Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Ați observat ce comportament idiot au majoritatea oamenilor? Înjură, se imbata, fac scandaluri doar pentru a se da mari. Se zice ca toți oamenii sunt diferiți, nu vi se întâmplă să găsiți...? (mai mult)
În prima săptămână de liceu în clasa 9 se face ceva sau ne cunoaștem?
Daca te pensionezi pe caz de baoala cât venit ai gen 10 milioane pe lună si pe ce durată toată viața? Întreb nu știu vreau ajutor sa înțeleg.
Ma intreb eu cum era in Venezuela cand picase curentul 10 zile sau 12, daca pica curentul sa zicem in tot orasul, apa nu mai merge, telefoanele nu mai merg pentru ca si amplificatoarele de semnal ...? (mai mult)
Bună. M-am îndrăgostit de un băiat gen e etnie roma și gen e din baiasii ii știți voi, aia sunt periculosi? Gen fura sau sunt mincinoși sau înseala?
Salut TPU! Cei care sunteți de prin zona în care locuiesc eu (Cluj- Napoca, Turda, Chinteni etc) sau chiar mai departe puțin (Bistrița, Alba, Zalău etc.) ați fost la Parcul Balnear Toroc din ...? (mai mult)
Viața mea este într- un punct critic. Am ratat totul în viața, sunt un eșec total. Sunt o rușine și o povară pentru familia mea, pentru copilul meu. Nu am curaj nici să încerc o sinucidere...? (mai mult)
Ce planuri aveți pentru ziua de mâine?
Salut! Care este dupa parerea voastra cel mai frumos oras din Europa?
Neața! Mary Astor era ruda cu Norma Shearer?
Cum pot sa fac sa nu ii mai multumesc pe altii?
Cat de greu este să rupi o aluniță? Am avut ceva pe mana,eu zic că era cojită de la o buna foarte mica,am dat cu unghia și s-a luat imediat, nu cred că era aluniță, părea a coaja de buba
Voi cate perechi de incaltaminte aveti in total? De toate felurile: adidasi, tenisi, eleganti, sandale, ghete, etc.si cate din fiecare?
Buna TPU. Am și eu o întrebare:Cum e sa fii șefa clasei? Întreb asta deoarece majoritatea prietenelor mele vor să mă aleagă iar eu nu știu ce să zic. Ce trebuie sa fac? Vreau sa spun câteva calități...? (mai mult)
Am văzut că Warner TV difuzează mereu Xenia, Hercule, Matrix si alte filme repetate. Cu ani in urma, când era TCM începea noaptea cu Maltese Falcon sau cu Gone with the wind. Cum vine chestia...? (mai mult)
Sunt slab și nu mi se vede jawline deloc, ce sa fac?
Buna! Am o curiozitate legata de examenul de capacitate! La exercitiul 9 as putea asocia cu filme/seriale care au si carti?
Voi ce ziceti, sunt multi oameni care au incredere in ei aici in Romania? Eu am vazut multi care au stima de sine scazuta.
Cum sa devii mai optimist?
Paralizie in somn sau vizite din alta lume? Chiar sunt curioasa de opiniile voastre, am auzit multe povesti de la bunici și alte rude, trăiesc în casa cu cineva care trece prin asta de aceea ma...? (mai mult)
Cum îi considerați pe oamenii care nu poartă pică/resentimente, care nu se răzbună, chiar dacă alții le-au făcut mult rău și i-au nedreptățit?
Va gasiti bine cu produsele de la Farmasi?
De ce unele femei au menstruatie abundenta, iar altele nu? In functie de ce variaza cantitatea?
Buna ziua! Voiam sa va întreb: care este modalitatea de a ma transfera de la Științe Ale Naturii la Mate info intensiv engleza? Trebuie sa dau anumite diferențe si daca da la ce trebuie sa ma pregătesc?...? (mai mult)
Cum decurge o zi din viața unui programator? In cele 8h e stresant? Sunt doar curios
Ce părere aveți de Drop shipping? Ați încercat?
Care e guma voastra preferata de mestecat si de ce? Eu sincer nu ma dau in vânt dupa guma dar imi place five
Voi ce spuneți, banii aduc fericirea?
Voi ce ziceți că e mai important sa ai bani sau să funcționeze funcțiile interioare foarte bine?
Voi aveti oi, gaini si purcei la gospodarie? : ) )
Ați avut vreodată stări de confuzie? Sa nu mai știți care e direcția voastră, sa fii mort sufletește, doar biologic sa mai trăiești.Eu sunt in.situstia asta, am ajuns sa nu mai am aproape nimic,...? (mai mult)
Unde ai putea să vorbesc cu gagici? Unde e cel mai bine de abordat?
Nu am mai mâncat de mult la McDonald's. Mi-as lua diseară un meniu. Ce vă place? Ce recomandați?
Ce parere aveti despre tabere?
Se poate afirma că există șiretenie pozitivă?
Buna, am un casetofon și vreau sa îl conectez la o baterie de masina (ca să nu îl incarc asa des) ar merge? ( îl iau prin gradina, sigurul lucru care îmi place la el e ca se aude tare)
Buna! Contul de Instagram al prietenei mele a fost suspendat, desi nu a incalcat nicio regula, iar intrebarea mea este unde pot trimite un tichet pentru a rezolva problema asta! Un link m- ar ajuta...? (mai mult)
Hey! Cui i s-ar potrivi cel mai bine de pe acest site numele "speriată de bombe"?
Salut, stie cineva cum sa-ti alegi pepenele verde daca ti-l cumperi din supermarket-uri? Ca vorba aia, nu poti sa-l gusti, mersi, funda’
Cum se șterge un cont de TPU?
Salut TPU! Mama iubitei mele a venit in vizita pe la noi, stiind despre tensiunile noastre (vezi cealalta intrebare de pe profil). A stat cateva zile, azi a plecat, doar ca eu nu am fost acasa. Am ...? (mai mult)
Voi fetele cam ce cumpărați mai des?
Exista sanse sa nu iau traseul(proba practica)? ca stiu si parcarea laterala bine, doar la semne mai ratez ca sunt prea intr-o parte :))
Cine știe raspusul la jocul acela cu am o broasca e vie sau e moarta?
Buna ziua,pot primi ajutor pentru o proteza picior, va multumesc!
Vrea cineva să vorbească cu mine?
Va rog frumos din tot sufletul să mă ajutați cu o vorbă bună Și un sfat Și va rog să nu răspundeți comentarii răutăcioase ???? Este vorba despre mine și iubita mea Este legat de...? (mai mult)
Daca m- am certat in urma cu cateva zile cu o persoana narcisista(cu tulburare de personalitate narcisica), iar acum am pus un stoy cu "vb?", ar putea crede ca este pentru el/ea? Tin sa mentionez ...? (mai mult)
Salut! Aș vrea să știu cu ce se ocupă părinții Ioanei Anuța Bianca (Jo) și eventual cum ați găsit asta cât mai rapid?
Sunt cazuri când oamenii își revin din depresie și după 6 luni sau câteva luni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?