Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Întrebare pentru fete și femei. Voi sunteți atrase de bătăuși? De tipi agresivi? Îl discriminați daca e mai impulsiv, violent doar cu bărbații? Dar dacă acesta e ridiculizat, luat la mișto,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre testele de sarcina SURE CKECK la 16 lei sunt sigure 100%?
Ajutooor! Cum recuperez o aplicație ștearsă de pe telefon?
Mergeti pe jos macar 30 de minute pe zi?
De ce sunt românii așa de Retardați?
Aveti idee de ce ma junghie piciorul de la genunchi in jos? Ba stangu, ba dreptu, In ultimul timp am iesit de 2, 3ori maxim pe sapt
Am o întrebare : Am văzut pe Instagram la un prieten în descriere asa ceva 0:15. Ce înseamnă asta?
Bună! E corect să spui că Universitatea Tehnică din Iași e același lucru cu Politehnica?
Cum ați cataloga un șef care are preferință în a alinta și mângâia, practic a giugiuli o angajată în văzul celorlalte angajate, fără să se sfiască? Acel șef e patronul iar acea tipă...? (mai mult)
Vouă cum vi se pare omegle în ziua de azi? Se poate afla ip-ul, mă refer dacă intri doar pe chat?
BUNA! Care sunt pasii care trebuie urmati pentru a posta pe Facebook formula, , AM INCEPUT STUDIILE LA FACULTATEA...'', insotita de sigla facultatii? Am adaugat pe profil, la studii, facultatea, ...? (mai mult)
BUNA! Am postat la 19, 30 o intrebare, dar nu o vad aici... Dureaza pana se verifica intrebarile? Multumesc.
Bună seara TPU. Mai sunt fani k-pop pe-aici? Care asculta muzica coreeană sau se uită K-drama
Întrebare adresată fetelor/femeilor. Se dă următoarea situație: Surprinzi din întâmplare o discuție între o tipă mai mică de vârstă decât tine cu vreo 15 ani. Să zicem că e o angajată...? (mai mult)
BUNA! Va rog sa imi spuneti care sunt pasii de urmat ca sa postez pe Facebook textul cunoscut, , AM INCEPUT STUDIILE LA FACULTATEA...'', IMPREUNA CU SIGLA FACULTATII. Am reusit sa adaug la studii, ...? (mai mult)
O sa para ciudat dar cand ma scarpin la ochi mereu vad un vultur, doar mie mi se intampla?
Cum e mai bine, gras sau slab?
Am nevoie de ajutor urgent! Tătal meu a pus o capcană pentru dihori in gradina, iar azi de dimineață am găsit o pisică acolo.Capcana este că o cușcă doar că se închide imediat ce animalul atinge...? (mai mult)
Bună! am o mică problemă, ieri m- am sărutat cu un băiat timp de 20 de minute, după 10 minute de asta o început să mi se facă greață și să vărs, chestia e că și acum mi- e greață și...? (mai mult)
Buna dimineata TPU. Caut un bazin care era pe vremuri cu robinet din tabla ce se putea monta in perete in care puteai pune apa si ii dadeai drumul vara intr- un lighean, cum se numeste si daca mai sunt...? (mai mult)
Vreau niște sfaturi de la persoanele experimentate! Peste o luna fac 21 de ani și nu am avut niciodată o iubita! Ma cam macină acest gând ca ajung la 25 de ani și tot in situația data voi fi. ...? (mai mult)
Să zicem că ați fi într- o poziție de conducere iar printre colectivul de angajați s- ar afla un angajat/o angajată care vă simpatizează dar ca să nu dea frâu bârfelor sau să- și pună slujba...? (mai mult)
Cum imi pot da seama daca cineva si-a sters contul de Instagram sau daca m-a blocat?
Hei TPU! Stiti o aplicație cu care sa îți faci prieteni noi dintr- o anumita zona, gen Eforie Nord? Sa nu fie ca și tinder, gen o aplicație unde pot găsii oameni(în special fete:)).), dintr- ...? (mai mult)
Va salut dragi prieteni, Cine îmi poate spune, cine a aparat primul oul sau gaina?
Ce părere aveți despre relațiile mondene, de exemplu cuplul Megan Fox & MGK? În special un anumit aspect al relației lor și anume așa numitele ' ritualuri de blood drinking ' - e o chestie ok ...? (mai mult)
Care sunt cele mai penibile momente prin care ati trecut? Scrieti-le aici si cel mai bun comment primeste funda!
Am gasit o pasare moarta in descompunere care atarna deasupra unui râu prinsa de un copac cu o ață. Are cineva idee pentru ce a facut cineva asta gen cel mai probabil a vrut sa faca un ritual sau e ...? (mai mult)
(*) Dați vina pe politicieni, pe părinți, pe religie pentru faptul că aveți o viață grea.În schimb așteptați ca noi "filozofii" de pe TPU să vă decidem soarta și să luăm noi deciziile ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre relațiile în care femeia e mai mare decât bărbatul? Spre exemplu, o relație în care ea are 30, el 25?
Buna, de ce pana aseara m-am putut conecta pe Instagram si pe laptop si pe tel si acu pe laptop nu mai pot la nici unul din cele 3 conturi? Ca pe telefon pot sa ma conectez oricand
Buna seara. Ma numesc Adriana, am 32 de ani si stau la bloc. Astazi, 2 copii au sunat la interfoanele oamenilor (luau fiecare nr la incercare). Am raspuns de 3 ori la interfon, pentru ca m- am gandit...? (mai mult)
Bună! Am avut mereu firma ca cineva sau părinții mei au aplicație în care vad tot ce fac pe tel deși e cam imposibil. Exista asemenea aplicatii?
Ce parere aveti de oamenii care se uita in sus cand trec pe langa blocuri? Mai sunt si unii care se opresc sa se uite la tine :))
Salut, cum sa ma bucur si eu de viata, de natura din Grecia(ca exemplu) si de viata ca sunt mai frumos decat altii? si pe mine nu ma apuca nici o stare. Sunt mai bogat decat multi si astept sa treaca...? (mai mult)
Câte kg ați avut cel mai mult și cauza + efectu acesteia? Eu la 16 ani la 1, 65 atinsesem 97 kg.Beam sucuri in fiecare zi, eram alcoolic 2, 5 kg de bere zilnic aproape ca sa fiu zmardoi cu cei...? (mai mult)
Se poate face o nunta decenta fara atat de multi bani? Eu si iubitul meu ne dorim sa facem nunta peste aproximativ 2- 3 ani, dar nu lucram pe niste salarii mari (2 500, respectiv 3 500 lei). Avem si...? (mai mult)
Buna TPU. Azi noapte am avut un vis destul de atipic, avand in vedere ca a fost si Luna plina si nu pot sa imi dau seama ce semnificatie poate avea, poate cei care se pricep la asa ceva ma pot ajuta ...? (mai mult)
Buna, ce preferati: iaurțele de fructe, zmântână sau iaurt grecesc
Ce e cu utilizatorul @DARLINGx de pe TPU? Da niște răspunsuri cam eronate care nu ajuta membrii de pe TPU
Salut TPU, am o combina Panasonic sa ak44 și se încălzește, cum as putea sa o răcesc, este normal sa se încălzească?
Salut. Cei care aveți probleme cu memoria cum combateți situația? Cunoașteți jocuri care sa ajute la îmbunătățirea memoriei sau exerciții?
Ce alegeti sa va indepliniti visul sau macar sa incercati pentru ca e unul nebunesc sau nu riscati si va angajati si munciti pana la pensie facand ceva ce nu-ti place?
Scenariu ipotetic. Să zicem că tu (adresându- mă tuturor) îți surprinzi soțul/soția (care e șef/ă) la locul de muncă în timp ce este îmbrățișat/ă de un/o angajat/ă mai tânăr/tânără...? (mai mult)
Stau la 20km de Cluj si 4 ani am facut naveta la liceu(15 km) in alt oras cu microbuzul. Acum merg la facultate. Ce imi recomandati? Sa continui sa fac naveta având in vedere distanta(20km si vreo 20 ...? (mai mult)
Salut! Știe cineva la ce magazine fizice găsesc săculeți mici ca de cadou în Târgoviște? Nu mai am timp să dau comandă online. Sau orice fel de ambalaje pentru mărturii de botez. Mulțumesc ...? (mai mult)
Am 2 intrebari legate de tigari. 1. Daca exista pall mall albastru scurt de ce nu exista si pall mall negru scurt? Am cerul pall mall negru scurt si mi- a spus ca nu exista, are doar lung. si 2. ...? (mai mult)
Buna! Mi- am facut buletinul de 18 ani si mi- au gresit numele de familie(doar un diactitic). As vrea sa- l schimb. Mai trebuie sa merg cu parintele si sa fac toate actele si sa platesc? Sau isi asuma ...? (mai mult)
Ce ziceti de jandarmii care se fac de ras? Atributii noi se pare https://www.facebook.com/CronicadeFalticeni.ro/videos/1178934356261780
Salutare! Ma iertati daca am gresit categoria dar nu am stiut unde s- o incadrez. Oameni buni, dati- mi va rog un antonim pentru cuvantul comoara, dar sa fie gen feminin sau pentru cuvantul bijuterie,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!