Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Era o reclamă sau ceva cu o voce din asta de strain si zicea amuzant.Cine stie despre ce este vorba? Dau funda
De ce atunci când sunt foarte obosit nu am forță nici să stau drept și merg foarte greu deloc precum când sunt odihnit?
Salutare, peste drum de casa mea se afla o gradinita un after school... ceva, am balcon cu deschidere mare intrebarile mele sunt: Pot sa stau in jucaria goala in casa chiar daca ma vad parintii, copiii? ...? (mai mult)
Salut. Am și eu o nelămurire. Sunt angajat la o firma de 3 luni de zile și as dori sa fac un credit în banca. Am auzit de la mai multe cunoștințe că trebuie să ai minimum 6 luni vechime. Întrebarea...? (mai mult)
Va plac produsele de la Farmasi?
Salut, TPU! Deci stiu ca vi se pare penibil ce va voi intreba, dar o voi face oricum! Am 19 ani si vreau sa- mi las parul lung(ideal ar fi ca in poza mea de profil). Insa mama mea nu e de acord cu asta...? (mai mult)
Ce înseamnă mai exact friend zone?
Ati avut probleme cu Cetelem? Cum ati scapat de acesti hoti cu acte?
Azi încep copiii școala și mie îmi este greață să îi văd bleah plus că și așa era aglomerație la metrou. Mă enervează rău școlarii aia cu glume enervante și pisacioase cum să mă abțin...? (mai mult)
Bună dimineața! Sunt nou pe twitch și când sunt live,îmi apare transmisiune preinregistrata,gen nu îmi apare ca la alți LIVE, de ce?
De ce întreabă un polițist de frontieră în vamă : unde mergi? Are dreptul să întrebe pe omul? Dacă omul e vecin cu graniță
Hello lumea. Eu nu ii inteleg pe unii oameni maghiari care muncesc in magazine sau care sunt politisti maghiari de la vama nu vor sa vorbeasca romana? De ce? Ei știu limba română din familie sau au ...? (mai mult)
Cum se face ca se zice ca omu cand nu mai are nimic de pierdut e cel mai puternic? Eu sunt foarte aproape de acea categorie, doar un singur lucru ma mai tine viu si treaz, dar tot sunt slab.
Poți muri de la comoția cerebrala?
Am pe Instagram autentificarea cu doi factori si o parola puternica,DAR, daca cineva imi stie (atentie, nu are acces) numarul de telefon folosit pe Instagram poate sa gaseasca o metoda sa il fure?
Bunaaa, maine încep scoala și încă nu sunt decisă la cum sa ma îmbrac, intru a 8 a, eu m- am gândit sa iau niște blugi albaștri, o bluza albă cu dungi, in picioare niște af 1 high si o geanta...? (mai mult)
Cum sa faci sa stai departe, sa te izolezi? Dar cum faci bani? La noi nu exista in tara comunitati de yoghini? Sau ceva sa te retragi dar in afara de calugar.
Deci am visat ca eram cu o fetita mica si ca am dezbracat- o si avea un pui de pisica si i l- am furat si a sunat la politie si la politie a zis doar ca i- am furat puiul de pisica si m- a prins politia...? (mai mult)
Bună! Cum pot sa recuperez niște mesaje de pe whatsapp șterse de mine? Deci eu le-am șters și aș vrea să le recuperez. Mulțumesc!
Ce părere și cum i-ați defini pe acei oameni care zic ca tine dar fac ca ei, chiar dacă e vorba de chestii pozitive?
Deci eu vreau nevasta dar mi- e frica sa dau ochi in ochi și cu un câine, mama imi zice constant că e vai de mine și de nevasta care m- o lua, sunt dezordonat, nu fac curățenie, am fost băiat...? (mai mult)
De ce zic unii că viața e frumoasa? Scuzați- mi gramatica, dar așa se zice, pai sa zicem că prinzi un job care- ți displace, după dai in depresie, după scapi de depresie, dar îți moare mă-...? (mai mult)
Salut TPU! Am avut un vis aseara despre serpi. Am visat ca eram intr- un camion mare, mai exact pe el si era o iarba imensa, in ea era un sarpe mare negru si mai era si un caine, sarpele urmarea cainele,...? (mai mult)
Hai salut TPU! Știe cineva un site sau ceva cu care pot vedem in timp real ce se cauta pe Youtube? ( gen topul căutărilor despre minecraft și sa apară care sunt cele mai căutate )
Dar de ce va place sa purtati barba mare? Fratimiu de 1 an de zile isi lasa barba, creste din ce in ce mai mare, arata din ce in ce mai urat si batran, oamenii i- au dat 30 de ani si el are abia ...? (mai mult)
Bună ziua! Nu înțeleg, de ce multă lume mă ia cu mă? Pur și simplu mă enervează și nu îmi place, pentru mine este neplăcut să îmi zică cineva, de exemplu ce faci mă. Ceva...? (mai mult)
Deci eu lucrez la 8 h, program normal si deodata un geniu m-a facut lenes si cica daca muncesti 24/24 de dimienata pana seara o sa ai parte de fericire eterna, cine e "desteptul"in acest caz?
Pt cele care nu vor copii. Daca ar exista posibilitatea sa vi se poata scoate ovarele astfel incat sa scapati toata viata de menstruatie si in acelasi timp sa nu fie niciun risc pentru sanatatea voastra...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva mai multe detalii despre programul Erasmus? Pentru a participa la acest proiect, cum se aleg "participantii" de către profesori? Elevii care merg trebuie să aibă premii?...? (mai mult)
Ce părere aveți despre un om care a avut o zi proastă, de exemplu: s- a certat cu cineva, l- a prins ploaia (si nu avea umbrelă), a rămas blocat în trafic, etc, dar care încearcă să se "adune"...? (mai mult)
Ce fac daca cineva mi-a dedicat o melodie de pe rmn azteca?
Cum depasesc regretele din trecut? Îmi pare rău că în trecut mi- am petrecut timpul cu consumatori de droguri dar eram tânăr lipsit de educație, eram un copil cand am intrat în anturaj cu ei, ...? (mai mult)
Bună ziua TPU, nu știu dacă sunt normal la cap și doar mie îmi este asa, dar doar eu sunt foarte nervos când aud: - o persoana cum tușește - o persoana cum stranuta - sau mănâncă langa ...? (mai mult)
De ce toti cei din medii mizere care au o droaie de copii continua sa faca sex si dupa al treilea, al patrulea copil de exemplu? Si daca nu stiu exact cum si in ce conditii se formeaza o sarcina ei chiar...? (mai mult)
Bună ziua TPU, întreb pentru cei ce au trecut prin situație similara, eu am avut o rana pana la os pe scurt dar nu a afectat vreun os sau vreun tendon, doar ca a fost o rana pana la os(osul vizibil),...? (mai mult)
E normal sa nu vreau sa fiu respectata? Am cautat pe google asta in engleza si nu am gasit niciun rezultat? Deci sa incep, de cand aveam 15/16 ani (acum am 17 aproape 18) lumea a inceput sa imi spuna ...? (mai mult)
La Hurmuzescu in București se invata dimineața? Mulțumesc!
Bună ziua, am și eu o problemă, am mai pus două întrebări dar nu am reușit să le postez pentru că nu știu ce se întâmplă. Am 23 de ani și sunt într- o relație de șase ani cu partenerul...? (mai mult)
Cum de unii sunt motivați să muncească când au depresie sau alte probleme fie de sănătate, fie familie?
Daca ai făcut niște greșeli până la 21 ani e asa rău? Eu zic că la 21 ești tânăr neexperimentat, ești beginner in viața.
Deci asa pe scurt, am avut in 25 ani de 4 ori ganduri de suicid, nu e cam mult? Multi zic ca dramatizez si ca sunt o fetita, dar sa ai de 4 ori astfel de ganduri in 20 de ani e cam mult, Mi se pare...? (mai mult)
Daca elimini zaharul din corp și mănânci numai sănătos o sa ai foarte multa energie?
Ce părere aveți de oamenii insistenți? Nu e enervant sa insiste cineva? Pe mine mă enerveaza la culme.
Ce părere aveți daca joci sau zilnic timp de 1h pe zi îți poți dezvolta inteligenta pe parcurs de 2-3 ani?
Cum poți accepta faptul că nu ai de la cine să primești empatie? Și esti singur printre blestematii de pereți?
Un om matur cum se comporta?
Ce se intampla momentul in care te conectezi cu sinele interior?
Unde ai avut cea mai de neuitat vacanță? Cum a fost și cum te-ai simțit?
Cine este Tiberiu Cebotari?
Buna! La confirmarea locului cu taxa la o facultate, pot duce copia legalizata a diplomei de bacalaureat plus dovada ca am diploma in original la alta facultate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!