Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Credeti ca a murit corbulalbrosu sau s-a rebranduit?
Sunt persoane care traiesc aici la orfelinat sau au trait si pot vorbi putin despre cum e sau cum a fost acolo?
De 2zile mi- fatat o femela xifo, acum am observat k e posibil sa mai fete o femela guppy, oare daca o separ tot in acvariul cu poii de la xifo, ar putea sa ii manince, astept raspunsul vostru....? (mai mult)
Voi unde va ascundeti iepurasii?
Ce tigari sau trabucuri mai merita fumate in 2022? Nu sunt fumator si nu fac din asta o dependenta, dar uneori apelez la tigari sau trabucuri de plictiseala sau ca sa ma ajute sa- mi schimb starea. Nu...? (mai mult)
Ce țigări sau trabucuri mai merită fumate în 2022? Întotdeauna mi- au plăcut țigările fără gaură în filtru precum Marlboro Gold sau Roșu și fără gust de chimicale. Voi ce țigări...? (mai mult)
Imi puteti da exemplu de niste filme atat romanesti, cat si straine din care as putea invata ceva? Gen care sa ma pregateasca pentru viata
V-ati luat bataie vreodată? Cred ca fiecare băiat s-a bătut măcar o data în viața lui. Și care a fost cea mai mare bataie pe care a-ti luat-o? Aștept povestiri.????
Dc mi se face pielea de gaina când ascult bug mafia? Și dacă sunt stresat, îmi dispare stresul.
Merge bug mafia ft Nicolae Guță?
Se dezbate acum în mediul online un subiect pe tema hainelor și cred ca ati văzut și voi cum majoritatea se ataca legat de faptul ca cineva si- a permis sa le spună unor fete ca exageraza cu dezbracatul...? (mai mult)
De ce atatia fii de boieri si alti nobili in istorie se culcau cu servitoarele casei? (si mai e si ridicata in slavi epoca aia) Adica vorbim totusi de fete probabil foarte tinere si sarace. Era o practica...? (mai mult)
Am fost la dentist sa îmi fac o programare pentru albirea dinților, bun! Și vreau sa îmi pun și aparat dentar ca am dinții de jos putin strâmbi, doar putin.Și am făcut radiografia la dinți. ...? (mai mult)
Nu stiu ce sa mai fac in viata asta, deci am 3 ani de cand nu mi- a mai iesit nimic bine, tin sa precizez ca eram ok la scoala, am luat bacul, dar cu toate astea nu- mi gasesc menirea in viata, fetele...? (mai mult)
Bună! :D oare pe Aliexpress poți comanda doar câte un produs pe rând? Am înțeles că vin în colete separate, deci nu poți comanda mai multe chestii și să îți vină toate într- un colet, ...? (mai mult)
Salut tocmai ce am venit de la fotbal si dintr-odata a inceput sa ma doara ouale, stiti careva care ar fi cauza? Nu mi-am luat niciun sut in ele.
Salut TPU! Mi se intampla tot mai des sa fiu numit "filosof" de oameni din jur cand stam la discutii sau pun intrebari. Oare imi spun asa in gluma sau de ce? Funda!
Buna! De unde pot lua si eu un laptop cu un hard disk de minim 4tb (4000gb)? Multumesc anticipat!
Este cineva pe această platformă care a participat la concursuri organizate de asociația Ai voință, Ai putere?
De ce se muta romanii in Ungaria? Dar unguri din Ungaria de ce se muta în România?
Alta intrebare medicala: ma doare in cot da nu stiu de ce? lumea isi da cu parerea si eu nu revin cu diagnostic oficial post mortem sa va luminez. Deci care este scopul doar uzura tastaturii?
Hello. Ce diferență e la nivel de trai între Ungaria și România? Salariile, cultura, locurile de munca cum sunt?
Ma intreb serios: oare este o greseala sa te pui inapoi in pat dupa ce te trezesti? Ca sa te mai odihnesti putin. Adica uneori am impresia ca sunt mai obosita daca fac asta.
Deci sa va explic, nu mi găsesc liniștea, îmi doresc să nu mai exist de cele mai multe ori, simt că nu ține nimeni la mine, n am pentru cine sau ce sa lupt.O idee?
Bună ziua, TPU! Am o mică întrebare și vă rog să-mi răspundeți serios. E adevărat că dacă-ți dorești ceva din tot sufletul se va întâmpla?
De ce au reusit Metallica sa fie mai populari decat Iron Maiden? Vad ca pe yt music, dar si pe spotify Ii depasesc si pe Megadeth si pe Maiden si pe judas Priest la un loc la nrul de abonati si ascultari,...? (mai mult)
De ce mintea omului e asa perversa și se gândește doar la sex?
De ce nu știe lumea gramatica, desi se face la școală și dacă nu o inveti nu poți trece clasa?
Heii! Am o nelămurire. Deci am niște prieteni care recent au divorțat. Ei spus că nu vor să se mai împace, dar nu înțeleg de ce ea poarta și verigheta lui pe mână (una pe mâna stângă iar...? (mai mult)
Întrebare pentru oamenii care au copii: Cum ați reacționa dacă cineva ar fura de la copii voștri?
Credeți că sunt o depravată dacă ascult manele?
Am nevoie de cât mai multe răspunsuri, sunt foarte curios. Mă gândeam la sacrificarea lui Isaac din biblie și mi- a venit următoarea situație imaginară în minte: sunteți treziți/trezite de ...? (mai mult)
Cine a cunoscut persoane de aici sau a aflat de identitatea lor adevarata? De exemplu corbul alb- rosu avea aproape 80 de ani, fost ginecolog, il chema Teodor. Si am mai cunoscut fete din Iasi, Falticeni,...? (mai mult)
Bună! Am gastrită acută de ceva timp, daca a avut cineva cum s- a vindecat? Am tinut regim o lună și iau propolis solid dimineața pe stomacul gol, beau ceaiuri... Nu mănânc picant, prăjit...? (mai mult)
Hoții merită iertați?
Este legal sa filmezo sau sa faci vlog in institutii publice cum ar fi mallul?
Religiile neoprotestante se ocupa cu prozelitismul? In afara de Martorii lui Iehova, de ei stie toata lumea:))
Bună TPU! Dacă am primit țeapă în bani de la o asociație credeți că ar trebui să merg cu poliția peste ei s-au să iert?
TPU, am o curiozitate dacă este vreun program să interpreteze cu glas inteligibil ceea ce tu scrii.Am nevoie pentru poeziile mele pe Youtube de un glas frumos. Puteți să mi-l dați?
Ce site-uri de întrebări din România știți înafară de TPU?
Salutare,este cineva care a pus tabla Caretta Nobel 0, 6mm,am nevoie de păreri despre calitatea acesteia
Pana la ce ora livreaza samday? Am primit mesaj de dimineata ca primesc azi coletul de la firma de curierat sameday si de obicei imi ajungea pana la 14:00, dar nu stiu. Stie cineva pana la ce ora...? (mai mult)
Bună TPU! Ce părere aveți despre asociația "Ai voință, Ai putere!"? Cine a avut de aface cu acestă asociație să-mi spună dacă dă țepe.
Bună TPU! Învăț la școala Ion Barbu din Giurgiu, școala ne- a pus să ne înscriem la asociația "Ai voință, ai putere!", acestă asociație a pus elevii să participe la diferite concursuri,...? (mai mult)
Hei TPU. Am 13 ani si locuiesc in Germania de la varsta dr 7 ani adica din 2017 atunci eram clasa a 1 a iar acum sunt a 7 a. Am mai avut foarte putin contact cu cineva din fosta mea clasa acum 1 an. Faza...? (mai mult)
Salut, am vârstă de 13 ani și sunt mai scund, de câteva luni am aceeasi înălțime și nu înteleg de ce, știe cineva ce ma poate ajuta sa mi dezvolt înălțimea?
Sa terminat demon slayer?
Dacă saluți omul cu Bună ziua sau bună seara, de ce persoana nu salută? Ce înseamnă asta?
Acum câțiva ani unei fete ii plăcea de mine, era băiețoasă(și acum este) adică tunsoarea specifica de băiat.Și știu ca ma suna și eu nici nu o băgam in seama o lăsam pe seen ii răspundeam...? (mai mult)
Salut, de ce mereu cand rulez tigari manual ramane foarte mult spatiu in capat si tutunul este foarte rar desi putin destul? Cum pot preveni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?