Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Ce fac centrele de colectare de fier vechi, cu fierul? Il topesc sau?
Curierii de la GLS lucrează în weekend, adică dacă se poate sa îți aducă un colet în weekend sau doar în timpul săptămânii?
Cum se face ca Bug Mafia e cea mai mare trupa de hip hop din România? Adică generații întregi asculta chiar mama cu fiica, tata cu fiu, femei și bărbați maturi, fete, băieți. La untold zicea...? (mai mult)
Eram pe Instagram de pe pc și îmi apare un mesaj contul a fost blocat temporar etc.Am primit un cod pe mail și după ce l-am băgat, mi-a cerut și am schimbat parola.De ce?
Un prieten american mi- a spus ca el isi programeaza intalnirile cu parintii ca mersul la dentist. Se vad la cina o data la nu stiu cat timp la ora fixa, mananca 2 ore, pleaca. Parintii mei inca muncesc,...? (mai mult)
Hai salut, cine este de acord cu mine ca la TV au ajuns sa exagereze cu absolut orice rahat doar ca să facă raiting? Inainte nu era asa, dar acum pare ca le- au luat mințile banii și nu înțeleg...? (mai mult)
Ma tot intreb de unde prostia aia "cine se scuza se acuza"?! Verisoara mea e judecator, zice ca din contra, lasa omul sa zica argumentele, ca poate dupa aia ne dam seama daca e vinovat sau nu. Chiar...? (mai mult)
V-ar deranja daca un prieten v-ar minti cu lucruri minore?
Salut, mi- am facut un canal de Youtube si am inceput sa postez shorturi. Ideea e ca nu fac vizionari deloc..stiti careva care ar fi cauza? Postez shorturi despre fotbal, am ales aceasta categorie pentru...? (mai mult)
Cum sa ai mai multa incredere in tine? Am facut chestii de care mi-e frica dar tot degeaba, ce sa mai fac?
Un bărbat a fost gasit mort într- o dimineață de duminica de către soția sa care dormea în camera sa, ulterior ea a sesizat politia. Politia a venit și a început sa facă interogarea - majordomul...? (mai mult)
De la o scara la 1 la 10 la ce tip de persoana considerati ca va incadrati? Am facut o organizare aproximativa, acum voi alegeti. 10 - om de nota 10 din toate privintele, cu experienta si inteligenta...? (mai mult)
Pe Instagram la o persoană îmi apare la stare activ(ă) astăzi.Ce înseamnă? La altele îmi spune a fost activ(ă) acum 2h(ore).Nu îmi apare nici bulina verde la unele persoane iar când îmi scrie...? (mai mult)
Neața! Audrey Hepburn a fost la un pas de căsătorie cu William Holden. Este adevarat?
Salut, as dori și eu niște sfaturi. Dețin vreo 12.000- 13.000 de euro, bani care i- am muncit si strâns timp de 2 ani și jumate. Tin sa metionez ca in Romania i- am strans pentru o casa, de când...? (mai mult)
Daca ati fi plecati din tara in strainatate si va place viata acolo, aveti tot ce va doriti. Aveti 3 proprietati in tara si nu mai aveti tragere de inima pentru RO din cauza sistemului politic care ingreuneaza...? (mai mult)
Azi luai un câine Akita Inu și are 2 luni jumate, nu vrea sa meargă când are lesa.Cum sa procedez,cineva ce sa confruntat cu problema asta, este puturos rău!
Comisia Europeană a dat o lege că ar fi ok să mâncăm insecte? Nu prea înțeleg la ce se referă.
Buna! Vreau o parere de la voi. Am media 10 in bac, m- am inscris la o facultate insa vreau sa ma retrag de la ea cat mai repede pentru a ma inscrie la alta in sesiunea din toamna la alta la Bucuresti. ...? (mai mult)
Cine este femeia de pe sticla de spirt mona?
Ce înseamnă utilizator Instagram? Imi arată la mesaje numele și poza de profil a persoanei respective, dar când apăs să citesc mesajele îmi scrie la nume utilizator instagram.De ce?
Vorbeam cu cineva pe Instagram și la un moment dat nu mai dădea seen la mesaje, la el pe profil arăta pozele private și doar atât, iar când mă duceam la mesaje(generale) în loc de nume numele...? (mai mult)
Numai mie mi- e putin rusine de jobul meu? Am 24 de ani si lucrez la superbet. Am terminat litere (licenta), dar inca nu am dat titularizarea. Nu stiu, parca simt ca trebuia sa fi făcut ceva cu viata...? (mai mult)
Un scoțian a zis, , Nimeni nu știe exact când se formează prietenia, ca și cum ai umple un vas picătură cu picătură, este cel puțin o picătură care o face să curgă, așa cum este și în...? (mai mult)
Hei! Stie cineva metode de a creste in inaltime? Va rog...
Buna! Urmeaza sa intru anul 1 la buget la Iasi, insa nu ma mai incanta decizia si vreau sa ma inscriu la admitere la o alta facultate la Bucuresti in sesiunea din septembrie, tot la un loc bugetat, ...? (mai mult)
Care a fost prima voastră ocupație cand ati ajuns in occident? Eu am fost budist. Nu mi-am schimbat religia dar a trebuit să spăl budele ca sa castig un ban.
Ce iți doreai când erai mic vs ce ai devenit?
Salut. Am 19 ani si acum in vacanta de vara invat(legislatie) pentru a ocupa un loc de munca scos la concurs insa de multe ori ma ia plictiseala si ma distrag ușor, ba mai stau pe telefon, ba stau ...? (mai mult)
Ce se intampla cu cei care jignesc pe TPU, alte persoane. Exemplu > Violleta 2022. Am gresit redactarea unui text, spunand, ca nu sunt mama Omida sa stiu cand ies din spital si respectiva persoana...? (mai mult)
Ajungi pe o insulă pustie. Ce activități ar mai fi in afară de statul pe net?
Salut! Poate sa imi spuna cineva care sunt instructorii din Galati si daca pic traseul sau nu daca pic cu ei.
Este cineva aici care si-a schimbat vreodata numarul de telefon, dar si-a pastrat telefonul? In astfel de conditii se pastreaza in telefon pozele, ss-urile si numerele de telefon?
Care este probabilitatea ca Rusia sa atace Romania si sa inceapa un al treilea razboi mondial?
Hei! Urmeaza sa dau niste diferente pentru a ma muta pe alta clasa. Daca dau ca exemplu la romana, mate si istorie, trec cu 8 sau 9 la romana si istorie dar iau 3 la mate se face media adunata? Adica...? (mai mult)
Difuzor Aromaterapie Lidl - Ce Parere aveti merita sau nu?
Bărbați/băieți, am nevoie de cât mai multe răspunsuri de la voi. Cum să- mi dau seama exact dacă un tip care flirtează/se dă la mine o face din simpatie sau doar ca să mă testeze, gen să...? (mai mult)
Am cumpărat recent un scaun genesis trit 500 rgb si cotiera de pe partea stângă se misca, nu doar partea de sus ci intreg bratul. Cum pot strânge sau opri acea mișcare? Este enervantă.
Salut, sunt confuz. Am mers la un pub acolo am găsit o studenta care abia venise si abia și- a luat jobul, nu avea experienta în bar asa ca i- am spus sa se liniștească sa se concentreaze, ca noi...? (mai mult)
Salut, am o problema, mi- am facut un canal de Youtube si am inceput sa postez shorturi dar nu fac vizionari, gen am mai avut un canal pe care postam aceleasi lucruri dar l- am sters si acum nu imi ...? (mai mult)
Intrebare mare la care nu gasesc raspunsul pe internet, de ce simti fiori? Care e cauza lor? simt fiori in momente fara niciun motiv
Ce se intampla daca nu raspunzi curierului la telefon si nici nu esti acasa, (fan curier) primesti amenda? Ca idee, telefonul meu este stricat si baga casuta vocala oricui ma suna si cand a ajuns coletul...? (mai mult)
Cu ce afaceri se ocupa oamenii din orasele sarace? Ca vad niste masini mai scumpe decat casa mea!
Cum beti cafeaua, cu zahar sau fara?
Iauzi boss, unde găsesc merch de la Oscar Aka Ștefan Capraru?
Cum sa fiu barbat mai puternic?
M-am mutat într-un apartament nou de 2 luni, doar ca nu am trecut inca pe la asociatie sa ma trec la intretinere. Ce se poate întâmpla? Sunt proprietar, nu chirias.
Buna ziua, recent mi-am facut primul tatuaj pe mâna si maine voi pleca la mare. Ce trebuie sa fac sa il feresc de soare, e ok daca o sa il protejez cu o bandana?
De ce atunci când le place de cineva de sexul opus, anumite persoane tind să să le povestească acelora chestii personale, să se deschidă mai mult în fața lor decât față de ceilalți? Oare...? (mai mult)
Câți litri de apă trebuie să bea un om într-o zi ca să moară?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?