Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
DACA spui la multi ani si multumesc cum dezvolti conversatia? Dau funda
Boxa cu baterie functioneaza si fara baterie daca bateria e stricata?
Salutare. Am visat ca mi-au cazut dintii. Am muscat din ceva si au început sa se miște toti dintii de sus. Apoi i-am scos eu singur. Semnifica ceva rău? Eu asa am tot citit pe google. Mulțumesc!
Ce job-uri ar fi interesante pentru tine?
Cred ca numai in Romania poate sa existe un asemenea obicei, ca cineva sa puna plasele de la cumparaturi pe banci, dar sa stea in picioare, iar tineretul sa le ofere un loc in autobuz, pentru ca ei...? (mai mult)
Heeiii, eu dau sân și am ajuns de la 59 la 40 fara 50 de grame. Întrebarea mea este: mă voi îngrășa daca o întrerup de la sân? Ceva pastile care mă vor ajuta sa ajung la greutatea mea, știți? ...? (mai mult)
Buna! Trec in clasa a 9a si am alflat ca am fost repartizata la Benjamin Franklin si as vrea sa stiu cand o sa fie intalnirea bobocilor. Există un grup de whatsapp pentru boboci? P.S. eu am intrat pe...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problemă pe Instagram, s- a oprit dintr- o data si nu ma mai lasa sa intru, am pus numele si am trimis link de reconectare la cont dar s- a trimis pe un numar pe care nu îl mai am.Cartela...? (mai mult)
Cum vi se pare ideea ca fiecare om sa fie obligat sa aibă un job obligatoriu!? Altfel să fie bagat 2 luni la pușcărie cu executare!?
Daca toata lumea (sau aproape toata lumea) are profile pe retele de socializare si posteaza pe ele (mai rar sau mai des), atunci in functie de ce anume se poate spune ca cineva este sau nu persoana publica?...? (mai mult)
Ce înseamnă a fi romantic într-o relație, sau cum vedeți voi romantismul? Din ambele perspective de EA și EL
Sabina e sora sau iubita lui Silviu Faiar?
Fetelor,ce vă atrage la un băiat? Adica aspect fizic,caracter,gândirea, comportament etc
Salut. Mi- am reamintit de o situație de acum o săptămână, iar treaba stă în felul următor: Într- o zi vorbeam cu cineva la telefon, mergeam pe stradă, păream puțin încordat, dar asta...? (mai mult)
Buna seara, urgent! Caut un difuzor de 10 cm si sa fie de 3 cm inaltimea lui cu tot cu magnet!
Careva boboc la Petru Maior Bucuresti sa facem si noi ceva grup?
Buna, am o mare dilema nu stiu ce sa fac maine, maine dimineata merg la lucru sa descarc un tir in fata magazinului si maine s- ar putea sa vina postarita cu pensia mea de handicap si nu sunt acasa. ...? (mai mult)
Există vreun grup pe Facebook sau vreo aplicație mobilă pentru cei ce iubesc să călătorească? Inclusiv un grup / aplicație pentru solo travellers? Sau pentru cei ce își doresc un camarad de...? (mai mult)
Buna ziua! Ma ajuta si pe mine cineva cu o inregistrare cu reportofon usb? Si nu se aude clar.
Salut, TPU! Astăzi am aflat că am fost repartizat la Colegiul Economic Viilor din București. Aș vrea să stiu cum e atmosfera acolo, cum se poartă ceilalți elevi, cum sunt profesorii și dacă...? (mai mult)
Alertă de ninsori și viscol în toată România! Ninsorile au început deja, ce ne facem? https://www.youtube.com/watch?v=0yX6t8VN5mg&ab_channel=Antena3
Cum sa scap de frica de arici de mare?
Ce părere aveți despre un coleg de muncă/angajat care se sustrage cu abilitate în a face muncile mai grele la serviciu, lăsându- le în seama celorlalți colegi sau făcându- le doar pe jumătate,...? (mai mult)
Salut. Pentru cine a depus mai mult la pariuri sportive..sunt incepator. Am un card cadou (de bani, diferit de cel de bonuri) Are serie de 16, are cod de 3 pe spate dar scrie card cadou, oare pot...? (mai mult)
Salut! Ce parere aveti de Justitiarul de Berceni?
Cum arată viza pe carnetul de elev? Gen chiar nu știu ce este....este o ștampilă sauuu...
Ba, de ce in filme sunt atatea fete inteligente si chiar geek(tocilare) in sensul ca sunt creative si le merge mintea si sunt implicate Pe cand in real nu vad sa existe asa ceva... Toate sunt cu mofturi...? (mai mult)
Salut! Cum îmi pot șterge contul de pe Scribd...cu două zile înainte să se finalizeze luna "gratuită" m-am deconectat, dar au luat bani...iar după o luna iar, deși n-am utilizat contul
Am auzit des la TV termenul de "prostituție intelectuală". Ce înseamnă mai exact?
Îi mai duce cineva lipsa utilizatorului VerginicaVacaGrasa? Îmi este dor de "dilemele" și situațiile acestuia.
Mi- e teama ca daca m- as simti impacata cu mine mi- as pierde motivatia si ambitia de face ceva pentru a ma autodepasi. Simt ca motivatia si ambitia mea se bazeaza pe faptul ca am o parere proasta despre...? (mai mult)
Care este videoclipul cu cele mai multe like-uri ale lui MaxInfinite?
Salut, m-am tot uitat zilele astea de o firma ce transporta colete Anglia - Romania, dar unele nu raspund iar care mi-au raspuns au zis ca nu transporta TV-uri. Stiti ceva firma ce transporta TV-uri?
Hey oameni. Stiti cumva niste grupuri de Whatsapp si de Telegram pentru persoane tinere, singure? Sau pe unde pe internet as putea sa imi gasesc o partenera, in afara de aplicatiile de dating, mai stiti...? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele cu acnee?
Ce aroma avea cel mai blana vape pe care l-ați fumat vreodată? Întreb pentru ca vreau sa-mi iau și eu unul și am nevoie de niște păreri
Ce părere aveți dacă o fata îmi da follow pe tiktok și ea are postări cu iubitul ei ce înțelegeți din asta?
Hey oameni. Stiti cumva niste grupuri de Whatsapp si de Telegram pentru persoane tinere, singure? Sau pe unde pe internet as putea sa imi gasesc o partenera, in afara de aplicatiile dating. Am incercat...? (mai mult)
De ce uneori ne simțim slabi în sensul că nu avem curaj și nici puterea de a spune "Nu" sau a ne împotrivi în diverse situații? De ce ne simțim fără vlagă d.p.d.v al forței mentale și ne ...? (mai mult)
De unde au unii oameni resursele mentale sa poata munci 10-12 ore zilnic? As vrea sa fac si eu asta o perioada scurta macar sa fac un ban in plus. Dupa 4-5 ore nu mai dau randament. Ce recomandati?
Buna. Care ar putea fi motivul pentru care kilogramele de pe cantar nu corespund cu felul in care arat? Am 19 ani, 1.66 si 56 de kg, dar in realitate arat cu mult mai slaba. Si ma deranjeaza lucrul asta,...? (mai mult)
Pentru cei plecați în străinătate, cum a fost? Prin ce agenție? Mie mi- e ca îmi iau teapa, fără agenție trebuie sa plătești 3 luni asigurarea, luna de chirie și mâncare, transport, 2500...? (mai mult)
Ce părere aveți despre solo traveling?
Care e mecanismul flirtului?
Salut. Am 16 ani si as vrea sa ma angajez (ma gandeam la McDonald's), dar mama mi- a spus acum ceva timp ca ea vrea ca eu sa ma angajez doar dupa ce termin facultatea, nici macar la 18 ani. Nu inteleg...? (mai mult)
Salutare tuturor, este cineva pe acest site care ma poate ajuta cu un site de versuri? Trebuie sa transcrie versurile din melodii, in viitor poate devenim parteneri la acest proiect.
Salut, vreau sa dau la facultate in Iasi. Cum sunt oamenii de acolo? Eu sunt din Bucuresti si mama mi- a zis sa nu merg la Iasi ca e plin de moldoveni prosti dar eu nu cred ca e chiar asa, cum vi se ...? (mai mult)
Ce energie au femeile grase? Ce parere aveti despre un barbat care crede ca un anumit tip de comportament e specific femeilor grase?
Cum e corect? Sa l lași Sa l leși
Am călătorit ore întregi în negura trecutului TPUlui și am văzut așa o întrebare, Cătălin talent sa sinucis? Erau răspunsuri cu cică nu știu dar mai precis;;)? Știți voi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.