Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Acum câțiva ani unei fete ii plăcea de mine, era băiețoasă(și acum este) adică tunsoarea specifica de băiat.Și știu ca ma suna și eu nici nu o băgam in seama o lăsam pe seen ii răspundeam...? (mai mult)
Salut, de ce mereu cand rulez tigari manual ramane foarte mult spatiu in capat si tutunul este foarte rar desi putin destul? Cum pot preveni?
De ce sunt singurul baiat urât din familia mea? Tuturor fetelor le plac de verii mei pentru cum arata, eu sunt singurul urât și oricât as incerca sa ma concentrez pe altceva nu pot nicidecum, am ...? (mai mult)
Salut! Cum as putea face sa castig la loto fara sa cheltuiesc multi bani? Am auzit de la cineva că există niște "combinații" pe care le poti face ca sa castigi. Ce jmecherii si combinatii stiti? ...? (mai mult)
Buna am o întrebare. As putea sau se poate incarca o butelie de aragaz. Cu gazul de acasa
Daca cineva spune despre o mancare ca arata de parca ar fi de plastic, la ce se refera? Arata prea bune sau prea rau?
Am fost ultima persoana cu care a vorbit un om înainte sa moara, cum trec peste și sa nu mai plâng în fiecare zi?
Cum vi se pare ideea să eviți o zona anume pe motiv că riști să iei bătaie?
Cea mai bună bere de marcă străină pe care ați băut-o?
Americanii au multe emisiuni cu judecatori care dau sentinte si amezi si prostii. Sunt cazuri reale? Chiar ajunge cineva la judecator pentru ca a trecut pe rosu? SI de ce nu a fost preluat si in Romania...? (mai mult)
A incercar cineva inghetata lido vanilia fara zahar? Se simte diferit la gust fata de cele cu zahar? Dar inghetata cremola?
Bună ziua, TPU! Am o mică întrebare și vă rog să-mi răspundeți serios. Ce să fac dacă mi-e dor de o persoană din trecut, care a plecat și recent a reapărut în viața mea?
Dacă ați fi șefi iar un angajat de sex opus v- ar spune glume (decente) sau chestii personale (nu intime), gen faze din liceu sau din afara serviciului (ele fiind în contextul conversației), vi ...? (mai mult)
Buna seara TPU, am nevoie urgent de ajutor de unde pot lua o coada pentru par, extensie care sa aibă minim 90 de cm și sa fie accesibila la preț Va multumesc! o seara frumoasa P.S. Ofer...? (mai mult)
Dacă mergi prima oară la sală de fitness, cum îți faci prieteni noi? Cum ar trebui sa cunosti?
Știu ca suna prostesc, dar exista vreun pericol de electrocutare de la dușurile astea inteligente care canta și fac masaj?
Cat ati fi dispusi sa faceti naveta pentru un loc de munca? In ore, km ce vreti voi Care e maximul pe care l-ati accepta
Buna TPU. Am observat la un cont Facebook a unei persoane in loc de chenarul Mesaj e trecut Cauta, ma are ca prieten. Intrebarea e urmatoarea... Eu daca ii las un mesaj il vede sau nu daca scrie Cauta...? (mai mult)
Buna! Considerati ca daca oamenii ar merge la terapie, ar fi mult ma fericiti, constienti de sine si ceilalti, si o lume mult mai buna? Argumentati Eu spun ca asta e raspunsul ''rautatilor'' din...? (mai mult)
Bună ziua, TPU! Am o mică întrebare, dacă puteți să îmi răspundeți serios. Care este motivul pentru care, se mai întorc unii oameni din trecut?
Salut, am o lucrare de licenta si as vrea sa stiu daca este un site care sa arate statisticele sau sa arate ce vizualizeaza copii ma refer desene animate la televizor sau la Youtube si ce vizioneaza ...? (mai mult)
Bună. Daca am 16 ani si decid să ma mut cu iubitul meu major in alt oras/județ si să facem un copil, poate veni politia să ma ia si să ma duca cu forta acasa? Fara opinii, doar raspunsuri la intrebare,...? (mai mult)
Vouă vi se pare limba armeană frumoasă?
Baruri bune in Piatra Neamt?
Daca ar fi sa ai puterea sa poti cuceri lumea, in ce mod ai facea asta? Cum/ si cu ce Ai construi o armata? Ai prelua controlul total? Ai elimina omenirea? Ai aduce apocalipsa? Ai pleca de pe terra? ...? (mai mult)
Buna TPU! Daca am vizualizat o poveste de pe insta de la o persoana care are contul public si dupa i-am dat block, persoanei respective inca ii apare ca am vazut povestea?
Stie cineva cate puncte de trecere frontiera (vami) sunt din Romania pana in Norvegia? Adica la cate puncte se arata pasaportul
-Pentru cei care țineți jurnal, de ce îl țineți și ce scrieți în el?
Buna TPU. As dori sa stiu daca iti cumperi un telefon daca poti sa iti pui orice numar vrei? Adica ca sa va fac sa intelegeti, eu am 2 telefoane, 2 cartele, eu vreau numarul meu din telefonul vechi ...? (mai mult)
Pentru cei cu tatuaje. Care au fost sursele voastre de inspirație?
Ieri am văzut pe strada o fata cu prietena ei, bun! O aveam de mult la urmăritori pe insta și pe seara i- am scris vrajeala asta:Buna - Ai pierdut 20 lei, pe strada…. A răspuns ma întrebat in...? (mai mult)
A studiat cineva la UPG pe filiera ingineria mediului sau la Valahia Târgoviște pe filiera administrație publică? Daca da va rog mult sa îmi spuneți și mie cam ce nivel de dificultate au aceste ...? (mai mult)
Bună, TPU! Am observat și totodată mă surprinde cum unor persoane li se pune pata pe cineva, în special o rudă și comentează numai anapoda: că nu gătește bine, că nu face față la copii,...? (mai mult)
Salutare tuturor, care sunteți fără prieteni din Sibiu ca și mine? Doresc să știu acest lucru, fiindcă m- am gândit să formăm un grup strâns și să ne petrecem timpul împreună când putem....? (mai mult)
Buna seara! As vrea si eu niste idei de cursuri in Constanta! Nu stiu daca este categoria potrivita!
TPU,întrebare către voi, cei care aveți cont bancar online BTR sau Rvolut? Care e mai ieftin și ușor de făcut?
Ai făcut vreo faptă bună azi? Dacă da, ce ai făcut?
Cum sa scap de cearcanele permanente? Ma refer la cele care nu dispar toata ziua indiferent cat dorm? Daca stau afara la soare ma va ajuta? Mai dintodeauna am avut mici probleme cu cearcanele dar de ...? (mai mult)
Se mai lupta cineva cu dismorfofobia?
Voi ce faceti la orele de condus? Pur si simplu stati muti ca instructorul? Si daca spui ceva tot nu e bine
Ce înseamnă expresia din engleză: "lmao"?
Vreau niște somnifere bune de luat, mulțumesc!
Dragi bărbați, să zicem că ați fi în mașină cu o femeie, seara, singuri. Tu ai fi șeful iar ea o angajată. Te- ai fi oferit să o conduci acasă, deoarece ploua. Deodată, (aparent) din...? (mai mult)
Cate ore stati la sala pe zi? Eu minim 4
Oare e ceva mai trist pe lume decat sa ai ochi caprui si par saten?
Se poate întâmpla ceva rau de la o palmă peste față?
Va spun povestea mea, mi s- a intamplat sa merg la o vrajitoare acasa pentru ca eram prieten cu baiatul ei, din ziua acea viata mi s- a schimbat. Intr- o zi familia lui m- a invitat la plaja sa sarbatoareasca...? (mai mult)
Am auzit că CNA vor veni pe YouTube si pe insta, tiktok. Dar am auzit la un YouTuber că a spus că nu au treabă live- urile din trecut. Pai daca ești vloger și să zicem ai înjurat pe alte live-...? (mai mult)
Salut, am adus din Anglia televizorul : Hisense roku 55 inch r55a7200gtuk si efectiv nu gaseste canale TV, dar la vechiul TV merg canalele. Am vazut pe Youtube ca trebuie sa cumpar ceva antena, oare...? (mai mult)
Va salut, ma poate ajuta careva cu rezolvarea a acestui aparat sanitar de masurat? Cu erroarea R7? Va multumesc Model: SilverCrest SBM68. Va multumesc mult video il puteti gasi aici https://youtu.be/aeO92Ly3rX4...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!