Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua. As dori sa stiu daca exista vreo modalitate de a trimite mai multe mesaje de la mai multe numere unui singur numar? Gen un fel de spam? Multumesc frumos
Ce tigari sunt cele mai bune pentru femei? La gust si sa nu fie puternice
Am și eu o întrebare. De ce 2 fete și-au adus pături la școală? Că nu înțeleg
Bună. Am și eu 2 curiozitati. De curând m- am mutat în Germania și cam de o săptămână fac limba la un liceu (eu am terminat liceu in Ro). Imi place modul de predare, sistemul lor, dar nu- mi...? (mai mult)
Are cineva idee dacă după After we happy (După ce ne- am întâlnit) din seria After, vor mai urma și alte episoade? After we happy a apărut deja sau nu? Menționez faptul că am văzut un trailer...? (mai mult)
Buna, as vrea sa merg la liceul "Unirea" din Brasov. Cum e acolo? Cu ce medie se intra? Cam ce se face pe acolo?
Nu știu dacă e aceasta categoria potrivită pentru întrebarea mea, dar o voi pune aici. Văd multe persoane care bagă o sumă de bani, în bitcoin sau alte monede virtuale de acest gen. Depun...? (mai mult)
Fir cu intamplari amuzante de la nunta. Incep eu:au lasat 3 persoane plicurile goale si mazgalite :))) Intamplarea cea mai amuzanta primeste funda
Buna! Urmează să mă mut, începe primul meu an de facultate, însă mă simt tare ciudat și o sa îmi fie dor de casa, de părinți, de mătușa mea. Voi cum ați trecut peste aceste sentimente...? (mai mult)
1. Va rog sa alegeti DOAR una din variantele de mai jos. a. Sunteti un muncitor normal, de rand care lucra la angajatori privati sau de stat, aici sau in strainatate. b. Aveti firma voastra si sunteti...? (mai mult)
Este UNO joc hazard?
Cainii si pisicile sau alte animale stiu sa deosebeasca la oameni barbatii de femei?
Bună! Aș vrea niște tips&tricks pentru cineva care tocmai se mută în Iași și nu cunoaște deloc orașul. Orice, care ar face viața unui student mai ușoară.
Hedy Lamarr a fost nominalizată la Nobel pentru chestia aia cu Wi-fi?
Mai vine sfarsitul lumii?
Bună ziua! În Ucraina se vorbește mai mult rusă decât ucraineană?
Salut, care este majoritatea categoriilor de persoane care asculta radio la ora 0-04 noaptea(cine asculta radio la orele 0-4) ca sunt parinti care nu-si lasa copii sa faca acest lucru?
Un părinte de ai mei mi- a zis că dacă citesc o carte îmi dă un milion. Asta ar însemna o sută de lei pe carte citita, nu? P.S.Nu dați cu hate Și scuze nu am știut la ce categorie sa o...? (mai mult)
De cand ma stiu, in momentul cand aud ceva despre hiv orice simt o senzatie ciudata in tot corpul mai ales in degete, imi simt si muschii mai slabiti.M- a ingrozit teribil dintotdeauna boala asta. Nicio...? (mai mult)
Moira Shearer a fost fiica lui Norma Shearer. E adevărat?
Bună seara, Cum se dezactivează sistemul Ro alert pe telefoanele clasice Maxcom? Ro alertul suna continuu la interval de2-3 minute.
Cine vrea să facem o partidă? Hafft pe chess.com.
Este adevărat că verbul "a pălăvrăgi" vine din cuvântul spaniol "palabra" care înseamnă "cuvânt?
Mai baieti si fete, si semi baieti si semi fete, nu judec, de unde fac rost de niste capsule de omega 3 umplute cu ulei de peste de calitate, ca pana acum am luat de la doua firme si ambele aveau un...? (mai mult)
Neața! Myrna Loy a fost iubita lui Roosevelt?
Scenariu ipotetic. Să zicem că ați fi patroni la o firmă, întreprindere ceva iar la voi vine un bărbat tânăr cu dorința de a se angaja. Lucrează el câteva luni la voi iar printr- o neglijență...? (mai mult)
A fost Regina Elisabeta o femeie puternică în timpul domniei sale?
Buna! Se pot cumpara tigari din Duty Free (Otopeni)? Daca da, se pot lua mai putine pachete sau se vand doar la cartus?
Aș dori să îmi dați exemple de lucruri (handmade) ce se pot confectiona manual iar ulterior să se vândă. Eu am o listă, pe care o să specific lucrurile la care m- am gândit. Însă doresc și...? (mai mult)
Va salut! In ultima saptamana, zi de zi am paralizie in somn.Este normal?
Uităte la asta și spune-mi părerea ta https://youtu.be/wzReP8_DbPY
Ce parere aveti daca o angajata cand nu e acolo seful si colega ei il vorbesc de rau, este de acord cu ea, dar cand este cu seful ii face pe plac si ce vorbeste cu seful, nu ii spune colegei si nici...? (mai mult)
Dacă vreau să mă joc cu prietena mea, Adina, de-a corida ce pot folosi pe post de material de matador? Dau funda
Cum se pronunta kurtos (desertul unguresc)? Am auzit toate pronuntiile posibile: qiurtoș, chirtoș, cheortoș. Cum e corect?
Cum pot sa fac picnic in apartament? Vă rog cineva? Dau funda
Buna. De ceva timp am o problema cu gandurile... celelalte pe care le- am avut inainte au disparut dar au aparut altele! Acum imi vin fel si fel de blesteme despre oameni dragi si mi- e frica sa nu se ...? (mai mult)
De unde expresia unora că România este o țară bananieră/ pepinieră? Sunt + românii mari consumatori de banane și pepeni?
Ce telefon mobil aveți?
De ce pe magazinul/le Profi este desenată nu foarte discret o oaie?
Salut! Am gaura in urechi de cand eram mica, de curand mi- am pierdut cerceii de aur si am purtat 2 saptamani unii de tinichea, in acest timp am facut rana la urechi de la ei. Acum mi- am cumparat altii...? (mai mult)
Se aude de la vecini când fac sex. Să le zic? Mă deranjează.
Cum dormiți de obicei? Aveți un somn adânc sau vă treziți la orice zgomot? Prin ce întâmplări amuzante legate de somn ați trecut? O întrebare de pe aici mi- a adus aminte de un fost coleg de...? (mai mult)
Am un scaun de gaming seria trit de la genesis.(TRIT 500) si nu gasesc fermoarele de la spate ca sa il deschid pentru a repara structura scaunului.
Stiti unde pot achizitiona un Netflix gift card in Suceava?
Ce pot face ca sa percep o activitate repetitiva si plictisitoare ca fiind interesanta?
Cat timp trebuie sa vorbiti cu o persoana ca sa va dati seama daca sunteti pe aceeasi lungime de unda cu ea?
Seara buna! Fetelor, intrebare pentru voi, care aveti placerea sa raspundeti. Unde v-ar placea sa va duca (invite) un barbat pentru prima intalnire?
In ce tipuri de magazine fizice, nu online pot gasi material de Plomba Dentara?
Știu că întrebarea e posibil să supere. Nu generalizez. De ce se consideră că femeile sunt mai răutăcioase decât bărbații? De ce majoritatea dintre ele sunt mai malițoase, suspicioase,...? (mai mult)
Buna ziua. Ma numesc Adrian si am cont de Facebook si cont Instagram cu nume real de prin anul 2008- 2010. Pot sa va informez ca din data de 16.09.22 in jurul orei 08, 00- 10, 00 am observat contul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!