Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Ieri am citit in Libertatea despre Jacqueline Jencquel din Franta milita ca sa se legalizeze euthanasierea la cerere peste tot in lume la persoane de peste 75 ani in caz ca au suferinte incurabile la cerere,...? (mai mult)
Buna tuturor! Am anxietate, am fost la psiholog, doar că nu prea m- a ajutat. Mereu mă gândesc la ce am de făcut in avans, mă gândesc la ce cuvinte o sa spun, nu pot spune nu nimănui care...? (mai mult)
Am cumparat bilete de avion la Ryanair cu optiunea de a aduce un bagaj de mana cu dimensiunile 55x40x20, eu am un troler cu dimensiunile 55x37x24, acei 4cm in plus de la grosime conteaza sau poti sa ...? (mai mult)
Salut. Am cumpărat un produs de pe eMAG online pentru care am plătit cu cardul online. Suma mi- a fost retrasa de pe card și trecută ca și rezervată/blocată in aplicația George BCR. Cei de la eMAG...? (mai mult)
Iliescu intinereste pe zi ce trece, la el timpul se scurge invers, ce parere aveti despre dansul?
A murit regina Angliei, Gorbachev dar Iliescu pe cand? Am vazut pe net o poza cu el din anul 2467
Cum pot să intru pe dark web? Stiu să instalez Tor și Orbot, dar nu știu care e link- ul la dark web, dacă scriu nu îmi dă ce trebuie. Și am citit pe google am făcut fiecare pas, dar nu am ...? (mai mult)
Salut! Am niște întrebări. 1) Ati fost vreodată in depresie la punctul in care sa ziceți ca viata chiar nu are sens? Cunoașteți pe cineva? 2) Ati avut momente in care încercați din răsputeri...? (mai mult)
Bună. Voi credeți în amuletele de noroc sau protecție gen Money Amulet sau amuleta bunicii Viorica?
Salut, TpU, astazi am incheiat prietenia cu 4 prietene, din aceleasi motive. Toate pentru ca nu voiau sa se vada cu mine, de aproape un an de zile, nu sunt o persoana foarte sociabila, adica, nu...? (mai mult)
Buna, Cei de pe TPU, aveți prieteni reali puțini? Sau de ce intrati aici?
Salut! Ce frizerii știti din sector 2 sau 3? Dar cu prețuri mai mici (în jur 45 lei tuns și barba). Va mulțumesc
Îmi place de cineva, dar distanța dintre noi e de 100km(o oră jumate).Cum e cu relația la distanță? Merită încercată?
Cum este o relație la distanță? La ce trebuie făcut și ce nu?
Credeti ca la noi exista problema asta a fatfobiei avand in vedere ca la noi se zice ca un copil grasun e unul sanatos si ca femeile trebuie sa aiba carne sa ai de ce sa apuci? Adica cum poti zice ca esti...? (mai mult)
Cum mai merge cu războiul? Când câștigăm sau spre unde merge țara asta in viitor?
Salut, am 21 de ani și pot sa va spun ca pana acum mi- a fost foarte greu, nu am studii superioare, am ales calea străinătății, ca în Romania nu stiu ce as putea faca ca sa ma descurc cat de cat,...? (mai mult)
Bună. Am si eu o întrebare. Cum poți intra la liceul de arte (Severin), adica ce șanse ai daca nu ai făcut clasele 5- 8 acolo? Deoarece am observat ca în ultimii ani cei de la alte scoli luau 8/9...? (mai mult)
Hello lumea. Sunt cam timid în general și merg zilnic la sala de culturism, mi- ar plăcea să îmi fac prieteni noi dar nu știu cum îmi fac prieteni și cu ce să încep. Sunt rușinos când sunt...? (mai mult)
Salut TPU, cei de la bolt sau uber folosesc gps ca sa meargă unde are clientul nevoie? Mulțumesc
De ce se uita oamenii la alti oameni cum mananca pe video cantitati uriase de mancare? Nu inteleg cine sunt oamenii care apreciaza continutul asta si de ce... Sunt foarte multi care fac asta uni cu sute...? (mai mult)
Hei, am intrat recent la Colegiul Economic "Andrei Barseanu", știe careva parola de la wifi?))
Cum interpretați voi ideea de "mesaj subliminal"/cu încărcătură subliminală, dar nu unul vizual, ci în scris?
Bună Seara, TPU! Știe cineva cât durează și cât costa cursurile pentru stivuitorist? Vreau sa obțin calificare. Dau FUNDĂ! Mulțumesc
De ce e considerat mai inteligent un om care știe să comunice, să relaționeze cu oamenii, în detrimentul unuia care are gen două facultăți, știe câteva limbi străine și e tobă de carte?
Am o problema. Am sters din greseala grupul din care fac parte si nu il mai gasesc. Cum pot sa reaccesez grupul sau sa il readaug in messenger? Inca fac parte din acel grup dar nu il mai pot accesa.
- Citatele voastre favorite?
Nu știu unde să mai scriu...Sunt gravidă, ma simt tristă, ma gândesc că nu e ușor cu ce voi face de acum înainte.Simt că acest copil nu se dezvolta cum trebuie...Mă simt vinovată că nu- i ...? (mai mult)
De ce nu mai dă la macdonals sendviș cu porc și sos de hrean?
Daca am depus un dosar la UVT, dar m-am razgandit si am mai creat unul, trebuie sa merg si pentru asta la universitate chiar daca am dus deja diploma de bac?
Salut știe cineva cum pot vedea câte căutări sunt la un anumit search pe Youtube? (Gen fără răspunsuri cu du- te la butonul de search pe yt )(nu merg alea nu- s e ceva diferit acolo) ma rog un site...? (mai mult)
Saptamana trecuta am fost sa schimb niste bani la un exchange si nu mi-a cerut buletinul.Azi am fost la altul si aici mi-a cerut.De ce? O fi crezut ca sunt minora?
S-a terminat pandemia?
Băieți/bărbați, dacă o colegă de școală/muncă (căreia în secret îi place de voi), v- ar recomanda să ascultați 3 melodii, printre care una de dragoste pe care (subtil) v- o dedică vouă...? (mai mult)
Salut. Ar putea sa imi spuna cineva o comparatie intre verile anilor 2003, 2004, 2005 si 2006? In special diferentele dintre vara lui 2003 si vara lui 2004. Eu eram mic pe atunci si imi amintesc destul...? (mai mult)
De ce nu este asa diferenta mare de pret pe olx la Iphone 12 promax fata de iphone 13 promax, cel putin la 128gb parca e mai scump iphone 12promax decât 13 ...de ce?
Buna, TPU. Azi am fost in parcul IOR sa ma plimb cu rolele si intr- un moment de pauza, in timp ce stateam pe o banca, am intrat in vorba cu o tipa frumoasa care statea pe o alta banca de vizavi, alaturi...? (mai mult)
Salut, am găsit un job bunicel si din cauza emoțiilor negative foarte mari, anxietate și stres de ma durea burta și tremuram, am renunțat si nu stiu ce sa fac, imi dati voi un sfat ceva ce sa fac...? (mai mult)
Citeam astăzi despre războaiele daco- romane și mă gândeam cât de multe am fi știut despre daci dacă lucrarea lui Traian, "De bello dacico", nu s- ar fi pierdut. Probabil ar fi existat mult mai...? (mai mult)
Salut,am 21 de ani,sunt introvertit,anxios cateodata depresiv,iubita nu am,fac greșeli mai mari ca mine, doar eu ma aflu în situația asta?
Salut! Am o problema care mă apasă de mult timp și nu găsesc nicio scăpare.Am terminat clasa a 12 a și am luat bacul in 2018.Nu am știut ce să fac mai departe, părinții nu vorbesc cu mine și...? (mai mult)
Buna TPU, Am și eu trei întrebări foarte proaste si ieșite din comun, vorbesc foarte serios: 1. De ce de fiecare dată când spun "eu nu te înțeleg pentru că nu am prieteni, nu conversez cu...? (mai mult)
De ce lucra romanii atat de mult? Toata lumea e ocupata ba cu job si part- time sau iasa in strainatate multi au venituri in total de mii de euro dar niciodata nu ajunge. Daca castigi 1000 de lei te descurci...? (mai mult)
Am o intrebare, daca o zis sefu sa venim la lucru de la 9 cum adica? Adica 8-9 sau 9-10? Imi da cu eroare
Alt test de inteligenta, Intr-un razboi, cine e mai presus: Cei care lupta sa-si salveze mizeria de viata sau Cei care dau tot ce pot ca sa-i zdrobesca pe ceilalti?
Cum vi se pare suma de 10 lei pe zi pentru scoala?
Salut, am o problema, m- am dus la un loc de munca nu tocmai potrivit pentru mine și cred ca am făcut o greseala, ma tem sa nu fac o boacăna ceva, simt ca nu mai pot. Am anxietate, simt o durere în...? (mai mult)
Am pus o intrebare mai devreme la care un utilizator m- a amenintat, face pe judecatorul si adminul acestui site nu i- a sters raspunsul, ce am de facut ca sa il stearga?! acel comentariu imi provoaca...? (mai mult)
Ce părere aveți de David Popovici? De ce sunt fetele moarte după el? Sunt gelos rău.
Era o reclamă sau ceva cu o voce din asta de strain si zicea amuzant.Cine stie despre ce este vorba? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului