Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Bună ziua! În afară de cursuri de prim ajutor ce mai trebuie să învăț ca să lucrez la Crucea Roșie (ca salvator)?
De ce bărbații fără bani nu sunt căutați?
Când va fi disponibil un nou număr precum 118932?
Salut,aveti idee daca competentele conteaza de anul asta la bac? Asa mi-a spus diriginta si nu stiu ce sa fac nu stiu engleza deloc.
Buna TPU, cunoașteți cumva un forum de electronică sau dacă e cineva aici căruia îi place electronica?
Bună ziua! Dacă am făcut vaccinul antigripal este posibil să mai am menstruație dacă astăzi este ultima zi?
Ce greutate poate avea 1cm cub din beton?
Https://www.edupedu.ro/profesoara- silvia- musatoiu- titularizarea- trebuie- reconfirmata- la- 4- ani- 5- ani/ Ce părere aveți de această reformă? Credeți că va fi spre bine sau tot nu se va schimba...? (mai mult)
Salut! Ce origine au numele Levițchi, Sergovici și Ivanovsky?
Gemenii pot fi considerați săgetătorii de vară?
Ce salarii mai aveți in învățământ? Menționați dacă sunteți educatoare sau învățătoare/profesoara
Este vreun grup pe WhatsApp pentru anul I - Asistenta sociala, FIG - USV?
Am o curiozitate. Eram azi la scoala, trebuia sa semnam acordurile si toate alea, si stăteam la rand pentru semnat. Si am o colega in clasa, care pare super fitoasa si nu stiu ce. Cand m- am aplecat...? (mai mult)
De ce se tot vorbește pe toate rețelele sociale ca bărbații sunt efeminati, ca sunt slabi fizic, ca nu mai știu sa se bata, că sunt fătălăi samd, eu vad pe strada altceva, și anume barbati...? (mai mult)
Voi ati patit sa va uitati la un serial si cand auziti numele unui personaj parca l- ai fi stiut? Sau i se potrivea idebtic? Eu am mai vazut serialul o data dar nici nu mai stiam care era personajul, ...? (mai mult)
In american horror story sezon 1 nu apare dracu? Eu cand m- am uitat aparea, acum cand revad sezonul vad ca nu mai apare entitatea.
Salut, TPU. Am o intrebare adresata celor care au mai patit ca mine. In 2023 a murit bunicul meu, dupa care mama a incheiat contractul de la cablu (care era pe numele bunicului), platind facturile ...? (mai mult)
Salut! De ce origine este numele Costâc?
Am o problema. Doresc sa plec in curand intr- o vacanta de 1 saptamana, impreuna cu niste prieteni, toti oameni ok. Vacanta e deja platita, admninistrativ totul e gata. Problema este ca stau cu parintii...? (mai mult)
Care este diferenta dintre ATM și BNA? este 2 în 1? Știu că la ATM doar ridic bani cu cardul...
Oameni buni eu chiar nu inteleg de ce lumea e cum e.
Bă ce tare este asta! Daca nu ar fi fost filmata, nu credeam! https://m.youtube.com/shorts/qdpgp6Pgk64
Cum caut răspunsurile la întrebările ce le-am pus?
Salut! Cum s-ar scrie numele Levițchi cu y dacă se poate scrie așa! Tot am insistat cu acesta întrebare insa as vrea să știu dacă e nume romanesc, evreiesc sau rusesc cum zic mulți!
Întrebare pentru băieți: voi după ce scoateți hainele din mașină de spălat călcați hainele sau le purtați fara a fi calcate?
Va este greu sa vă puneți în locul unei persoane cu adhd, depresie, schizofrenie? Nu simțiți empatie fata de cei care au boli fizice sau mintale? Romania este un popor de creștini doar că nu se...? (mai mult)
Am avut o relatie cu o fata timp de 1 an si 2 luni, ea avea alt cont de insta de care nu stiam timp de atata timp, in luna a 7- a de relatie a pus story pe contul ala de insta, un videoclip cu ea si...? (mai mult)
Buna! Pentru cei plecați in Spania cum mai e viata pe acolo, ce costuri sunt? Ce salarii? In ce oras stați? Si daca a ramas tot aceeași lume buna si deschisa pe care o știam
Salut! Vin cu o nelămurire…Sunt anul I la o școala postliceală de zi, dupa 3 ani de la terminarea liceului. Daca s- ar întâmpla în anul 2 sau 3 să rămân însărcinată aș beneficia de ceva...? (mai mult)
Ce parere aveti despre sangele virgin?
Care e cel mai periculos criminal din istorie?
Credeti ca e posibil ca un om sa ramana blocat in corp dupa moarte? Adica sa fie complet constient in timp ce moare?
Daca viata asta e un test, ce se intampla cu cei care pica testul?
Cum ajung la munca angajatii benzinariilor de pe autostrada?
Eram cu cățelul afară și am început să alerg cu el, nu văzusem ca era o mașină parcată și am intrat în ea. Intrebarea e ca eu am plecat rapid, nu am stat, se poate întâmpla ceva...? (mai mult)
De ce barbatii incep a pretui dupa ce ii parasesti?
Buna! Ce părere aveți de acei oameni care spun ca tu dacă nu faci copil trăiești degeaba? Sau ca nu ai făcut copil pana la 24 ani sa zic așa, și sa te apuci, ca ii târziu :))
Buna. Dacă nu sunt admis acum în sesiunea din toamnă la o facultate, mai pot primi o cameră de cămin sau trebuie să depun o cerere la începutul facultății? Pentru ca eu in sesiunea din vara nu...? (mai mult)
Am o intrebare. Pana acum, la scoala nu am avut niciun fel de problema. Acum ca a inceput scoala, parca nu ma pot concentra ca inainte, când vorbesc profii ascult dar peste un timp mă gândesc în...? (mai mult)
Ba unde naiba ajungem cu jegurile astea?! Eu sunt pro pedeapsa capitala! Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. https://m.youtube.com/watch?v=TyFAMAGmgPw&pp=ygUbQ3JpbWEgZHVibGEgZGUgbGEgY29uc3RhbnRh
Bună ziua! Trebuie sa am permisul de conducere ca sa ma angajez la Crucea Roșie?
Bună ziua, Îmi doresc să mă mut în Anglia pentru a lucra și a economisi bani, dar am câteva întrebări și pe care sper să mă puteți ajuta să le clarific. Nu am fost niciodată în...? (mai mult)
Credeti ca Hitler avea inteligenta emotionala? Daca da, atunci de ce a luat medicamentatie psihiatrica?
Aceste încălțări sunt de bărbați sau femei? https://www.footshop.ro/ro/incalaminte-i-sneakeri-pentru-barbai/243352-converse-chuck-70-at-cx-platform-black-egret-black.html
Bună! Doresc niște păreri din punctul vostru de vedere la o situație puțin mai personală din viața mea. ( Mă interesează în special părea celor de sex masculin). Nu vreau să întru in detalii...? (mai mult)
Spam înseamnă, o postare repetitivă? Adică ca și când cineva umple un chenar cu același cuvinte? Insistă pe un subiect anume?
Ne vor înlocui cu roboții/Ai posturile, locurile noastre, de muncă? La Amazon, un algoritm automat angajează, evaluează și concediază milioane de oameni fără a fi nevoie de implicarea unei...? (mai mult)
Bună ziua. Voi sunteți de părere că Brașovul a devenit un oraș foarte balcanizat? Voi când umblați pe străzile Brașovului, mai simțiți că sunteți în Ardeal? Dacă n- ar fi prezente ...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva logica cum de ar putea fi extraterestrii printre noi?
Credeti ca in viitor oamenii pot sa aiba mutatii genetice? Ce fel de?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!