Voi aveti viermi in vecini? :D
Voi ce ziceti, psihologii in marea majoritate nu iau banii aproape pe degeaba? Eu am fost la n psihologi, unul m- a ajutat cat de cat, restul au fost slabi rau, nu am vazut nicio modificare in mine...? (mai mult)
Eu până la 14 ani am trăit în saracie cumplită și eu am traume pe bullying și cu familia etc, daca ăștia care au viața grea ajung bine eu de ce am ajuns rău? Am prieteni tot așa cu probleme...? (mai mult)
Salut. Este adevărat că dacă porți argint și aur în același timp poate crea certuri, despărțiri?
Nu considerați ca seriozitatea in România nu exista? Părerea mea, totul se ia in gluma, nimic nu e făcut serios, fără interes, poate de asta si salariile mici pentru ca se fac produse de proasta...? (mai mult)
Daca totul depinde numai de tine spuneti- mi si mie cum poate un copil care ramane fara parinti la 11 ani si care are si alte traume sa reuseasca asa multe in viata, fata de unul care primeste totul de-...? (mai mult)
Salut TPU! Eu am un frate de aceeași varsta cu mine. Iar când sunt întrebat dacă chiar țin la el nici măcar eu nu pot sa îmi dau seama dacă chiar țin la el sau nu, adică nici eu nu știu dacă...? (mai mult)
Buna! As vrea sa învăț cum sa mă descurc mai bine prin străzile din București. Efectiv simt că mă pierd în toată agitația asta și că nu am cum sa descifreze orașul prea devreme. O sa ...? (mai mult)
Daca joci sah, faci puzzle- uri, joci sudoku, lucrezi probleme de matematica, faci zilnic lucruri noi si complexe e posibil ca astea sa iti dea foarte multa forta in creier astfel incat mintea sa o...? (mai mult)
O sa fiu cat de sincer pot, deci am avut o mini disputa si ma simt putin cam vinovat ca am exgerat putin, deci eu am facut o terapie cu un terapeut dar la un moment dat mi- am pierdut cumpatul din cauza...? (mai mult)
Cum se numesc acele masinute pe care se dau și copiii, adolescenții chiar și adulții la festivaluri, concerte etc și unde există și alte tipuri de aparate de acest fel?
Salut TPU, a mai simțit cineva vreodată acele pulsații la brate sau la picioare adică ca și cum ti- ar sari ceva în tine, nu știu cum sa explic ca niște sărituri în corp, dau fundă cine știe...? (mai mult)
Daca banii aduc fericirea asa mult de ce cunosc n oameni cu peste 4000- 5000lei care nu sunt deloc fericiti? Bine eu cand zic bani ma refer la sume mari, evident ca 2000- 3000lei oricarui om ii sunt necesari...? (mai mult)
Ce inseamna expresia "oameni care îți scapă printre degete"? Atâta știu sigur ca este un epitet negativ dar la ce se refera mai exact?
Ajungi usor milionar?
De ce sa te faci inginer, programator, medic in tarisoara asta cand poti sa te duci la jandarmi, armata, politie, nu te da nimeni afara, salariile mari, nu e mult de munca mai ales ca sgp- ist daca...? (mai mult)
Salutare TPU, intampin o oarecare problema la scoala, unde, sunt prins in ceva singur, neavand cui macar sa- i cer sfaturi. Mereu am fost demoralizat de colegii mei deoarece, din punct de vedere financiar...? (mai mult)
Credeți că Carla's Dreams va renunța la muzică, concerte etc? Adică foarte multă lume îi iubesc melodiile și îl apreciază. Am văzut în mie podcast- uri cu el că a zis ca peste câțiva...? (mai mult)
Ce parere aveti de predictile pe care le-a facut Simpsons, credeti ca este adevarat sau nu?
Salut. Fac foc cu lemne intr- o camera cu geamuri termopane. Soba arde foarte foarte bine, are tiraj, etc. Ii ajunge oxigenul din camera inseamna ca? Peste zi aerisesc, fac foc la ora 16 si la ora 20...? (mai mult)
1 - Ce credeti ca se intampla daca antrenezi creierul zi de zi cu chestii cat mai complexe? 2 - Unde credeti ca s- ar putea ajunge daca deloblochezi intreaga minte? O sa dau parerea mea intai, ...? (mai mult)
Se fac preselectii la liceul meu joia aceasta pentru balul bobocilor si eu sunt boboc si nu știu daca sa ma duc și nu știu ce înseamnă preselecție, nu știu dacă am vreun talent, eu știu doar...? (mai mult)
Bună, știe cineva unde aș putea să mi fac reclamă gratuită la contul meu de YouTube? Am început destul de recent să fac gameplay dar nu vreau să fac doar asta, vreau să fac mai multe chestii...? (mai mult)
Cum pot sa fac un picnic într-o singură culoare? De exemplu vreau să fac un picnic in culoarea roșie ce-mi trebuie?
Spuneti ceva modele de telefoane care sa duca fara probleme aplicatiile de baza precum Whatsapp etc Sa aiba ecranul de ~5 inchi (nu vreau ecran mare) Si la un pret cat mai ieftin SUB 1000lei
Salut, cunoaște cineva unde pot vinde versuri/ poezii sau poate este cineva interesat sa cumpere? Se potrivesc și pentru piese
E ciudat daca incepi sa faci focul in casa de acum? :))
Peg Entwistle a fost iubita lui Humphrey Bogart?
Am un cantar inteligent care iti arata cata masa musculara, osoasa, imc, etc. si imi arata ca am nivel de proteine scazut desi mananc multa carne si nivel scazut de apa in corp desi beau multa apa, de...? (mai mult)
Vreau o întrebare, nu răspundeți ironic. Eu cu prietena mea Adina vrem sa ne jucăm de-a coaforul și n-am pelerina, ce pot sa pun pe ea pe post de pelerină?
De ce bat romanii in pepeni inainte sa ii cumpere? Chiar daca ii pot gusta
Fay Holden era ruda cu William Holden?
Pentru cine cunoaște bine lb. engleză, ați putea să- mi explicați, vă rog, această scenă, mai exact sensul: https://youtu.be/ObPS0RnDrtI ? Când Beyonce îi spune colegei de trupă să se...? (mai mult)
Bună dimineața. Am o situație de logică ce de mine nu poate fi încă înțeleasă și de aceea am ajuns și aici cu următoare întrebare, vă rog să îmi răspundeți frumos să pot face liniște...? (mai mult)
Bună. Am și eu 2 curiozitati. De curând m- am mutat în Germania și cam de o săptămână fac limba la un liceu (eu am terminat liceu in Ro). Imi place modul de predare, sistemul lor, dar nu- mi...? (mai mult)
De ce inca exista aromani si de ce sunt asa aroganti? Daca sunt atat de putini si stau in Romania, de ce nu invata romana si gata in loc sa se oftice ca romanii se uita la ei de parca sunt beti cand vorbesc...? (mai mult)
Ce pregătire profesionala aveți? Si ce loc de munca actual aveți? Cat de satisfăcuți sunteți in prezent pe partea financiara?
In prima noapte am visat că am găsit o piscină, am ajuns acolo și m- am decis să mă schimb pentru a intra în apă, in momentul când am intrat în apă simțeam cum cineva mă trage in jos și...? (mai mult)
Jimmy Stewart sau Gregory Peck?
Pentru cei din Baia Mare, ce părere aveți de Sărbătoarea Castanelor din acest an? Ați așteptat să fie din nou? Credeți că aparatele, jocurile, mâncarea etc, o să fie mai scump decât...? (mai mult)
Hey. Îmi puteți da niște idei faine cum as putea începe un dialog pe mess in afara de acel "hey ce faci/ cum ești?", pentru ca au fost prea mult folosite și sa nu fie repetitiv sau chiar enervant....? (mai mult)
Bună ziua TPU, ma intrebam în ultimul timp, oare e posibil sa mori dacă o mașina te lovește cu 100km/h adică ai șanse sa mori?
Buna! Cum sunt condițiile din căminul studențesc Fundeni, din București?
Salutare, a vazut cineva pe Google street maps in orasul Daresbury Hall, o fi real ce se vede pe harta sau nu? Oameni morti pe jos, zombie:))) pare ciudat dar uitati- va voi si convingeti- va mai ...? (mai mult)
A trimis cineva colete internationale prin posta? Care este procedura? De exemplu, daca doresc sa trimit un articol vestimentar, am nevoie de factura sau ceva? Mulțumesc!
Salutare TPU, - Care este culoarea voastră preferată? - De ce? - Cu ce altă culoare credeți că se potrivește cel mai bine?
Ce scuza pot spune ca asistenta școlii sa ma invoiasca? Urgent!
Ce se întâmplă cu aia care sparg parola (NASA, etc)?
Salut, am niște rude de grad 1 în Anglia și este posibil sa merg și eu acolo la munca și doresc sa știu dacă este nevoie de alte documente în afara de pașaport și dacă este obligatoriu sa cunosc...? (mai mult)
Buna ziua. As dori sa stiu daca exista vreo modalitate de a trimite mai multe mesaje de la mai multe numere unui singur numar? Gen un fel de spam? Multumesc frumos
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!