Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Cine lucrează sau a lucrat în Norvegia? Ati observat că toți cei care vin la muncă în Norvegia au ceva probleme ca de exemplu: comportament(se poarta ciudat, expresii faciale ciudate în timp ce...? (mai mult)
Salut! Care sunt carțile de dezvoltare personala care chiar v-au ajutat?
Bună seara! Eu nu înțeleg, cu ce ajuta fumatul asta? Te crezi mai șmecher? Eu mai bine luat În vedere de lume?
Salut! Cum reusiti să vă motivați în fiecare zi? Eu nu prea pot să fac nimic pe termen lung deoarece încep să mă descurajez și eventual să mă las de acel lucru neavând destulă motivație...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare. O fata a avut relație cu un băiat timp de 5 ani de zile, de doua luni s- au despărțit din cauza ca băiatul a înșelat- o cu o alta fata de la locul de munca, ei 3 lucrând...? (mai mult)
Salut TPU, ce parere aveti de reintoarcere in Romania dupa 6 ani de stat in Germania?
Ce inseamna expresia "sa nu lingi unde ai scuipat"? Am mai auzit-o prin piese rap cu "poveste" La ce se refera?
Ceva povesti interesante? Mor de plictiseala.
Nu ma lămurit nimeni cu răspunsul la o întrebare. Dacă opresc camerele pentru un timp de 20 minute, perioada cât sunt oprite mai inregistreaza sau nu?
Am o întrebare : Dacă ma duc la un magazin și cer un paysafe de 25 de lei, vânzătoarea o sa îmi dea o foaia imprimanta cu un cod. Dacă vreau ca bani de pe paysafe foaia cu codul sa ii pun într-...? (mai mult)
Care este diferenta la telefoane la abonament intre persoana fizica si persoana juridica?
Ce progrese ați făcut în dezvoltarea personalității în ultimii ani?
Buna, TPU. As dori sa stiu daca e posibil sa iti faci selfie cu telefonul mobil prinzandu- te complet in poza (deci din cap pana in picioare, nu doar bustul)? Daca a reusit cineva asta, sa imi spuna...? (mai mult)
Salut. Este vorba din nou de acel băiat din întrebarea anterioară care imi da bătăi de cap și speranțe false. Deci ieri a pus o postare ca e ziua unui neam de al lui. Bineînțeles lumea ii transmitea...? (mai mult)
Hei, pot face mâncare cu aerul condiționat în priza? Este adevărat ca se strica?
Buna TPU. Am observat ca daca ma lovesc dur la o mana sau la un picior si imi iese sange dupa ce fac baie mi se vindeca rana in apa, fara sa ma doara, ce efect are apa?
Mesajele nefinalizate pe gmail se trimit?
Cum fac autorecenzarea? Am intrat pe site-ul recensamantului si imi apar de descarcat doua PDF-uri in loc sa ma dea la pagina unde ar trebui sa completez cu datele personale.
Sunteti rasisti?
Buna. Ce parere aveti aceste fetite au atatia urmaritori pentru originalitate sau pentru simplu fapt ca sunt dragute ori un sfert din rasa umana sufera de pedofilie? https://instagram.com/cam_zepol?igshid=YmMyMTA2M2Y= ...? (mai mult)
Hey Florin Piersic a murit? Unii zic ca da alții zic ca nu deci? Scz categoriei în cazul în care nu am NIMERIT-O.
Salut! Există ceva lege care să interzică aruncarea deșeurilor la coșul de gunoi din fața blocurilor?
Credeți că produsele din DM sunt scumpe?
Am văzut pe YouTube clipuri cu oameni care spală copii, ca să le arate proaspeților părinți cum se îngrijește un bebeluș, clipurile astea mi se par dubioase rău. O să că arăt câteva canale...? (mai mult)
Cât de stricți sunt părinții tai?
De ce unii oameni se "împotmolesc" și nu se descurcă la chestii simple, ci în schimb se descurcă la chestii mai complicate? Ca exemplu, un novice în comert. Să zicem că învață repede să ...? (mai mult)
Buna TPU, ce e ala pleu? Si la ce ii zice asa? Se zice asa in Mures.
Experienta nu prea placuta cand am incercat site- ul AliExpress in 2020 cand stiam ca livreaza inclusiv in Romania. Va povestesc experienta mea pentru a vedea de ce nu recomand un astfel de site. Am gasit...? (mai mult)
Nu stiu daca inteleg bine ce inseamna pe Facebook ca am peste 100 followers adica nu prieteni ci cei care ma urmaresc.Nu vad sensul de ce sa ma urmareasca din moment ce nu suntem prieteni pe Facebook si...? (mai mult)
Sunt aici femei care au asistat la tăiere porcului?
Bună TPU! Am avut de aface cu o vânzătoare tare nesimțită, să vă povestesc: Am fost la fast- food- ul La Trăsură din Giurgiu să- mi cumpăr 3 șnițele și un suc și vânzătoarea de acolo...? (mai mult)
Ce părere aveți despre oamenii care aleg să locuiască singuri și izolați în pădure, deconectați de lumea modernă și de tot ceea ce înseamnă lux, inclusiv cei care nu poartă articole vestimentare...? (mai mult)
Am un vecin care iese si intra in inchisoare de cand il stiu. Nu poate sta o luna liber fara sa fure. Oare nu e cleptoman de fapt si ar trebui trimis la psihiatrie in loc sa fie inchis? Sau exista o dependenta...? (mai mult)
Există termenul "senatoare"? https://ro.wikipedia.org/wiki/Diana_Iovanovici-%C8%98o%C8%99oac%C4%83
Care instrument muzical este mai ușor de învățat: pianul sau chitara?
Este adevărat făptul că cântatul la chitară este dureros dacă ai degetele sensibile și îți întărește pielea lor?
Este un proverb chinezesc care zice:Miracolul nu este sa zbori prin aer sau sa umbli prin apa, dar sa umbli pe pământ. Voi ce credeți că ar însemna?
Salut, azi mi s-a intamplat sa ma strige cineva cand intram pe poarta, am raspuns crezand ca e prietenul meu ca, cu el am venit acasa, el imi zice ce am si eu m-am speriat, cine m-a strigat?
Roboții ar putea să facă sex?
Buna seara.Am o intrebare ciudata.Am născut acum 2 luni și de atunci oamenii au tupeul sa îmi spuna in diferite feluri ca fata mea e neagra, chiar si prietenii.Eu sunt creola și ea e putin creola,...? (mai mult)
O porecla pentru YouTube gamer. Ceva sa fie legat de Razvan.
Salut TPU, am si eu o nelamurire in legatura cu "politetea", sa zicem ca eu am 18- 19 ani, ma duc la magazin si este un barbat pe la vreo 30 de ani sau o femeie pe la vreo 25- 35 de ani, eu trebuie...? (mai mult)
Bună, TPU. Sunt single de cateva luni. Azi insa am avut ocazia sa intru pentru prima data in vorba cu o fata de care imi placea chiar pe strada. O fata pe care o mai vazusem pe strada (nu stiu daca ...? (mai mult)
Salutare TPU! Daca mi-as cumpara un Cooler extern pentru laptop si il folosesc, pozitia va mai fi la fel de comoda? Adica mana va sta la fel de comoda pe tastatura?
Cum le pot spune parintilor mei ca vreau sa merg la psiholog? Cuiva sa ma pot descarca sa- i spun tot ce ma doare și în general tot ce simt ca mo, vreau sa le spun cumva indirect și sa înțeleagă...? (mai mult)
Buna, TPU. Sunt relativ nou pe Instagram, de cateva saptamani. Mi- am facut cont mai mult din curiozitate si am descoperit ca e destul de interesant. Insa nu pricep de ce atunci cand trimiti mesaje (in...? (mai mult)
Salutare! Sunt curioasa ce parere au persoanele de aici, de pe TPU, despre subiectul Buhnici. Stiu ca s- a vorbit zilele astea doar despre asta, dar ma gandesc daca am eu vreo problema sau ceva :)) ...? (mai mult)
Stiti cateva orase sau sate linistitoare si frumoase in Romania? Vreau cand cresc mare sa fug din Moldova in Romania!
Ok,sooo...Ce credeți despre asexualitate?
De ce listele de încriere la facultate au unii candidați cu numele complet scris cu majuscule și alții îl au scris normal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!