Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Salut! Credeți că omul la bază este rău? Sau nu este nici bun nici rău, doar că alege pe parcursul vieții cum să fie în funcție de mai mulți factori? Care este părerea voastră și de ce.
Hei! Deci se intampla cateodata sa visez, dar e ciudat. Eu raman 90%- 80% constient. De exemplu, odata imi imaginam ca prietena mea era langa mine si o sarutam si totul incepuse sa devina real, aproape...? (mai mult)
Luni am examen pe oras a 5- 6 oara. Stiu ca nu iau. Ma gandeam daca nu mai merg îl fac de ras pe instructor? Desi am dat niste bani, daca merg totusi pot refuza de martor dupa? Ca mereu am prins de martor...? (mai mult)
Stie cineva cat costa caminul scolar din Resita?
Am oportunitatea de a crea un fond de investitii, fara riscuri, cu castiguri stabile (nu exagerat de mari, ce e drept). As vrea sa ofer sansa unor persoane care ar avea nevoie cu adevarat de acest ...? (mai mult)
Pana acum nu am mai comandat de pe OLX si am vorbit cu un seller pe whatsapp care avea un anunt cu niste postere pe care le face personalizate la comanda.Mi- a spus ca dureaza intre 1- 2 zile lucratoare...? (mai mult)
Buna seara tuturor! Am si eu o intrebare in legatura cu Facebook. Acum am iesit de pe Facebook am fost offline, normal! Dupa 10 minute eram vazut online fara sa intru. Cum se justifica asta? Poate cineva...? (mai mult)
Știe cineva cat costa un grup de Facebook cu 45. 000k membri?
De ce toata lumea foloseste expresia asta idioata ''an de zile'' sau folosesc constructii de genu ''mi-am scos un dinte de-al meu... logica daca ai zis mi-am nu e logic ca e al tau?
Vreau sa stiu cum se numea sultanul cu cele mai multe femei si cate a deținut?
Buna, va rog sincer sa imi dati un sfat dar sa nu radeti de mine. Am dat orasul de 5 ori si tot cad, nu ma pot orienta, toti instructorii spun ca sunt varza la condus masina si ca nu voi lua niciodata...? (mai mult)
Salut,care e diferenta de lungime intre tigari Chesterfield 100s si Chesterfield XL?
Acum 2 zile am pierdut toți banii la păcănele (800 și ceva de lei), am rămas fără nici un ban efectiv, erau toți banii pe care îi aveam. Azi am iesit sa îmi caut de lucru și în drum unu' mă...? (mai mult)
Salut! De ce unele filme noi apărute pe care le văd, am impresia că le-am mai văzut în trecut, cu mult timp în urmă, nu are nicio logică. Este un fel de deja vu. Voi ați pățit chestia asta?
La Orange au bagat o noua promotie incepand de azi si anume ca primesti pentru 2 ore internet nelimitat gratis, am activat cele 2 ore dar observ ca nu imi merge intodeauna, daca ma uit numa la clipuri...? (mai mult)
Pe mine ma enervează mentalitatea asta de a fi egali cu toți, ca daca x a contribuit la casa de pensii cu multi bani sa primească aceeași pensie ca x care a contribuit cu salariul minim, dar ce folos...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu P0LLY? Toate piesele ei sunt sterse inclusiv colaborarea cu Kaira. (Kaira - Raul Necesar (feat. P0LLY) ) Stie careva ceva?
George Raft sau Humphrey Bogart?
Cei care ati fost in Sua/Canada vi se pare adevarat ca 2/3 din femei sunt plinute? Prin plinut ma refer la o fata care are greutate in plus la raportul inaltime peste un metru/greutate. Ex. 1, 65cm ...? (mai mult)
Neața! Myrna Loy era ruda cu Debra Messing?
Ce înseamnă minim 150 cuvinte? Mai mult de 150 sau mai puțin?
Vă salut, Cadrele didactice care urmează o a doua facultate și intenționează să predea disciplina nou obținută în urma absolvirii celei de- a doua facultati, mai trebuie sa parcurgă...? (mai mult)
Bună seara TPU, pentru cei care sunt în Alba Iulia ce ziceți este un oraș scump sau nu (ma refer la apartamente, chirii, preturi la mâncare, etc)?
Ce părere aveți despre investigația celor de la Recorder legat de finanțarea trusturilor media și de presă de către partidele politice, mai exact: https://youtu.be/lvZiLH4ohnM ?
Salut, am fost ieri din amuzament pe tiktok cu o fata de facea tarot si mi- a citit si mie. I- am zis la un prieten si m- a certat tare ca e pacat foarte mare. Dupa mi- am dat si eu seama si imi pare ...? (mai mult)
Un prieten din București îmi zice că a plătit o femeie să vină să- i facă curat în apartament. Și pentru chestia asta a pierdut aproape toată ziua, pentru că a trebuit să stea și să facă...? (mai mult)
Voi cum reacționați imprevizibilului negativ? Cum putem învăța să reacționăm cu brio la chestii negative care ne iau prin surprindere? Ce abilități trebuie să avem sau ce abilități ar trebui...? (mai mult)
Ce părere aveți despre vinul zaibăr?
Cine și de ce a inventat vorba că tatăl tău s-a dus după lapte și nu s-a mai întors?
De ce actriță Clara Bow este uitată de lume? Au fost mai populare Mae West și Jean Harlow.
Bărbați, să zicem că ați fi fost șefii sau foștii colegi de muncă ai unei angajate. După ce nu se mai află în acel colectiv, vă întâlniți cu ea pe stradă și stați de vorbă. Ea vă ...? (mai mult)
Vazand cursul razboiului din Ucraina, credeti ca marii generali care conduc operatiunile au jucat vreodata Jocuri PC de Strategie?
Voi aveți papagali perusi, dacă da, pe ce culoare?
Ce se intampla daca nu imi fac temele?…
Buna seara. Am emotii la examenul auto, vreau sa mi se raspunda clar daca tigara ajuta la stres si la emotii sa pot trece peste proba practica sau daca are vreun efect o pastila antistres. Va...? (mai mult)
Ce înseamnă cand te saluta un om necunoscut sala de fitness?
Salut! Vorbeam ieri cu cineva despre "oameni". La un moment dat eu i- am spus acelei persoane că eu văd oamenii ca pe niște bucăți de carne, inclusiv si pe mine. Persoana aia s- a ofensat foarte...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti despre marsaviile pe care le fac furnizorii de electricitate? Ni se spune sa facem economie sa ne incadram in acel plafon de 250kwh lunar DAR ei factureaza media de anul trecut...? (mai mult)
Este o concindență faptul că festivaluri de muzică precum Untold sau Saga apar în momente dificile din punct de vedere politic, social sau economic pentru țară și sunt create cu scopul de a îndepărta...? (mai mult)
Cum pot sa aflu când am creat pagina de Facebook?
Kent sau Winston?(ca si calitate)
Exista o licență pentru informații consulare sau unde suna aia din diaspora? Sunt mai multe firme?
Chiar exista chei universale? Stiam de asta de prin filme dar ulterior am cautat pe net si cica is chei universale cu care poti deschide o iala de la care nu ai cheia. Sincer nu mi se pare normal asa ceva,...? (mai mult)
Idei de brand de lumânări parfumate unice?
Ce e mai greu de condus? Un tir sau un tren? Ce pareri aveti?
Buna, TPU! Am nevoie urgent de un nume pentru firma. Am găsit inițial unul, însă nu e disponibil spre a fi utilizat. In principiu, vreau sa am un magazin online unde sa vand lumânări parfumate...? (mai mult)
Am probleme cu respiratul, am fost la ORL și am avut tratament pentru 3 luni dar nu a dat roade. Doctora a sugerat operație: reducere cornete nazale inferioare cu radiofrecvența. Problema e ca eu mă...? (mai mult)
Intr-o societatea in care detinatorii de permise alcatuiesc majoritatea (peste 90% din persoanele adulte), un barbat tanar care inca nu are masina e considerat sarac? Sau mai degraba prost? :))))
Ce părere aveți despre emisiunea Iumor?
De curiozitate politia poate recupera anumite mesaje care au fost sterse automate din aplicatia snapchat dintr-o conversatie? Care persoana respectiva m-a scos de la prieteni.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!