Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Salut! Ce credeți ca ar fi mai ok sa aleg: sa stau un an acasa pentru a ma pregăti pentru medicina sau sa îmi aleg doua opțiuni în alt oraș, inginerie economica industriala și asistenta medicala...? (mai mult)
O celebritate care are videoclipurile destinate copiilor pe Youtube nu poate apărea și pe Wikipedia?
Am insomnie. Mi-aș dori să adorm și nu reușesc. Cum rezolv?
Chiar sunt o suta de zile in vacanta de vara sau mint Phineas si Ferb?
E cineva aici care îl cunoaște pe Alin Sârbu (dacă ăsta e numele real) din Caracal? Are cont aici pe TPU.Am numărul lui de telefon și poze cu el.
In Romania sunt prea multi studenti sau prea putini?
Salut. Ce site imi recomandati pentru invatarea unei limbi straine? Nu engleza
Hello, după ce faci înscrierea pentru facultate ce urmează, întreb de curiozitate? Știu că după ce afli că ai fost acceptat urmează să plătești o taxă de aproximativ 150 lei în decurs de...? (mai mult)
La voi e seceta?
Ce mai face Alina Ceușan, am văzut că s-a mutat în Barcelona, acolo în afară de vloguri cu ce se mai ocupă?
Buna! Am o intrebare atat pentru cei care s- au inscris in anii trecuti la facultate, cat si anul asta. Vreau sa ma inscriu la facultatea de automatica si calculatoare si dupa cum stiti, sunt doua specializari:...? (mai mult)
Prietenul meu s-a dus la gratar cu baietii, fara mine. Eu acum stau singura in apartament. Stia ca eu daca raman nu am ce face si cu cine iesi, prietenii mei sunt in alta localitate. Ce parere aveti?
Salut! Știu ca pun o întrebare tâmpită, dar asta e. Un membru de familie (bărbat in toată firea) a fost strigat de către un prieten / coleg, , Ce faci ma, , pupăza? " nu este ciudat? La fel ...? (mai mult)
Dupa ce am urmarit utilizatorii acestui site minunat, am constatat ca Jassmina/Violetta ofera cele mai utile si inteligente raspunsuri, ce parere aveti despre asta?
Este Timisoara un oras plictisitor in care iti ratezi viata? Am niste amici din Bucuresti care imi tot zic ca daca vreau sa fac ceva in viata, neaparat sa ma mut la Bucuresti. Adevarul e ca in momentul...? (mai mult)
Ce inseamna expresia "buna dimineata soare"?
De ce anumite persoane sunt calme și non- violente în mare parte a timpului dar în unele momente se "aprind" repede atunci când sunt provocate? Ca exemplu: un tip calm care urăște violența dar ...? (mai mult)
Ati luat vreodata spaga si de ce?
Probabil ati observat si voi ca tot mai multa lume isi face tatuaje. Multi chiar si pe suprafete mari ale corpului. Credeti ca in viitorul apropiat, peste cativa ani, vom ajunge sa- i vedem tatuati pe...? (mai mult)
Nu vi se pare foarte aiurea traditia cu gaurile in urechi la fete facute la varsta de un an? Mie mi se pare barbar sa fii obligat sa ai gauri in urechi poate nici nu vor cand cresc sau am mai auzit sa ...? (mai mult)
Ati dat vreodata spaga si de ce?
Salutare TPU! Acum 20 min eram afara si am vazut pe cer un fulger, dar fara tunet. Asta inseamna ca va fi furtuna la noapte? Imi este foarte teama
Ce ziceti e adevarat vorba asta? Esti sarac doar daca nu muncesti.
Tot mai multi barbati se plang de lipsa de maimuta. Asta inseamna ca toate femeile sunt satule de peste?
Daca va intalnesc maine pe strada si va cer un euro, imi dati?
A mai fost cineva plecat în Regatul Unit? Mă refer la cei care n-au acte?
Cine e suflet albastru, de ce va legati toti de el?
Pun muzica ziua si ies babele si spun ca imi vor da cu calculatorul in cap =)) ce le pot reprosa :))?
Hammurabi zice ca toti stiti ca a fost fotomodel. Asa e?
Bună! va rog din suflet recomandați- mi niște cărți, cam orice de beletristica, romane polițiste, dragoste, dar nu SF (nu- mi place aceasta categorie) sau mai bine spus, ce cărți v- au impresionat...? (mai mult)
Unde călătoriți vara asta?
Buna! O banda led rgb cu telecomanda de 5 metri pana in 40 lei?
Ati primit pana acum bilete gratis pentru Neversea? Daca da, cum?:)))
Cum ajunge cineva sa si respinga parintii desii vrea sa se simta iubit?
Salut, stie cineva cum sa scot bara aia alba de jos de pe iPhone 11 cand ma joc? Orice m-as juca, bara aia alba e jos.
Salut. Am nevoie de un sfat. De mult timp vreau sa ma dezvolt pe plan financiar, vreau sa citesc mai mult, vreau sa schimb multe lucruri in viata mea dar am un blocaj si anume gaming ul. Sunt dependent...? (mai mult)
De ce sunt atatia speakeri motivationali si "life coaches" care spun ca facultatea este inutila? Doar nu ne facem toti antreprenori!
Cum trăiesc oamenii în Qatar și Kuweit? Lucrează sau are cineva rude ori prieteni care locuiesc acolo să- mi zică și câți români sunt acolo și cum trăiesc ei? Am citit și am văzut din diverse...? (mai mult)
Ce gatiti cand aveti musafiri si vreti sa ii impresionati? Sa nu aveti o masa banala mai ales ca nici ei nu sunt oameni banali
Dacă scriu pe o pagină sau în grup pe Facebook cei care îmi sunt prieteni văd ce am scris? Scuze dacă nu am pus întrebarea unde trebuie
Cum a fost prima intalnire cu socrii pentru voi?
Buna! La sunny beach in Bulgaria se vorbește și romană cât de cât?
Vad doar oameni fericiti pe strada, atunci unde sunt aia care se plang ca-s tristi pe net?
De ce apare această chestie ciudată? Să zicem, de exemplu, că un coleg de școală/muncă sau chiar profesorul/șeful te șicanează fără să- i fi dat vreun motiv rezonabil. La momentul respectiv...? (mai mult)
Pixelii sunt lucruri reale?
De ce imi apar emojiurile ca semne de intrebare dupa ce le postez? :c
Oare ce probleme au oamenii astia de nu pot vorbi in privat? Ati mai vazut vreodata asa ceva? https://www.tpu.ro/dragoste- si- sex/salutare- am- nevoie- sa- ma- ajutati- putin- vreau- sa- ii- iau- ...? (mai mult)
De ce am cosmaruri in fiecare noapte?
Doamne ajuta.De ce l-ați suspendat pe Pământeanul? Nu are dreptul la o opinie? Va e frica de ce crede el?
Cine sunteti in maxim 10 cuvinte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!