Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Ok,sooo...Ce credeți despre asexualitate?
De ce listele de încriere la facultate au unii candidați cu numele complet scris cu majuscule și alții îl au scris normal?
Salut, ce parere aveti de situatia actuala din Romania? Ințeleg că peste tot in lume se mai scumpesc alimentele, dările si asa mai departe, dar in Romania a devenit prea de tot, totul se scumpește...? (mai mult)
Întrebare pentru clienții fideli eMAG, voi ce sumă aveți la wallet? Eu începusem de la 1000 și am ajuns la 4000. Sunt mort de curiozitate care ar fi limita maximă.
Salutare,când începe bâlciul de la Tecuci 2022? Ce festivaluri,zilele(orasului, satului, comunei) știți în sfârșitul lunii iulie 2022-august 2022 în zona Bucovinei?
Dacă vreau sa bag niste bani la bancomat in cate zile îmi intră pe card?
Ce părere aveți despre persoanele timide, introvertite, aparent nesigure dar care atunci când apare o provocare în viața lor sau au un scop precis, nu renunță ușor, ba chiar demonstrează mai...? (mai mult)
Buna. Dacă am făcut sex cu o femeie cu o zi sau 2 zile inainte de menstruație și nu a rămas însărcinată inseamna ca sunt infertil? Asta s- a întâmplat doar o singura data? Sunt șanse sa fiu...? (mai mult)
Bună! Azi prietena mea s- a supărat pe mine mi- am cerut scuze de 7 miliarde de ori, i- am spus ca îmi pare rău ca o înțeleg și ca nu se va mai repeta, apoi mi- am cerut scuze. Mi- a zis ca scuzele...? (mai mult)
Tu ce ai face? Doi membri ai unei bande criminale sunt arestați și încarcerați. Fiecare prizonier este în izolare, fără mijloace de a vorbi sau de a schimba mesaje cu celălalt. Poliția recunoaște...? (mai mult)
Hei :) Sunt curioasa, voi ce părere aveți despre adopție cand vine vorba de copii? Cum vi se pare ideea de a adopta un copil sau chiar mai multi?
Toți grasii, bărboși, au gagici cu forme și foarte frumoase. De ce credeți? Și ăștia slabi am observat că au femei grase. Probabil femeilor le plac dotații, ele având impresia ca ăia se...? (mai mult)
-De ce și de unde apar așa mulți melci după ploaie?
Ce parere aveti despre Romani, eu spun ca sunt lipsiti de griji si nu au nici un stres si ca sunt cei mai fericiti oameni de pe planeta, dar voi?
Stiti vreun site care compara marimile de la mai multe branduri de haine? Exemplu la pantaloni modelul denim imi vine bine numarul 31. La sold am 85cm talie 80 cm. Aasta ce numar are la alte modele? Vreau...? (mai mult)
Oare daca injuri si arunci vorbe cenzurate pe TPU, poti sa fii ceva suspendat sau blocat?
Buna! Sunt in masina de aproximativ 5 ore si nu stiu ce as putea sa fac sa nu ma plictisesc.Mai am 4 ore de drum si simt ca nu mai pot de plictiseala. Daca ati putea voi sa imi dati idei ce sa fac...? (mai mult)
Exista un proverb chinezesc care zice: Chiar și printre prieteni adevărați, apa împărțită are gust dulce. Ce credeți că ar însemna?
Păreri despre posibile cauze ale exploziei? https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones#Destruction
Bună ziua! Mai are rost să le scriu la fete pe snapchat și pe Instagram? Că doar fete de 13 ani, 14 ani și 15 ani găsesc, eu având în vedere că am 19 ani, nu găsesc fete de de la 18 ani...? (mai mult)
Buna ziua! Am primit o teapa de 254 de lei de la talhari. Doresc sa fac reclamatie, daca mai e cineva in situatia asta, cum ati procedat?
Buna TPU, cum se numesc televizoarele vechi adica nu cele plasma, alea vechi?
Sunt nascut in 2010 ianurie si am inaltimea de 1.66 e bine?
Ce parere aveti despre cancanul cu George Buhnici si de ce specimene ca Marilu inca au acces la internet?
Dă energizantul, energie pentru alergat?
Am o curiozitate, este o femeie prin sector 2 (cred ca de etnie roma) care se plimba aproape zilnic si striga ceva, dar jur ca nu inteleg ce spune, cred ca este ceva de fiare vechi? Please daca stie...? (mai mult)
Credeți că sunt șanse sa ma reîntâlnesc în viitor cu iubirea mea din școala generala?
Hey, cum reacționați când mergeți la nunta și vedeți unele persoane că bagă mâncarea în geantă sau pe unde altundeva apucă, uneori chiar și tacâmurile?
La ce se referă trapperii/gangsterii cand spun "îți fac cheie"?
Aceasta femeie poate fi numita victima? https://youtu.be/YLBfievaXEw
Buna, am o intrebare despre cat ar trebui sa fie perioada de returnare a unei sume de bani intr- un cont bancar. Am facut o comanda pentru un produs de la un magazin online, am platit in avans cu ...? (mai mult)
Invatamantul la distanta tine de invatamantul cu frecventa? Facultatea la care ma inscriu nu are invatamant cu frecventa redusa(IFR), doar IF si la distanta, dar cand selectezi profilul exista doar...? (mai mult)
Ce parere aveti despre George Buhnici si afirmatiile facute la Marea Neagra? Mie mi se pare nedept sa imparta femeile in doua categorii, in fond fiecare femeie este unica si speciala in felul ei si mai...? (mai mult)
Pana la urma rezultatele de la loterie sunt: a. La nimereala (dupa noroc) b. Aranjate (calculate) c. Nu se stie
De unde sau inventat prostiile?
Ce părere aveți de Primo Laurențiu?
Buna dimineata. Am visat un baiat necunoscut care in fata prietenilor lui râdea si făcea mișto de mine si se comporta frumos cu mine doar cand rămâneam singuri. Si la un moment dat rămăsesem singuri...? (mai mult)
Știe cineva cum le cheamă pe fetele care au apărut în piesa Abi talent feat Dorian Popa? Ca am cautat pe net și nu am gasit
Salut, acum câteva zile am semnat un contract de angajare in care mi- am pus numărul de telefon greșit, l- am schimbat recent și eram sigur că îl știu așa că nu m- am mai uitat sa verific, ce...? (mai mult)
Hey baieti, cum reactionati atunci cand mergeti in concediu cu iubita voastra si vedeti ca fura din camera de hotel sticlutele cu gel de dus si sampon ca sa le duca acasa?
Este adevărat că nemții trag flatulente in public? Vouă v-a scăpat vreo bășină in public vreodată? :))
Care e faza cu George Buhnici ca nu prea am inteles? Era beat omul cand a zis chestia aia? Sau a dat bodyshaming indirect si a spus ca minorele arata bine tot intr-un mod indirect.
Imi zice o prietena ca vrea sa se apuce de videochat,ca a avut nu stiu ce reclama,cica primeste 25, 000 lei pe luna salariu,e adevarat, sau e doar pentru marketing?
Multă lume îl blamează pe Șerban Huidu pentru caracter, comportament și mai ales după faza cu accidentul. Observ că la Mihai Găinușă criticile nu se aplică, ci din contră, este lăudat ...? (mai mult)
Salut prieteni! Mai înainte i- am scris unei fete pe snapchat și m- a întrebat câți ani am și eu i- am spus că am 19 și ea ma înjurat cu du- te în mo*** mă**. Ce părere aveți despre...? (mai mult)
Ce concert a fost luni sau duminică în București?
De ce in Brasov sunt trotinete verzi parcate peste tot? Cui apartin?
Buna TPU, as dori sa- mi spuneti cum le mai spune in unele parti ale tarii la... gen... exemplu cuvant : Canceu - Carafa Canta Cavou - Mormant Cripta Clatite - Lipie sau mai cum le zice?...? (mai mult)
De ce au unii oameni degetele de la picioare strambe? Gen asa indoite intr-o parte? Poarta incaltaminte nepotrivita?
Buna. Vreau sa vand un laptop, in ce as putea sa-l bag daca nu mai am cutia lui? vreau sa-l vand online pe site-uri dar nu am idei :))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!