Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Daca m- am certat in urma cu cateva zile cu o persoana narcisista(cu tulburare de personalitate narcisica), iar acum am pus un stoy cu "vb?", ar putea crede ca este pentru el/ea? Tin sa mentionez ...? (mai mult)
Salut! Aș vrea să știu cu ce se ocupă părinții Ioanei Anuța Bianca (Jo) și eventual cum ați găsit asta cât mai rapid?
Sunt cazuri când oamenii își revin din depresie și după 6 luni sau câteva luni?
Salut. Am o mica mare problemă și vreau să știu dacă cineva a mai plătit asa ceva înainte. M- am pus să mă culc acum câteva ore. Totuși, am avut un vis destul de normal dar m- am trezit brusc....? (mai mult)
Salut! am 13 ani si fac 14 in septembrie. am venit să vă întreb ceva. ce să fac dacă îs provocat cu bătaia la scoală?, dar chestia este că cel care mă provoacă cu bătaia vrea să fim 'cool'...? (mai mult)
Buna fetelor Voi dupa cat timp de partide sexuale neprotejate a-ți ramas insarcinate? Dau funda, pot raspunde si baieti care au neveste
Daca am o cartela cu un numar de telefon si nu o am pusa in telefon si nu o folosesc, poate sa imi fie anulata pe baza asta? Trebuie sa il folosesc neaparat?
Am o lună de zile de când n am avut menstruație și am făcut test de sarcina și a ieșit negativ, am făcut și la 21 de zile de la contact și tot negativ a ieșit, la câteva zile după data ...? (mai mult)
Salutare TPU! Doreste cineva sa discute cu mine pe niste teme filosofice? Precum viața, existența, moralitatea etc. Daca nu, unde pot gasi grupuri de discutii online pe teme filosofice in romana?
Salutare! Ma uitam și eu prin caietele mele de fizica din liceu și am văzut ca doamna profesoara ne- a spus ca curenrul electric de la priza este sub forma de gaz sau uneori subsranta vâscoasă....eu...? (mai mult)
Bună seara, Se poată învăța matematica de clasa a VII- a (doar algebra mă interesează), pe cont propriu, în două luni/două luni și jumătate, deci 8- 10 săptămâni? Timp alocat studiului:...? (mai mult)
Bună, am cumpărat acum câteva zile o geanta neagra pentru școală doar ca avea ceva lipit pe ea care s- a dezlipit și a rămas urma de super glue pe ea. Cu ce pot îndepărta pata, am încercat ...? (mai mult)
Bună! Imi puteti recomanda cateva vinuri demiseci. M-am saturat sa aud de Cotnari, Recaș, Beciu domnesc. Vreau sa incerc si altceva, dar pe cine intreb doar pe astea la stie.
Te consideri un om bogat sau sarac din punct de vedere material? nu-mi spune ca te consideri bogat sufleteste
Eu cu mama mea locuim singuri într- un apartament de 8 ani, ea e divorțată de 8 ani, și de câteva luni noi suntem foarte deschiși sexual față unu de celălalt, multă nuditate, uneori chiar...? (mai mult)
Salut, TpU, ma confrunt cu multe probleme, iar una dintre ele este ca tatal meu isi elimina multe frustrari pe mine, iar cu Sora mea mai mare nu face asta, fiindca ea ii zice sute inapoi, i- am ...? (mai mult)
Care dintre caminele Universității Ovidius este cel mai bun? Mulțumesc anticipat! Dau funda!
Pareri instructori auto -Romania? Al meu face pauza zece min, ba mai opreste sa mance, etc.
Buna ziua! Am fost admis la 2 facultati. Intrebarea mea este urmatoare: diploma de bacaleaurat se prezinta in original, dupa care ramane la mine sau ramane in dosar la facultate pana imi termin studiile?...? (mai mult)
Am câteva întrebări pentru oamenii care au amintiri din perioada anilor '90/începutul anilor 2000: 1. În acea perioadă, ce produse existau pe piață pentru îngrijirea tenului? Mă refer la creme,...? (mai mult)
Sunt obsedat daca mă uit numai după femei pe strada? Dar cred că e ceva normal sa te uiți la femei, mai ales daca ești bărbat tânăr.
Cum ar decurge o conversație sau mai bine spus daca o fată mar pupa pe gât si ar rămâne rujul pe gatul meu, cum credeți ca ar decurge acțiunea dacă m- aș duce la muncă cu asa ceva, bine ca...? (mai mult)
M- am tranferat la o noua clasa si as vrea sa vad daca cu mine este un coleg din vechea clasa, insa nu pot da de el. Exista vreun site unde pot vedea toti elevii de la mine din oras si clasele in care...? (mai mult)
Bunaaa, aveti idee cam in cate zile ajunge un colet catre un penitenciar? Distanța e undeva la 100km. Multumesc anticipat
Pe Badoo când știi că cineva a primit mesajul de la tine? Daca persoana respectiva șterge aplicația dar rămâne logata contul sau rămâne activ și mai poate fi văzut de alte persoane sau...? (mai mult)
Buna TPU. de ce dureaza 30 de zile pana ti se sterge contul de Facebook?
Ce melodie ascultati acum? Ce ati mai facut?
E normal ca orice postezi pe tiktok sa iasa putin blurat? Comprimat, nu hd cum e in telefon? Cum reusesc unii sa posteze videoclipuri clare?
Am avut o gripa care m- a tinut 2 zile, iar in a doua zi am inceput sa simt un gust amar la mancare. Ok mi- a trecut gripa dar acum simt gust amar cand beau apa sau dupa vreo 2- 3 ore daca nu mananc nimic....? (mai mult)
Știe cineva ce înseamnă cuvântul hăndrălău? Știu că e un regionalism, dar nu știu ce înseamnă și din ce regiune a țării e.
Stie cineva cum pot aduce un colet din Germania in Romania? Mai exact doresc un curier sa se duca la usa expeditorului sa il preia si sa l aduca la adresa in Romania, se poate? Si ce costuri ar fi? 30...? (mai mult)
Site uri de incredere care vand aur? Sa fie si un pret ok, acceptabil. Nu imi spuneti ca trebuie sa merg in magazine fizice pentru a cumpara aur, doresc sa comand online, dar sa fiu sigura ca primesc...? (mai mult)
Stie cineva ce e cu site,, imarketry,, Ceva gen bitcoint.
Ce părere aveți despre acei oameni care știu chestii din mai multe domenii, limbi străine, au diverse abilități, dar sunt tăcuți și le folosesc strict doar când e nevoie, iar când ceilalți...? (mai mult)
Bună TPU! Voi cum ați reușit să învățați la toate cele trei materii pentru bac? Aș vrea să îmi fac un program, să reușesc să învăț mult, dar să fiu odihnită.
Bună TPU! Voi cum ați reușit să învățați la toate cele trei materii pentru bac? Aș vrea să îmi fac un program, să reușesc să învăț mult, dar să fiu și odihnită.
Cum e zona Uranus și 13 Septembrie din București? Gen sunt zone mai proaste? Pt ca am văzut ca, chiriile sunt ieftine.
Care e faza cu Andrew Tate? Ce părere aveți despre el? Intreb pentru ca recent am văzut niște video- uri pe tick tock cu cu el, dar el e (sau era ca am ințles ca a fost Banat) activde ceva...? (mai mult)
Barbati, ati alege o femeie care stie sa gateasca si nu ii place fotbalul sau o femeie careia ii place fotbalul si nu stie sa gateasca?
De ce clipurile de pe YouTube dedicate copiilor nu se pot reda în miniplayer și apar așa: https://ibb.co/whtYBgh ?
Poate fi tratata infertilitatea masculina prin terapia cu hormoni cum ar fi injectiile cu testosteron sau geluri, daca cauza este testosteronul prea scazut? Astept raspunsuri dau funda
Care este modelul de masina preferata pe care ti-ai dori sa o ai?
Daca am 2 colete din China la track order zice Parcel at destination office for final delivery. Normal când coletele ajung la posta nu trebuie sa primesc o foaie în care să mă informeze?
Salut TPU! Incep prin a mentiona ca nu sunt contra lgbt si tot ce tine de asa ceva. Sunt heterosexual. Saptamana asta am mers in vizita la prietena mea, care sta intr- un oras micut. In prima seara am...? (mai mult)
E rușine să dai la sapă, (să sapi cu sapa) sau la săpat de șanțuri? Nu pentru tine, ci, la un angajator, la cineva de la care să primești pâinea, și să ai și câțiva spectatori pe lângă!...? (mai mult)
Ce vi-se pare cel mai umilitor și mai rușinos pe lumea aceasta? Ce vi-se pare degradant/ cel mai degradant?
Cum pot pleca la munca necalificata in strainatate singura ca fata de 22 de ani? Am multe temeri legate de a pleca singura dar vreau sa- mi asum riscul asta pentru ca am nevoie de bani si nu am niciun ...? (mai mult)
Bună. Nu stiu exact ce s- a intamplat, m- a deconectat si dupa aceea nu m- am putut loga nici de pe calculator, nici de pe telefon, dar am nevoie de o conversatie urgenta din acel cont de insta, ...? (mai mult)
Bună dimineața TPU, m-am plictisit puțin asa ca cine joaca wild rift, sa îmi dea numele de pe joc poate dam un meci frumos
Poate cineva sa îmi spună unde se afla coletul meu din China ca zice "Parcel at destination office for final delivery"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!