Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Februarie 2025 sunt:
Vorbim despre orice! Spune care este tema pe care să o dezbatem azi?
Daca ar veni un război mondial acum și s-ar da cu nucleare dar nu și în România, noi românii am muri de foame? Că după nu mai ai ce sa faci ar fi distrus aproape totul
Deci, ma simt inconfortabil cu sora mea cand merg pe strada cu ea, dar cand suntem singure ma simt confortabil cu ea. Este cu tatuaje pe picioare, maini, abdomen si sanii(da, am vazut- o dezbracata...? (mai mult)
Băieții care fac bani din educație financiară voi aveți încredere din ei? Cum sa ii dau banul cuiva care mă învață cat sa pun de o parte? Dar cei ce predau cursuri de comunicare și toate drăciile...? (mai mult)
Am o intrebare ciudata rau nu vreau sa dau multe detalii, dar stiti vorba aia cu cat ajungi mai sus caderea e mai grea? E pentru mine nu a fost chiar asa de grea ca aveam incredere in mine dar ce a fost...? (mai mult)
Cum credeți că e mai bine și de ce: să avem șefi bărbați sau șefe femei?
Buna TPU! Daca as trai sa zicem 70- 90 de ani, as putea dupa sa ma semnez ca cel mai batran virgin? Evident din lume nu voi putea fi deoarece am vazut ca nu stiu ce femeie, a murit virgina la 100+ ani!...? (mai mult)
Salutare! Vin și eu cu o întrebare către voi... Este cineva din Bacău care este lipsit de prieteni și sunt în cautare? Sunt un băiat sociabil care apreciază și sprijină un prieten. Am renunțat...? (mai mult)
Scenariu ipotetic inspirat de clipurile de genul: https://youtu.be/1O- S7gTugHI Să zicem că al/a vostru/voastră șef/șefă se deghizează într- un om de serviciu sau începător la locul vostru de...? (mai mult)
Cum te simți când ai al treilea ochi deschis?
Care este cel mai amuzant comentator de fotbal?
Heeey, am o întrebare! Deci acum o lună am șters o conversație de pe ig dar nu și mesajele, gen pers cu care am vb poate nu a șters conversația, dar nu spuneți sa- i cer ei sa mi le de- a, ...? (mai mult)
Ce materii predau profesorii cei mai nebuni din scoala voastra?
De la ăștia care predau educație financiară se învață ceva că sunt mulți care se duc dar nu știu dacă au ajuns să aibă bani multi?
Azi am asistat la o scena foarte penibila din punctul meu de vedere. Eram in fata scarii blocului si venise un baiat de 20+ ani spre 30 cu iubita lui cu care sta impreuna pana la mama lui care e vecina...? (mai mult)
Beverly Garland era ruda cu Judy Garland?
Bună. Mă numesc Alina și sufăr de dependență emoțională. Mai este cineva în situația asta? Poate e cineva care ma poate sfătui.
Voi ce raspuns ati da la intrebarea "cu ce te ocupi?"? Ce credeti ca vrea sa afle persoana respectiva de la voi?
Voi care credeți că e treabă cu România? Eu zic că suntem slabi la nivel de educație și ca bani, hoții și șmecherii sunt peste tot, poate unele țări bune au corupția mai mare ca la noi, ...? (mai mult)
Ce ați crede despre o persoană care nu urmărește și nu pune pe primul loc îmbogățirea, avuția, ci mai degrabă statutul social?
De ce nu căutați mentori milionari sa vă îndrume cum sa câștigați sume cat mai mari sa nu le puteți duce acasă?
Dați și mie idei de activități de făcut în oraș dar să fie gratuit gen sah, dar fara bani.
Daca romanul nostru are așa multă voință cum zice el de ce frate nu ajungem toți la 3000 de iepuroi ca programatorii? Lauda- i mare dar rezultatele? Eu nu mă laud că știu că sunt un amarat dintr-...? (mai mult)
Daca 90 la sută dintre români au salarii de maxim 5000 lei și 9 la până în 10000, deci șansele că tu să ajungi milionar sunt de sub 1 la sută și mulți români visează cu ochii deschiși ...? (mai mult)
Cu ce se ocupa Andreea Balaban in afara de Youtube, insta?
Salut. Care e cea mai,, proastă" sau deplasată farsă care i-ati facut-o cuiva? Mersi
Voi cum vă descurcaţi cu neîncrederea în propriile forţe şi anxietatea? Puteţi trece peste ele sau vă împotmoliţi în ele asemeni mie?
Buna seara, De ce isi pun oamenii poze cu ei pe Facebook?
Deci in urma cu cativa ani m- am inhaitat intr- o haita cu toti non conformistii, aici m- am nascut nu e vina mea, asa presupune inculpatul, apoi am avut tot felul de probleme, e vina mea ca m- am ...? (mai mult)
Salut, am o întrebare care ma pune pe ganduri cu referire la viitor. Sunt în Olanda dar as vrea sa ma mut in Belgia, cu franceza ma descurc si cu Engleza mai bine, dar este cineva care a stat în...? (mai mult)
Oare de la ce vine Rale?(ca si prenume)
Buna, am trimis la cineva pe messagerie un filmulet tik tok, are cont privat. Cum stiu daca e vizualizat? Mie imi apare cand cineva se uita la ce trimit. In cazul asta nu mi- a aparut. Help, e ...? (mai mult)
Salutare! Stau la cămin și nu avem internet, fiecare camera trebuie să își aleagă un furnizor și să se descurce cu încheierea contractului. Problema este că eu nu știu ce distribuitor sa...? (mai mult)
Buna, am trimis la cineva sms si imi apare mesaj livrat. Inseamma ca l-a primit? Cum stiu daca Mms a fost trimis? Nu mi-a aparut mesaj ca ar fi livrat.
Putin se va opri vreodată cu "războiul lui" in Ucraina? Văd că un kebab de la 17- 18 lei in doar câteva luni a ajuns la 23 de lei, e incredibil așa ceva și încă vor mai creste neîncetat! Care...? (mai mult)
Are șanse Italia sa redevina fascista dacă iese la alegeri Georgia Meloni?
Spuneți-mi, vă rog, un nume de familie frumos care să rezoneze și să se îmbine perfect cu prenumele "Ileana". Ce nume de familie credeți că s-ar potrivi?
De ce se ajunge la cearta cand se contrazic oamenii? Si aici pe TPU am vazut daca eu cred ceva e strict parerea mea, cui nu- i convine exista block iar in viata reala poti sa nu il mai bagi in seama pe...? (mai mult)
Sunt oameni carora nu le ajung 5000lei de unul singur fara sa investeasca in case, masini, imi spuneti si mie pe ce dai acesti 5000lei si tot nu iti ajung? Te duci la terase 500lei pe luna indiferent...? (mai mult)
Deci nu e trol, am inteles de la cineva si m- am contrazis, a zis ca viata grea e frumoasa si viata usoara e urata, deci ca sa inteleg daca muncesti in constructii, pe santier o sa fii super fericit ...? (mai mult)
-Câți metri cubi de apă folosiți pe lună?
Psihologii citesc ganduri? Eram la o psiholoaga in cabinet si fix la ce ma gandeam repetam, gen m-am impotmolit si repeta dupa mine, cum oare? Si tot asa.
Deci sa spun cate ceva despre mine de ce lumea are pretentii la mine? Sunt un baiat simplu de 24 ani, imi vad de treaba mea, sunt dintr- un sat uitat de lume, cine sunt eu, nu sunt Albert Einstein ...? (mai mult)
Care este diferenta intre banane normale si platanos de pe insulele canareee (spain)?
Daca esti slab rau poti sa devii progrmator? Eu zic ca poate in ani de zile.
Voi ce ziceti asa, dupa parerile voastre astia care primesc averi o duc bine? Parlamentarii, ofiterii din politie intrati cu japca o duc bine? Ca am vazut ca sunt aici oameni care zic ca astia o duc ...? (mai mult)
Stau si ma tot gandesc, de ce au femeile provocari mult mai mari de- a lungul vietii decat barbatii? Noi trebuie sa suportam chinurile sarcinii, nasterii si sa ne revenim dupa ele, o mare parte din ...? (mai mult)
Voi aveti viermi in vecini? :D
Voi ce ziceti, psihologii in marea majoritate nu iau banii aproape pe degeaba? Eu am fost la n psihologi, unul m- a ajutat cat de cat, restul au fost slabi rau, nu am vazut nicio modificare in mine...? (mai mult)
Eu până la 14 ani am trăit în saracie cumplită și eu am traume pe bullying și cu familia etc, daca ăștia care au viața grea ajung bine eu de ce am ajuns rău? Am prieteni tot așa cu probleme...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!