Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Bună! Urmează să încep facultatea, în București și nu prea sunt cunoscătoare de informații în legătură cu căminele. Am auzit de un cămin Panduri, dar nu gasesc informații despre el, știe...? (mai mult)
Ce părere aveți despre oameni din Romania? Mie mi se par superficiali și lipsiti de empatie. Voi cum îi vedeti?
Cum este la Colegiul Național "Vlaicu Vodă" la Mate-Info, cum sunt profesorii mai ales la Mate?
Ce melodie ascultati acum? Ce ati mai gatit? Pe unde v-ati mai plimbat?
-Diferența între pateu cu brânză și merdenea?
De ce majoritatea aparatelor de uz caznic se produc in asa fel incat sa nu tina si sa se strice. Multe din cele facute din plastic ar putea fi inlocuite cu inox sau materiale mai flexibile. Inafara...? (mai mult)
Bună ziua TPU, eu am 16 ani, daca merg la o biblioteca si vreau sa imi cumpar o carte care este 18+ ( nu revista indecenta zic carte dar are rating de 18+ acea carte)! pot sa i cumpar sau nu find...? (mai mult)
Zicea cineva odata "Barbatii imbatranesc ca vinul" E adevarat?
Veganii se supara daca omori o furnica?
De ce fetele raspund mai greu la mesaje pe Insta decat pe Facebook? Credeti ca exista anumite fraze de abordare care iti dau mari sanse ca o fata sa iti raspunda la mesaje? Daca da, care ar fi...? (mai mult)
Voi v-ati facut promisuni din copilărie? V-ati tinut de ele?
Pentru insomniaci: credeti ca ar fi misto sa cream mici comunitati pe ZOOM? Pentru cei ce nu pot dormi, stam la povesti putin intr- un grup de maxim 5 persoane si incercam sa ne ascultam unii pe altii...? (mai mult)
E ciudat că citesc yaoi/yuri?- - :/ Gen citesc genul asta mai mult pentru partea de love story decât scenele de sex și chestii, adică in general ori trec peste ele că mă plictisesc ori rad(nu știu...? (mai mult)
Salut TPU, am terminat clasa a 9-a la pedagogic și de la anul aș vrea sa merg la filologie, se mai dau diferente?
Știți pe cineva care să vândă Sony smartwatch 3? Am nevoie urgent vă rog!
Bunaaa,cine e din Bacau de pe aici?:)
Pentru studenti:voi ce faceti in orele libere dintre cursuri?
Bună. Deci am avut practică pana pe 1 iulie. Am predat caietele de practică cu doua zile înainte ca profa sa ne încheie mediile, acum i- am scris dirigintei dacă voi putea scoate foaia matricola...? (mai mult)
Ce facultate ati facut? In prezent lucrati in domeniul pe care l-ati studiat sau v-ati reorientat?
Ce poti sa trimiți într-un plic? Puneți sa îmi dați niște exemple.
Ce inseamna l, c, p? Am cautat pe google si n- am gasit nici in engleza nici in română. Mi- a trimis o colega pe ig cu o postare de- a ei și m- am gândit că înseamnă like, comment, post?...? (mai mult)
Exista cineva pe aici pasionat de fenomene paranormale(fantome, spirite, draci, dalaci etc ):))? Sunt curioasa de câteva chestii
Ești sensibil și la ce?
Care e primul lucru pe care il faceti cand luati salariul?
Este adevărat că în momentul în care te uiți cat indică ceasul și arată fix cineva te iubește? Până acum doar 13 imi apărea când trageam cu ochiu, chiar și la muncă mă urmărea numărul...? (mai mult)
Bună, avem voie sa ne plimbăm din capătul stației până îl celălalt? În continuu? Fără să ne spună cineva ceva?
Salut. Știe cineva numele chelnerițelor/ospătărițelor din zona Phoenix, Roman?
Îmi puteți explica pașii unei femei Trans (transgender)?
La ce vârstă v-ați căsătorit sau ați dori să vă căsătoriți?
Ce le face pe unele femei sa se creada miezul pamantului desi ele sunt vai mama lor sau singurul lucru pe care il au e o fata draguta/ parinti cu bani sau o facultate amãrâtã? Nu am gasit asemenea aroganta...? (mai mult)
Bună TPU. Care vi se par cei mai scarry monștri din Scooby Doo, where are you și de ce?
De ce unii sau unele aleg singuratatea?
Ce impresie v- ar face o persoană care are momente puternic contrastante unde vorbește "mieros", alintă, iar în secunda 2 devine agresiv verbal, înjurând și insultând ca la ușa cortului, totul...? (mai mult)
Salut. Credeți că fiecare om are un scop în viața sa? După părerea voastră care este cheia succesului, în afară de chestiile precum: "să- ți urmezi visele, să fii tu însuți, să fii blând...? (mai mult)
De ce unii oameni nu mănâncă cu zilele?
Ce sa fac daca cineva ma tot ia la misto si nu imi da pace? Eu mereu sunt bun cu oamenii si ma iau tot timpul la misto pentru ca nu fac nimic niciodata doar tac.
De ce încă se mai practică obiceiul de a claxona excesiv în timpul alaiurilor de la nunți? De ce nu se aplică sancțiuni?
Salut! Nu este normal ca dacă lucrezi la o firmă care te trimite cu lucrarile la sute de kilometri de casă să- ți ofere și diurnă? Adică ofera doar masa de seara, dar mi se pare prea putin pentru...? (mai mult)
La ce te gândești când vine ploaia?
Ati observat ca atunci cand un copil urla intr- un restaurant parintele e parca absent? Nici nu se uita la el, nu il deranjeaza deloc si se porta de parca nu se intampla nimic, vorbesc in continuare ...? (mai mult)
Ce faceți, sunteți bine sanatoși?
Buna. Cunosc o persoana care era sa moara de la dureri in spatele capului (ceafa). I se umflase o vena. Cum se numeste boala sau problema asta?
Buna TPU. Am usi duble la intrare in casa si a cedat jos putin. Vreau sa stiu in ce anotimp al anului se umfla lemnul de la apa?
Am si eu o problema. Stau cu iubitul meu de 3 luni de zile si imi vine un pic greu. Eu vin dingr- un sat, iar el din alt oras. Ne- am cunoscut prin niste prieteni. De cand m- am mutat cu el ma plictisesc...? (mai mult)
Ce ar fi mai dureros pentru voi din partea persoanei iubite: să vă înşele sau să încerce să vă convingă să renunțați la anumite visuri?
Buna TPU. Cum se numeste bucataria de vara? In Mures se numeste si i se mai spune (conea de vara)? Prin Snger Chetani...
Salut TPU! Care este salariul unui sublocotenent proaspat iesit din academie? Am vazut pe internet sume de 2500 de lei dar nu sunt sigur ca este ceva corect, avand in vedere ca atat castiga un soldat.
Cum iti poti atrage cat mai multi urmaritori (femei) pe Insta? Abia mi- am facut cont de vreo saptamana si nu am decat 14 urmaritori (in ciuda faptului ca eu la randul meu am bifat peste 200 de...? (mai mult)
Stiu ca misogin e cel care are aversiune si dispret fata de femei. Dar cel care are aversiune si dispret numai fata de anumite femei (prostituate feministe misandre) tot misogin e considerat?
Salut! Ce credeți ca ar fi mai ok sa aleg: sa stau un an acasa pentru a ma pregăti pentru medicina sau sa îmi aleg doua opțiuni în alt oraș, inginerie economica industriala și asistenta medicala...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.