Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Ce faci cand ai o mama narcisista? Cand nu ai dreptul sa iti zici parerea si mereu trebuie doar sa fii de acord cu ea ca de altfel te invinuieste de ignora te manipuleaza? Ce faci cand ea te raneste si...? (mai mult)
Hey, am o soră mai mică și când vreau să ies undeva mereu vine după mine, cum scap?
Salut! Vreau să îmi descopăr originea și am găsit un act cu stra bunica din partea tatălui care a fost refugiată din Cernăuți ajungând la Cluj în 1944 numele ei de familie înainte de căsătorie...? (mai mult)
La voi in școală există chestia asta nouă cu telefoanele, interdicția să le folosim in timpul orelor, sau nu încă?
Exista sobrnie sticks pentru ploom in Grecia sau în Bulgaria? Și dacă da, de unde se pot achizitiona, ca pana acum la ce benzinării am fost nu am găsit.
Te-ai simțit vreodată somnoros toată ziua desi ai dormit 8 ore?
Salut! Prenumele Eudochia are origini slave/rusesti?
Salut! Niște nume rusești de familie cu litera L?
Când ați iertat ultima dată pe cineva?
Bună dimineața! Dacă gândești negativ pisica nu ne vrea? Nu vrea să stea cu noi?
Bună TPU! Întrebarea care urmează sa o pun nu este pentru mine, ci pentru verișoara mea care fost admisa anul acesta la facultate in Oradea. Poate aici voi primi niște răspunsuri. Ideea sta in...? (mai mult)
Salutare, este obligatorie spalarea lenjeriei intime cumparata de la H&M nouă inainte de purtare? sau ii pot purta si asa de cand ii cumpar?
Stiti vreo aplicatie bun fara erori pentru Instagram sa vad cand imi da cineva follow?
Azi am simțit cutremurul. Cine l-a mai simțit?
Visele pot deveni realitate (în cât timp dormi și în cât timp nu dormi)?
De ce au unele bătrânele părul mov? Mi se pare foarte chulo, exotic.
De ce nu-mi apar postările de la prieteni și primesc aproape numai reclame?
Suntem sclavii emotiilor noastre? Vorbeam cu o tipa pe whatsapp si a inceput sa imi raspunda din ce in ce mai rar. Cred ca tinerii numesc acest fenomen "ghosting". De fiecare data cand ridicam telefonul...? (mai mult)
Cum ati reactiona daca ati afla ca iubitul v-a inselat? Eu l-am numit in toate felurile urate, m-am despartit dar ma simt prost ca i-am zis atatea!
Care este treaba cu interviurile adolescenților pe short- uri de pe Facebook? Îi ia interviu fetei și o întreabă dacă ar ieși cu un băiat care lucrează la KFC sau ce trebuie sa facă un băiat...? (mai mult)
Am mai trecut prin Arad și aș dori să îl vizitez, as dori informații despre ce ai de vizitat și cât costă o legitimație pe o zi cu transportul in comun? Sa cobor la Aradul Nou?
Chiar arat arab, brazilian? Așa îmi zic multe persoane! Eu cred că m-am născut în țara gresita de nu mă plac fetele:((
Întrebare pentru baieti voi aveți haine ce culoarea mov? Dacă da au răs prieteni de voi?
Voi credeti gen in ce ne arata pe Youtube cu asteroizi? Cica vine unu mare peste o zi
E ceva rău dacă sunt rasist?
Buna dimineata, sa va zic intamplarea mea de astazi cred ca dormi pana la 13:00 si ultima intamplare din visul meu era cum luam 6 antibiotice si le mancam apoi le aruncam:)) si ma cam lua paranoia ca...? (mai mult)
Unde va place mai mult: la munte sau la mare? Și de ce?
Sunt singurul care simte ca se prosteste cand sta pe tik tok? Aplicatia efectiv Imi stoarce creierul de energie. Mai e si foarte invaziva, Imi spioneaza pana si cele mai banale aplicatii din telefon.
Cine credeti ca o sa castige la rxf yamato sau neveu?
Cui credeti ca ii va preda Iohannis tronul de la Cotroceni?
Ce preferati mai mult: cainii sau pisicile ca animale de companie?
Salut! Cum se scrie corect numele Levițchi? Cu ț sau cu t? Eu cred ca cu ț, căci altfel nu poate suna corect! Voi ce credeți?
Ce părerea aveți despre persoanele ce folosesc Photoshop la fiecare poza, dar nu baga de seama ca pune masa poze și video cu ea asa cum e? De ce te-ai mai obosi dacă te face mata de rahat?
Ce înseamnă pe tigăneste: Kana cames te jas ando parko? Repede va rog
Bună seara! Am o nelămurire și o oarecare invidie. Ok, am înțeles ca de ex: pentru a produce prăjituri și a le vinde ai nevoie de o firma, laborator, etc. sa indeplinesti anumite conditii. Bun!...? (mai mult)
Salut! Îmi puteți recomanda o imprimantă cu laser de la brother care să aibă funcția de a face copiile față verso fără ca eu să întorc foaia pentru a- mi face pe verso? Să facă automat...? (mai mult)
Ce se întâmplă la pixul cu 6 culori dacă apăs pe toate?
Cum îmi pot recupera rapid contul de EMAG din moment ce nu mai știu parola, astfel, am încercat să o recuperez, ei ( EMAG - ul ) trimitandu- mi un email cu un link de resetare a parolei pe adresa...? (mai mult)
Dacă deținătorul tiktok- ului, ar lua decizia a nu se mai face niciodată nicio plată pentru vizualizări și postări de pe acea aplicație sub nicio formă, devenind o aplicație simplă în care...? (mai mult)
Cate poze pot salva pe Xiaomi Redmi Note 10S? Stie cineva sau aveti? Nu ma pricep cati giga are, sunt "afona" in ale tehnologiei. Il am de 2 ani, din 2022...si nu stiu cat ma va mai tine, si n- as ...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți despre Acer predator PH315-55-798R?
Cum as putea sa raportez contul cuiva pe YouTube astfel încât sa i se închidă! Pot sa raportez doar videoclipurile? Nu exista un buton sau funcție de raportare la contului?
Salut! Vreau să achiziționez o imprimantă cu laser! Ce părere aveți despre Brother MFC- L8390CDW? Și dacă are funcția de duplex? Pentru ca atunci când fac o copie să nu întorc foaia și pe verso!...? (mai mult)
Ea : Nu imi vine sa cred ca el nu a plans la filmul titanic! Prietena ei : Oare bărbatii au sentimente?! https://m.youtube.com/watch?v=xSjSPQIZdQs&pp=ygUbZG9lcyBtZW4gZXZlbiBoYXZlIGZlZWxpbmdz
De ce mulți români se dau albanezi pe paginile de socializare sau in viata de zi cu zi? Adica au steagul Albaniei la numele de profil, numele la fel sau poze cu steagul lor care e faza? Vreți sa va...? (mai mult)
Imi poate da cineva o invitatie pentru anime Nexus?
Bună! Urmeaza ziua mea in cateva zile si am nevoie de câteva idei de tort. Mi- ar placea sa fie cu banane, cocos si inca ceva. Nu stiu daca e o combinatie tocmai buna, daca aveți vreo sugestie m- ...? (mai mult)
Salut ..am o problema am o unitate veche și are doar slot de dvi la hdmi dar nu merge.îmi da no signal ..sa încerc cu dvi la VGA..sau dvi la dvi?
Va place cand ploua?
Hei, TPU, știți de la ce poate să apară transpirația excesivă? E oare doar un lucru normal la persoanele supraponderale sau să încep să- mi fac griji? Deja îmi cam dă bătăi de cap și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!