Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Cand eram mic acum 6 ani ma plictiseam pe tv si am dat de un post care vorbea numai in franceza, tot felul de chestii ciudate, scurtmetraje terifiante si povesti fascinante.De ex era o fata care crestea...? (mai mult)
Oamenii au nevoie de dusmani? De mult timp ma simt lipsit de orice vitalitate sau initativa in a face lucruri. Gandindu- ma mai mult, mi- am dat seama ca cel mai "alive" si bine ma simteam cand aveam...? (mai mult)
Bună, unde pot promova contul de Onlyfans?
Salut TPU, aceste întrebări sunt adresate celor ce s-au lăsat de facultate: Regretați că v-ați lăsat? De ce v-ați lasat? Ca si ce munciți acum si la ce facultate a-ți renunțat?
Ieri a fost la piscina si era sa ma inec, m- au scos la suprafața niște oameni. După ce am ieșit din apa am putut sa respir normal si acum pot respira normal, credeți ca exista cazul sa mai fiu ...? (mai mult)
Ce ar trebui să știu despre politică în general ca să nu fiu considerată ignorantă? Nici odată nu m- a prea atras și știu chestiile de bază încât să nu „mor", dar am început să mă ...? (mai mult)
Prazul vi se pare mancare des saraci? Eu nu prea gasesc cand vreau si nu mi se pare asa ieftin. Ce inseamna mancare de saraci?
Stie cineva cati ani are Dana Scintei(iubita lui Azteca). Dar raspunsuri legit.
De ce brandul Shein este atât de ieftin? De exemplu am văzut ceas+brățară la 22 lei. Sunt articolele de calitate sau nu?
Voi câți bani aveți dragilor/dragelor pe zi/pe luna? Cam cati bani cheltuiți zilnic?
Daca mergi pe strada si intamplator observi un tip care incearca sa agate o tipa (cu care nu se cunoaste deloc), cum reactionezi? Mai ales daca observi ca tipul e cam indraznet, insistand cu incercarile,...? (mai mult)
Pot sa pun pigment fosforescent verde în acvariu la niște pesti ca să au lumina? Le face rău? Ca mi-a adus cineva niște pesti în apa verde și mi-a zis ca este ceva fosforescent
Ce ați crede despre o persoană, bărbat sau femeie, care refuză să flirteze, să facă sau să accepte avansurile erotice ale unei persoane de sex opus, în scris, prin mesaje, dar în schimb...? (mai mult)
Mai merita sa pleci in UK?
Bună TPU! Ar putea să închidă Taraf TV în Octombrie 2022? Mulțumesc
Sunt testele de etnicitate sigure cu privire la rezultat?
Salut.Am fost blocat de cineva pe Instagram si mi-am facut si alte conturi si tot nu o gasesc.Cum o gasesc?!
E normal sa ma simt bine când fetele își bat joc de mine?
Ai voie să-i pui copilului un nume străin de ex(Svetlana), (Polina) sau nume chinezesc ("ori care provine din alte țări ')? Intreb că o prietenă vrea să aibă un copil cu nume străin.
Buna TPU! Când se închide Taraf TV este o Singură Televiziune de Manele care nu se Asculta Nimeni din Timpul Postul Paști, Sf Maria și Crăciun până la 40 Zile Pentru Paști și Crăciun și 15...? (mai mult)
Buna TPU! Poate o sa vi se para stupidă întrebarea, poate nu dar am o mica mare problema. Când ies afară cu o prietena dau mereu de doua fete de etnie romă (sa zic mai politicos) care mereu se ia ...? (mai mult)
Ati fost la petreceri prin alte tari? Cum se distreaza strainii fara manele?
Daca ati avea un prieten care nu a citit mai mult de 10 carti in viata lui, nu are o gramatica prea buna, dar s- ar apuca sa scrie carti, l- ati sustine? Sau ati fi sinceri si i- ati zice ca mai bine...? (mai mult)
Onlyfans pro contra?:))
Cel mai probabil, razboiul din Ucraina se va încheia cu Rusia anexand teritoriile rusofone din sud- estul Ucrainei, lăsând Ucraina complet distrusă din toate punctele de vedere (probabil cele mai...? (mai mult)
Dacă inaltimea medie a romanilor este de 172, de ce 90% din oamenii pe care ii vad au cam 10 cm peste mine? Eu am în jur de 168- 169 la 16 ani jumate. Nu am mai crescut de la 14 ani decât un cm. ...? (mai mult)
Credeti ca muzica are vreo legatura cu educatia? Ma tot intreb de ce de fiecare data cand e o petrecere numai manelele se dau la maxim? Nu am auzit niciodata rock sau alta muzica la maxim, mereu...? (mai mult)
★★★Deși avem tot dreptul să ne îmbrăcăm exact așa cum ne place, cum dorim, sau putem umbla dezbrăcați complet. #Întrebarea mea e care mai este rostul, rolul hainelor în societatea zilelor...? (mai mult)
Am locuri pe unde sa ma plimb pe langa gara de nord Bucuresti pana cand imi vine urmatorul tren?
Exista aici persoane care se trezesc foarte devreme, cum ar fi ora 4? Trebuie sa ma trezesc asa o perioada, dar e foarte greu sa adorm seara asa devreme chiar daca fac miscare ziua, fac efort, seara...? (mai mult)
12 Intrebari din pura curiozitate(si bine intales ca sa fac comparatie; )) mno bine si tu amu) Am sa pun la mai multe categorii pentru toate genurile: 1. Ce faceti in timpul liber? 2. Ce v- ar place...? (mai mult)
De ce oamenii care sunt pasionati de filme/carti/seriale/jocuti fantasy sau SF sunt automat considerati tocilari, copilarosi sau ciudati?
Cum ați reacționa ca și colegi de muncă/angajați dacă v-ați surprinde șeful sărutându-se cu una dintre angajate?
De ce imi plac asa de mult dragonii? Vreau si eu o mică explicație
Salutare. Am nevoie de un indemn, o părere. Eu lucrez de acasa si nu reusesc sa ies in societate din cauza volumului de lucru. Doresc sa imi gasesc noi cunostinte, amici cu care sa iesim să comunicăm...? (mai mult)
Am o întrebare : La mostrele gratuite adică sa le testezi plătești transport, am văzut la Cevagratis pe tiktok?
Bună. Vreau o motivație. Eu nu știu sa joc fotbal. Dar când sunt lângă rudele mele trebuie sa ma fac ca îmi place fotbalul și ca știu sa joc. Sunt în casa cu tatăl meu și când el se uita la...? (mai mult)
Salut, sunt complexat de faptul ca uneori am impresia ca am capul mare, sunt puțin slabut ce- i drept, iar forma fetei este ca un triunghi sa zic asa, am fata foarte supta mai exact, vad alti oameni...? (mai mult)
Buna TPU! Stiţi parolele de la wi fi de la vila bran 13? Am nevoie de toate
Bună seara, TPU! Aș dori să vă întreb dacă un analfabet funcțional ar mai avea vreo șansă să devină mai deștept? Vă rog să îmi răspundeți serios și să nu dați răspunsuri la...? (mai mult)
Salut,iese marijuana la analizele simple de sânge sau urina?
M- am întâlnit cu un coleg de la fostul loc de munca și intre timp când vorbeam cu el, am văzut ca avea toti dinții negri in gura. Nu i- am zis nimic, el se mai întorcea ca sa nu văd. Dar cum...? (mai mult)
Daca fac licența pe un anumit domeniu, masteratul pot sa îl fac tot pe alt domeniu? Inclusiv facultate diferentă?
Ce părere aveți despre femeile cărora le este rușine să se urce în mașini gen Dacii dar care sunt mândre să fie văzute în mașini scumpe în compania unui tip?
Buna TPU, as dori sa aflu daca poti orbi de la rimel. Eu zic ca nu e ridicol...
Salutare TPU. Am o problema cu un cont de Facebook, cand intru pe un grup, imediat îmi apare în mijlocul ecranului "A aparut o problema, te rugam sa incerci din nou" iar grupul este inactiv in momentul...? (mai mult)
Salutare TPU, ma puteti ajuta sa- mi spuneti va rog de unde provinea eroarea aceasta pe Facebook? Cel mai mult se face prezenta atunci cand intru pe grupuri si anume imi arata pe ecran un scris "A aparut...? (mai mult)
Ajutor, vă rog! În urmă cu aproape 2 ani, în timp ce mă aflam în Arabia Saudită într- o vacanță, am condus beat la volan și, având viteză foarte mare, am pierdut controlul asupra direcției...? (mai mult)
Ați avut probleme cu Cargus în ultimul timp? Eu aștept un colet de o săptămână.
1. Poți da de permis dacă ești șomer? 2. Ce trebuie să fac? Unde trebuie să mă duc? 3. În septembrie vreau să mă- nscriu la o facultate și mă gândeam să lucrez 4 ore pe zi la Bolt- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!