar lasa lumea pe Putin sa dea nuclearele?...? (mai mult)
Niște citații în limba Germană va rog frumos?
Cum aș putea scăpa de frica de a lua bătaie? Mai ales dacă primesc fără motiv, vreau să- l bat, dar nu reușesc. Simt că mă ține ceva, dar în același timp și frica de a mă bate respectiva...? (mai mult)
Astăzi sora mea a făcut o prostie. Era în ora de geografie și i- a trimis un bilețel unei colege în care scria că "domnu este un prost". Bilețelul a rămas în penarul colegei de unde a fost furat...? (mai mult)
De ce multa lume care fumeaza iarba se uita la Rick & Morti, care-i faza? Sunt prajiti prea rau sau? Nu inteleg
Cum vi se pare lumea/ societatea din ziua de azi?
Voi ce ziceti o sa dea Putin cu nuclearele? Eu zic sunt slabe foarte foarte mici.
E vreo problema daca plătesc taxa pentru pașaport la selfpay?
Întrebare pentru pariorii profesioniști: La Superbet există opțiunea de pariere "GG în oricare repriză", iar variantele de pariere sunt "DA" și "NU". Explicația pentru varianta "NU" este explicată...? (mai mult)
Aveți idee cine sună cu numărul 0372229933? De câteva zile sună și nu zice nimic.
Vorbim despre orice! Spune care este tema pe care să o dezbatem azi?
Daca ar veni un război mondial acum și s-ar da cu nucleare dar nu și în România, noi românii am muri de foame? Că după nu mai ai ce sa faci ar fi distrus aproape totul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!