Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Mi se pare mie sau Google chiar nu prea mai investește în Android? Nu pare că mai știu ce să facă cu acest sistem de operare și unde să îl ducă mai departe. În ultimii a pierdut din cota de ...? (mai mult)
Salut.Cum te poti razbuna pe sefa ta dupa ce ai fost data afara din cauza ei?!
Știe cineva unde aș putea găsi de vânzare o replică în mărime naturală a unui craniu de Tyrannosaurus Rex?
Bună ziua TPU, o întrebare pentru cei care fumează, ce părere aveți despre țigările homemade (făcute acasă cu foite și tutun) sunt diferite față de cele cumpărate?
Hey salut, oare puteți sa ma ajutați, cineva care este din Cluj? Mi- am făcut alt card de transport ca l- am pierdut pe celelalt și m- am dus la doamnele de acolo și totul era bine pana când am ...? (mai mult)
Exista un proverb suedez care zice așa: Îngrijorările arunca o umbră mare, chiar și printre lucrurile mici. Voi ce credeți că ar insemna?
Ce înseamnă când o fata/femeie se uită la adidașii tai? :))
Buna seara. V- am intrebat ieri despre pasaport iar acum revin :)) Pasaportul simplu temporar crds iese in fix 2 saptamani (Am bilet deja cumparat pe 9 august, eliberarea pasaportului se face pe 10 aug...? (mai mult)
Recomandări de emisiuni sau vloguri despre vacanțe/călătorii… pot fi în engleză, română sau spaniolă.
Ce părere aveți despre acea categorie de angajați care se simt mai confortabil alături de șefi, (comunicând între 4 ochi cu ei) decât cu colegi?
Hei! Cineva a dat raport la un story de al meu era un repost al unei poze care continea pe cineva care injura, doar ca nu ma gandeam ca pe asa ceva se poate da raport, mai ales ca era pe o pagina. In...? (mai mult)
Buna, am 14 ani și doresc sa ma înscriu la echipa de baschet feminin U Cluj, cum as putea face asta?
Sunt șanse să apară vreodată alte sisteme de operare pe piață? Sau vor rămâne pentru totdeauna Android și iOS pentru telefoane și tablete și Windows si Mac pentru PC-uri și laptopuri?
De ce străinii nu țin de haine și le donează și ajung la noi ca SH? Gssesc o groază de haine de firma și bune la SH și mi se pare foarte ciudata ca renunță la ele
Cum suportati caldura zilele astea? Si am si o intrebare pentru cei care ies in lume (intr- o cladire, un autobuz etc) si nu suporta aerul conditionat si fac gura sa se inchida AC si chiar si singurul...? (mai mult)
Cele mai bune energizante? Dau funda
Pot avea probleme daca îmi incarc lunar cateva mii de lei in cont? Adica o parte din bani o pot justifica, iar alta parte nu deoarece sunt economii mai vechi, bani primiti de la familie etc.
Hello lume, o subcategorie (sau cum se numeste) interesanta, pe Reddit?:
De ce francezii se considera si sunt considerati toxici?
În ce orașe vă aflați? De ce întreb pentru că pe mine mă sună clienți doar din București de parcă doar Bucureștiul ar exista în țara aceasta. Așa că vreau să văd un semn de viață și...? (mai mult)
Salutări, puteți să-mi recomandați un site de matrimoniale/anunțuri sexuale gay românesc?
Salut, mi- am făcut cont de revolut, mi- o cerut pașaportul si după 3 ore mi- am sters contul de revolut si cica imi păstrează datele timp de 6 ani, de ce? Si încă ceva nu am 18 ani se va întâmpla...? (mai mult)
De ce atrag doar persoane mai mici ca mine?...
Am un prieten care vrea sa se faca jandarm, dar ma sperie obiceiurile lui. Este foarte interesat de nazisti, si- a schimbat poza de profil de pe Instagram cu hitler si a creat o pagina numita RSR in ...? (mai mult)
Ceea ce a declarat Buhnici este de fapt o tragedie nazista, un nazism, doar anumite persoane erau considerati oameni, conform lui Buhnici cei cu vergeturi sau grași, nu sunt oameni? Sau pers urate?
Ce se intampla daca iau un telefon in rate si nu mai platesc ratele? Un om mi-a spus ca nu mai poti sa faci rate la ei.E adevarat sau este mult mai grav?
Mai știți ceva youtuberi celebri în SUA? Vreau răspunsuri urgente de la voi maximum 30 de fraze sau cât scrie și să îmi spuneți unul care să fie muzician, comediant!
Buna TPU! Imi poate explica si mie cineva un lucru? Daca am masina de servici de la firma si am parcat masina in fata casei unde stau si aceasta a fost ridicata in urma unei sesizari, a fost parcata...? (mai mult)
De ce parerea lui George Buhnici despre vergeturi e atat de grava, avand in vedere ca si fetele sunt atat de pretentioase cand vine vorba de trasaturi la baieti?
Ce salariu are un polițist care doar ce a terminat școala la Câmpina? Dar un jandarm care a terminat la Drăgășani?
Salut. Ce mai poti face unei persoane la fel ca IGNORATUL? Trebuie sa gasesc 20 care actioneaza la fel macar 50%
Pro sau contra pensie privată? Voii v-ați gândit să vă faceți pensie privată din tinerețe?
Bună ziua! Am și eu o întrebare. Am de completat o cerere pentru o eșalonare și nu știu ce trebuie să scriu la "reprezentant al societății/reprezentat". Știe cineva ce trebuie să scriu? Cineva...? (mai mult)
De fiecare data după ce ii scriu stau ca pe spini așteptând mesaj de la el. Dacă îi scriu da, sigur ca îmi răspunde dar ideea e cum as putea sa ma controlez sa nu mai fiu asa disperata? Pur și...? (mai mult)
A mai avut careva probleme cu DPD?
Ma simt singura... sfaturi pentru a scăpa?
Pot cumpara de undeva toate tipurile de energizant Monster? Unele arome nu le pot gasi, care inca mai exista pe piata si as vrea sa le incerc.
Credeți că e normal ca la 18 ani sa porți la picior 39? Alți copii de 10 ani poarta mai mult:/=
Lucrez la un patron străin în România și am auzit că peste câteva zile ar vrea să mă convingă să demisionez deoarece i- am criticat pe colegi. Dacă nu accept să îmi dau demisia ce se poate...? (mai mult)
De ce cer acești angajatori atat de multe detalii in cv? apoi te suna firma de recrutare te intreaba si de viata privata, apoi ajungi si la patron, e o tara de clovni
De ce unor persoane, pe măsură ce obțin anumite lucruri (avere, faimă, prestigiu) le piere acea strălucire din ochi, le dispare acea inocență copilărească, devin (mai) reci? Am întâlnit...? (mai mult)
Spuneți-mi nume de plante otrăvitoare din România. Dau fundă!
Buna,cum îmi pot da seama când se termină vapeul? Are legătură cu cele două puncte din spate?
Conteaza intr-o relatie locul de munca? Voi ati fi cu o fata influencer de exemplu? Sau cu un baiat care face tiktok?
Ce fobii aveți? Cum gestionați situațiile în care nu aveți de ales și trebuie să vă înfruntați fobiile?
Cum pot sa intorc replica cuiva care imi spune ca nu ii pasa de parerea mea? Mi se intampla des sa mi se spuna asta deoarece ca orice om, imi mai dau si eu cu parerea si o fac in cel mai sincer mod si...? (mai mult)
Ian sau azteca?
Am dat din greseală pe un link de la un prieten și mi- a furat contul.O schimbat parola, e- mailul. Între timp eu am rămas conectata pe cont.Adica sunt offine. Știu e- mailul lui ca îmi apare aici ...? (mai mult)
Care stiti la ce era reclama cu Kiss kiss chik chik pooh pooh?
Știe careva de ce mi- o dat doar 200 și ceva de RON la jackpot (păcănele)? Eu am văzut că se ia sume uriașe la jackpot gen 170000 sau chiar mai mult eu am luat 200, ce e drept am jucat pe bet ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?