Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Februarie 2025 sunt:
Cum imi pot pune contul de Facebook pe privat? Sa vadă numai prietenii
Bună seara, am o problemă nu dacă mai a pățit cineva, azi în timp ce eram pe Facebook mi- a apărut o reclama "mai multe like- uri pe Instagram" am instalat aplicația, m- am logat cu Facebook...? (mai mult)
Buna,vreau sa cumpar sclipici la kg ceva mai ieftin fata de preturile de la noi din tara, de unde imi recomandati sa iau cu maxim 2-4 dolari pe kg? Ce parere aveti de alibaba?
Ce parere aveti de cei care chinuie saracutele animale? De multe ori se intampla ca cei mici sa faca asta, chiar azi au venit la mine in vizita niste rude cu 2 copii mici care mi- au traumatizat pisica....? (mai mult)
Buna TPU, ma tot gandesc la viitor, nu stiu ce decizie sa iau. Eu stau intr- o zona mai rurala unde nu se intampla nimic si cu oameni de aici nu am niciun fel de relatie. Vara asta am vizitat mai multe...? (mai mult)
Salut, TPU! Vreau sa vad daca va mai regasititi si altii dintre voi in situatia mea! Eu sunt un introvert si ma enerveaza ca mama nu poate sa inteleaga ca eu nu simt nevoia sa comunic mult in general,...? (mai mult)
Bună! Ce cadou as putea să- i fac iubitului meu? As vrea ceva handmade. Ma gandeam să ii croșetez un pulover, dar cred ca e prea mare bataie de cap pentru ceva ce probabil nici nu va purta. Voi ce...? (mai mult)
Voi ce parere aveti de politia romana?
M-am saturat de Facebook si Instagram, cum imi pot sterge contul?
Știu că pare aiurea întrebarea, dar am citit pe un site de numerologie că nu trebuie să- ți sărbătorești ziua de naștere la 9 ani, 13 ani, 33de ani și 40 de ani din anumite motive religioase....? (mai mult)
De ce s- a creat asta cum că este o rusine sa locuiești cu părinții sau cu socri? În trecut nu era chestia asta. Daca tu investești în casa de langa oraș să zicem, de ce te- ai muta in oraș ...? (mai mult)
Bună! Atunci când dau la o persoana tag pe Instagram nu îi apare ca l-am etichetat în conversație. Ce sa fac?
Buna TPU, am o problema ce continua de 2- 3 ani cand merg pe strada in public nu ma pot uita la oameni in ochi si vreau sa ma uit pentru ca ei se uita la mine in ochi si ma simt foarte prost daca nu facem...? (mai mult)
Atunci când postez un story pe Instagram și dau tag unei persona ei nu îi place ca am etichetat-o. Ce sa fac?
Heey,ce înseamnă inf,am tot auzit la prietena mea! Mi-a trimis recent un mesaj :Probleme, inf Și nu știu ce înseamnă! Va rog frumos,ajutor! P.S. Scuze, nu am știut la ce categorie sa trec!
Voi cum ati reusit sa invatati sa lucrati in word, excel, powerpoint etc? Sa stiti toate functiile lor? Aveti recomandari de ceva cursuri online gratuite?
Ce parere aveti daca postez din cand in cand pe Facebook ceea ce citesc? Foarte rar, postez cate o carte...vi se pare deplasat? Dar asta: "Super interesanta si imbogatitoare! O recomand cu mare drag tuturor,...? (mai mult)
Pe ce planetă trăiți? Câte grade sunt acolo?
Credeți ca o femeie care pozează goală (cea care este model erotic)este stânjenitor sau o arta?
Din ce cauza ma trece un fior rece f scurt dupa ce fac efort si ma incalzesc f tare?
Faber, castell, stabilo, schneider, staedtler, milan, pelikan, bic care textmarkere de la firmele astea sunt mai bune? Ma intereseaza in special sa nu se imprime pe partea cealalta. Alea pastelate...? (mai mult)
Buna! Cum as putea sa- i spun unui barbat ca imi place de el fara sa ma fac de rusine? Il stiu pe tip de mai multi ani si nu ne- am suportat o perioada chiar ne- am evitat multe luni (eu l- am evitat)....? (mai mult)
Buna! Daca am un vecin care face continuu galagie(da muzica la maxim, si televizorul) daca sun la politie il poate sanctiona doar daca face galagie in timpul orelor de liniste? Adica el face si noaptea...? (mai mult)
Vă mustră conștiința?
Buna ziua, cunoaște cineva un cizmar bun in zona Bucur Obor? Am inteles ca este o locație de acest gen in zona obor, am de lipit tălpile la o pereche de ghete Nike care sau dezlipit usor si intra ...? (mai mult)
Fraților cu terapie cam in cat timp vindeci o depresie?
De ce nu găsesc Air Jordan 1 mid? Îs toate stocurile epuizate :)) Atunci ce Nike-uri mai este la moda?
Bună seara, mi- a fost blocat accesul pe contul de Instagram. Numele de utilizator este m.ioana.26. Am primit mesaj direct adresa de email - cum că adresa de email și numărul de telefon a fost schimbat....? (mai mult)
Salut. Cine raspunde corect sau macar aproximativ primeste funda. Ce inaltime are Whats'up (cantaretul)?
Bună seara, a pățit cineva de la o măsea să aiba probleme cu ganlionii? Nu ma simt prea ok, am probleme cu o măsea dar mă sperie inflamarea ganglionilor. Mulțumesc
Https://www.youtube.com/watch?v=radwZvRqP1o&t=529s Buna, Stie cineva cum o cheama pe Sarah din acest serial?(nume complet) Exact in dreptul ei unde scrie numele tuturor actorilor apare o pancarda...? (mai mult)
Ce-i mai ok bolt sau uber? La pret
Bună TPU, am o colegă de cameră care se sperie ușor și mie imi tot stă gândul să îi joc o farsă, să o sperii. Tin să mentionez că îi e frică de tot ce inseamnă jocuri sataniste si ritualuri,...? (mai mult)
Buna. Cum erați pedepsiți de părinți când erați mici? Țin minte ca eu eram certată dar nu eram degeaba si când îi terminam nervii lui mama, îmi rupea curul cu palma până îmi rămâneau urme...? (mai mult)
Persoane din Constanța care au chef de vorbă?
De ce oamenii care nu pot face copii fac o mare drama din asta, fac 100 de tratamente costisitoare si se supun la traume singuri (pentru ca de multe ori pierd sarcina) in loc sa adopte? Procesul de adoptie...? (mai mult)
Unde aș putea să lucrez 4 ore pe zi? În afară de Mc, KFC, TacoBell! Sunt din Constanța!
Bună ziua. Am și eu o întrebare. Vi se pare normal ca o persoană să te salute de mai multe ori într- o zi? Adică..ex...Am vorbit cu un băiat prin mesaje, m- a salutat normal, am mai vorbit, ...? (mai mult)
Ce înseamnă expresia "a da gură"? Am auzit-o într-un cântec
Cine poate sa îmi spună câte ceva despre revolut? E rentabil sa îți faci cont? Câștigi ceva? Cam cât trebuie sa investești? Merge și dacă bagi cardul altcuiva?
Ma poate ajuta cineva, am o problema cu tik tokul mereu când înregistrez îmi merge bine, dar când dau sa vad îmi merge cu 3 secunde în fata muzica, adică se vede ca zic prea repede versurile. ...? (mai mult)
Cum e sa lucrezi într-o casa de pariuri? Sunt clientii chiar atat de dificili? Adica se întâmplă des sa fie agresivi verbal sau recalcitranti?
Dacă v-ați asocia cu un animal, care ar fi acela? Eu cu o vulpe.
Va salut / Buna. In fiecare seara cand ma trazesc in mijlocul noptii ma scarpin intens pana adorm in orice parte al corpului si sunt momente cand ma scarpin doar intr- o zona al corpului incontinuu. Vreau...? (mai mult)
Dragoste la minut sau boala lui Calache? Cum poți să te îndrăgostești de ti se taie respirația de un necunoscut cu care nu ai schimbat nici doua vorbe? M- a luat pe neveu, cum te ia semafor...? (mai mult)
Ce inseamna cand cineva iti da cu piciorul in fund? Am in vedere, adica nu te loveste nimeni pur si simplu iti atinge fundul cu piciorul, adica iti face asa cu piciorul in fund. Eu invat la scoala, ...? (mai mult)
Dacă la o persoana pe whatsapp îmi apare numele, dar nu și când a fost online, înseamnă că m- a blocat? Cunosc persoana de câțiva ani, știu ca punea zilnic câte ceva la stare, dar cum nu am...? (mai mult)
Ce meserie pot avea după terminarea facultății de Economia turismului, comerțului și serviciilor?
Ce fac centrele de colectare de fier vechi, cu fierul? Il topesc sau?
Curierii de la GLS lucrează în weekend, adică dacă se poate sa îți aducă un colet în weekend sau doar în timpul săptămânii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?