Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Fluocinolonul ajuta la vindecarea tatuajului?
Presupun că toți care citiți această intrebare aveți unde locui, mâncare și haine. Care ar fi următoarea voastră necesitate?
Am 2 colete care trebuie sa îmi vina din China. Acolo la track order zice receivery by the delivery company. Ce firma de curier a luat coletele?
De ce in multe relatii se intampla ca partenerii sa nu mai aiba viata personala? Practic aud de la multe prietene cu relatie ca nu mai zic "eu ma duc pana la magazin", ci "noi mergem pana la magazin",...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa ma apuc de învățat pentru bac, urmează sa îl dau anul viitor. Sunt praf, nu știu absolut nimic. Sunt profil filologie și voi da bacul la romana, istorie și geografie. Va rog...? (mai mult)
V-am supărat? Nimeni nu mai vrea să vorbească cu mine?
Cum delochez pe cineva de pe Instagram?
Salut! As dori sa stiu daca este vreun pachet de neo cat mai asemanator cu tigarile normale la "aroma", stiu ca sunt vreo 3 feluri cu tobacco in nume dar nu stiu care este mai asemanatoare sau daca seamana...? (mai mult)
Efectiv când eram mai mic am făcut un jurământ (nu vreau sa spun ce) pe care nu l- am respectat pe o carte de rugăciuni.Si gen eram mic si nu stiam nici eu ce spun si am fist f prost.Si efectiv imi...? (mai mult)
Stie cineva in zona mall Unirii-Bd Coposu- pta Sf Vineri Bucuresti, unde pot gasi de cumparat vape? Elf bar sau vapy ma intereseaza mai mult sau in mall poate daca este? Multumesc
Despre ce pot vorbi cu o prietena pe care n- am vazut- o demult, daca noutati in viata mea nu prea sunt?! Nu ne- am vazut de un an! Si vreau sa ne apropiem mult mai mult...ea este culta, iar eu ma tin...? (mai mult)
Unde pot face o reclamație pentru cineva care comite abuzuri la locul de munca, amenință și se încalcă regulamentul intern și legea? Adica chiar sa se ia măsuri, va multumesc.
Salutare TPU, nu știu cum să vă explic concret, dar mă simt foarte trist și demotivat, nu găsesc rostul multor lucruri. Sunt student, urmează să încep al doilea an de studii și nu găsesc...? (mai mult)
De ce e ilegal în România sa deții un detector de metale? Întreb doar din pura curiozitate. Adică totuși ce rău ai putea face cu un detector? Am aflat ca în Ro sa ai ca persoana fizica în uz personal...? (mai mult)
Merita sa mai lucrezi in învățământ in 2022? Am auzit numai lucruri rele.
Cum au in America, SUA partile stanga si dreapta? Cateodata, mi se pare ca, ce consideram noi "dreapta", ei considera stanga si vice versa. Cred ca unii dintre ei nici nu știu. Ma mai uitam la comentarii...? (mai mult)
Salut TPU, mai există în ziua de azi posibilitatea de a trimite o telegramă, așa cum era înainte? Nu vorbesc de varianta „modernă" pe care a impus- o Poșta Română acum ceva ani. Mulțumesc...? (mai mult)
Salutare! Ce site-uri de proiecte recomandati pentru a ajunge programator Java? Multumesc!
Buna să- ți fie inima, TPU! În lumina multelor și halucinantelor certuri pe tema originilor și naturii provenienței: religioase sau evolutive, vin cu o intrebare umilă dedicată tuturor persecutorilor...? (mai mult)
Aveti dusmani? Ce trebuie sa faca un om ca sa-l consideri dusman?
Buna TPU, cum se numeste obiectul care se pune la femei la gat? Nu e cravata, seamana cu un siret. https://www.youtube.com/watch?v=x34XmU60hXA Asa arata la cea in rosu imbracata...
Ce parere aveti despre societatea din ziua de azi?
Ce obiecte ai nevoie în liceu la clasa A9?
Ce materii se fac în liceu la clasa A9 pe mecanica?
Bună, am 105 kile, cum aș putea să slăbesc într-un mod distractiv fără sa fac sport și sala ca nu sunt ambițios?
Ce părere aveți despre masturbatori?
Cum pot avea propriul post de radio? Ce trebuie să fac pentru a avea unul?
Mai are viata vreun rost?
Ce date de contact ai da cuiva de pe internet? Ce anume creeaza încrederea de a da sau pe ce motiv ai vrea?
Cum aflu nr de telefon al unei persoanee?
Care stie o aplicatie pentru exerctii de sală, care da si rezultate ca la sală de antrenament
Vreau si eu grupuri de wapp ceva, socializam si noi?
Salut! Sper ca asta e categoria bună. Timpul de afara, atmosfera, îmi transmit un vibe aparte. În sensul ca îmi aduc aminte de tot felul de situații din trecut, în sensul ca simt duc dorul. Situațiile...? (mai mult)
In cat timp îmi vine bani daca un om îmi trimite bani de pe Revolut pe BCR in cat timp?
Bună seara! Eu nu înțeleg o chestie în pana mea. De ce când le trimit poze cu mine la fete pe snapchat îmi dau seen și altele mă șterg de la urmăritori? Și normal ele zic să le trimit...? (mai mult)
Hei băieți, am o întrebare pentru voi:vă plac fetele care din culoarea închisa a parului și-au facut șuvițe blonde? Ps:asta am facut eu
Părere Dan Negru ca prezentator. Vă place sau displace?
Cât timp se ține regim pentru gastrită acută? Si în cât timp se vindecă?
Voi ați prefera pe cineva care e mai mic/ă decât voi cu 1-2 ani sau mai mare cu 3-5 ani?
Cui dintre voi ii place Facebookul, Instagramul si TikTokul?
De ce lumea are ceva cu mine daca eu vreau sa lucrez ceva pe bani mai putini (minim 3000 maxim 4000?) Fiecare e liber sa lucreze pe ce bani vrea, poate eu am targeturi diferite nu numai bani.
De ce iarna cand e frig zici ca e (frig) dar cand te expui la o temperatura mare zici ca te (frigi). Ps: fara raspuns de genul ( sunt cuvinte cu intelesuri diferite )
Ați putea să-mi spuneți exemple de meserii unde câștigi minim 3000 lei? Și ai putea sa te duci la munca fara sa iei bani pentru a învăța meserie?
Care sunt cele mai bune magazine online românești cu haine? In special, aș dori să achiziționez câteva rochii de seară superbe, lungi?
Daca o persoana comite un gest suicidar, dar supravietuieste, este dusa la psihiatrie dupa? Cu forta? I se administreaza pastile cu forta? Cum e situatia? De exemplu, eu daca ma arunc de la etaj si...? (mai mult)
Cate kilograme are un golem de piatra de înălțime 2 m?
Știe cineva un site bun ce se ocupa cu scrierea lucrărilor de licenta? Știu ca nu e ok, doar ca nu prea imi permite timpul sa o scriu.
Un prieten mi-a spus ca a auzit de un caz în care o gorila a smuls capul unei fete... Oare are o gorila atâta forță sa smulgă capul cuiva?
Ce se intampla daca pic într-o oala uriașă cu plutoniu? Ma transform într-un monstru ceva gen hulk zombie?
Buna! In curand o sa fiu nasa de mir ( catolica). Are idee careva care mai este darul? Se dau di obiecte? Se pot da si bani si obiecte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!