Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Am văzut videos random pe YouTube unde apărea Șerban Huidu. În secțiunea de comentarii acesta le răspundea aproape fiecărui user care îl insulta, într- un mod bădărănesc. Ce părere aveți...? (mai mult)
De ce jignesc oamenii? Și de ce o fac cu atâta ușurință în mediul online? Dincolo de orice problemă personală, traume, nefericiri, acești oameni nu realizează situația penibilă în care ...? (mai mult)
Salutare TPU! Este posibil ca un om sa moara dintr-un pumn? Dar gen nu sa primeasca un pumn si sa cada cu capul de ceva. Practic sa moara de la impactul pumnului. Este posibil asa ceva?
Salut, o verisoara are nunta peste 1 luna si am fost invitat, cum nu prea particip la asemenea evenimente, cum ar trebuie sa ma duc imbracat? Voi cam cat credeti ca trebuie sa fie cinstea din partea...? (mai mult)
Ar fi o idee bună sa zic un pic mai departe de apropiați ce operație am avut gen a mea este cu fimoza si ce le- am spus fals este ca am avut oepratie la rinichi pentru scoaterea nisipului (bine într-...? (mai mult)
1. Poate ați pățit- o și voi la un moment dat, fie la școală, fie la locul de muncă. De ce elevii/angajații introvertiți și sobri sunt provocați și șicanați de către anumiți colegi? De...? (mai mult)
Hey lume :) ati facut in trecut o nazbatie pentru care regretati in prezent?
Heyyoo, cineva liber de vorba pe seară?! Am nevoie de un sfat in leg. cu un băiat, dar nu vreau sa spun povestea aici =))))
Care credeti ca sunt domeniile sau subiectele cele mai interesante pentru femei atunci cand acestea stau pe Facebook? :) Cumva zodiacul (astrologia) pe primul loc si moda pe locul 2? Sau ce anume le...? (mai mult)
Buna! Am si eu o intrebare... cum trebuie sa te comporti in club? Trebuie sa platesti intrare? Cum si cand platesti pentru bautura? Multumeac mult!
Nici nu știu cum să încep, pentru inceput as vrea sa va spun situația familie mele, părinții mei niciodată nu m- au înțeles, poate pentru ca au trăit prin comunism, idk situația e in ...? (mai mult)
Credeti ca asiaticii sunt mai galbeni/pamantii din cauza mirodeniilor pe care le consuma? Azi am cunoscut un indian si cu toate ca am luat masa impreuna si am mancat acelasi fel de mancare traditional ...? (mai mult)
Se poate strica berea la butoi sau la halba? Probabil a stat mult timp neconsumat. Am fost într-un bar și avea un nasol rău berea, oare am băut berea stricată?:))
Întrebare pentru fumători: cum puteți trăi liniștiți știind că zilnic inhalați substanțe toxice/cancerigene care oricând vă pot provoca diverse boli, inclusiv cancer?
O rata sau o gasca daca o pui pe apa inoata si sta la suprafata. O gaina daca o pui in apa inoata sau se scufunda? :)
E normal daca prietena mea a vorbit cu un băiat cat eram certați și acum a preferat să își șteargă instagramul in loc sa îmi arate conversația? Dau fundă!
Sunt sali de jocuri/pacanele/cazinouri in Costinesti? Daca da, unde?
Salut. Am o întrebare. Dacă am întrat la profilul liceu, după prima etapa de repartizare computerizată dar vreau sa ma transfer în alt oraș la profesionala, ce trebuie sa fac?
Salutare, unde pot gasi un site legat de razbiul de Ukraina, mai exact statisticile razboiului asta, cati oameni si au pierdut viata, masinari, avioane etc.
Care credeți că este diferența dintre o persoană care poartă ranchiună cuiva care a nedreptățit- o sau a trădat- o, ar avea modalități să se răzbune, dar alege să nu o facă, dar continuă...? (mai mult)
Bună! Am o prietena care a intrat în comă ieri, iar azi nu mă mai cunoaște. Este ceva normal? Își va reaminti de mine?
Buna, stie cineva de unde pot sa-mi iau un Elfbar din Eforie Nord?
Buna, vi s- a intamplat sa nu va simtiti ok, pur si simplu, in prezenta cuiva? La inceput ma gandeam ca poate am o problema pana am intrat in discutie cu cineva si fara sa- i zic de treaba asta a zis...? (mai mult)
La expediere colet, poate introduce curierul awb manual, daca nu am qr code, nefiind acasa?
Cum se numește această floare? https://imgur.com/a/LCbhb0L
Buna TPU! Am vreo 4 conturi de tik tok şi au aparut actualizarile alea noi în care poţi sa vezi cine iti vede profilul. Gen la un cont nu am ochiul acela sus si nu le- am activat, daca ma uit de pe...? (mai mult)
Dece oamenii de pe TPU sunt atat de nesimtiti? Adica pe bune, am pus o intrebare cu mine sa vad daca sunt bolnava sau nu si au inceput sa faca misto pe subiectul acesta sau ca am gresit ca nu am pus « majuscule...? (mai mult)
Zilele trecute au fost extrem de obositoare, pentru picioarele mele ( am avut un șir destul de lung de evenimente la care trebuia neapărat să port pantofi cu toc tot timpul ), deci picioarele mele...? (mai mult)
Cum elimin cardul de pe scribd? Ai dracu.Mi s- a parut mie suspect cand au eliminat carti, si zicea ca apar pe 15 august. Asta cand imi expira perioada moca. Si reactivai abonamentl, si hop, aparura....? (mai mult)
E adevarat ca trupul nu putrezeste dupa 7 ani daca are pacate?
Cati copilasi aveti, daca nu aveti, ce v-ati dori, baiat sau fetita?
De ce atunci când cineva vrea să- și intimideze interlocutorul (în timpul unui conflict) îl privește fix (în ochi), fără să clipească, timp de mai multe secunde și menține privirea? De ...? (mai mult)
Ba, ii groasa, nu stiu ce am, sunt în Timisoara de 3 luni si în ultimele 10 zile a luat- o totul razna. Accident minor cu duba de lucru, pac asigurare rezolvat, peste 4 zile accident major cu alta...? (mai mult)
Voi cu cine țineți: Rusia sau Ucraina?
Buna, ieri mi-am facut un tatuaj și azi mi-a apărut un punctuleț micuț roșu lângă tatuaj, știți cumva dacă e infecție?
Buna! A facut cineva pana acum testul iq la psiholog? Cum se procedeaza? Cat timp si cate intrebari? Daca testul ar fi facut perfect si incadrat in timp platesc pentru altul sa continui? Am vazut multe...? (mai mult)
Nu credeți ca mai degrabă avem nevoie de liniște si pace, in loc sa tot cautam fericirea? A urmări fericirea vad ca este o dogma impusa
Cat de mult v-au ajutat pilele in viata? Sau cat de tare v-a incurcat lipsa lor? Ati simtit vreodata ca sunteti dezavantajati pentru ca nu cunoasteti pe cine trebuie?
Buna TPU! Am si eu o curiozitate, acum o luna am cunoscut un baiat pe Instagram, el are 28 eu am 25, eu sunt soferita de camion in Belgia, el lucreaza in Romania.Nu a plecat niciodata din tara.Am ...? (mai mult)
Voi îi considerați pe rudari, în special pe lingurari, ca fiind țigani chiar dacă nu își vorbesc limba și au tradiții diferite? Mă refer strict la etnie și nu accept răspunsuri rasiste
Salut, pot scăpa de frica de a mă bate cu cineva? Chiar dacă sunt destul de făcut, și tare in pumn, nu pot sa lovesc pe cineva direct in fața, chiar daca e mai slabă decât mine, pot face ceva...? (mai mult)
Ce părere aveți despre acele persoane care vă privesc fix, fără să clipească, mai ales în timpul și după ce ați avut un conflict cu ele? Nu neapărat cu insistență, ci preț de câteva...? (mai mult)
Recent o cunostinta mi- a zis ca lucreaza in comert, insa azi intamplator am sunat la amanetul unde lucreaza, l- am recunoscut dupa voce si a zis ca se ocupa de reparartii, asta inseamna ca poate fi...? (mai mult)
Din postura de șefi sau colegi, ce impresie v-ar face un coleg care nu râde, nu zâmbește, nu glumește și nu râde la glumele voastre, care e sobru și care vorbește puțin și doar formal?
Voi cand faceti baie pe cap intai va spalati pe cap sau pe corp?
Salut TPU! Nu a trecut mult timp de cand am avut si experienta asta de viata. Am mers cu un prieten la un eveniment unde la final se dadea mancare. Intre timp ce mancam, povesteam cu prietenul meu si...? (mai mult)
Care credeti ca este motivul pentru care unele pers isi pun conturile de socializare pe privat sau ascund ca sunt online/ori prietenii?
DACA spui la multi ani si multumesc cum dezvolti conversatia? Dau funda
Boxa cu baterie functioneaza si fara baterie daca bateria e stricata?
Salutare. Am visat ca mi-au cazut dintii. Am muscat din ceva si au început sa se miște toti dintii de sus. Apoi i-am scos eu singur. Semnifica ceva rău? Eu asa am tot citit pe google. Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!