Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Daca exista persoane vegane pe aici, sunt curioasa ce v- a determinat să alegeți stilul ăsta de viață și cum a fost toată schimbarea? A fost ceva treptat? Brusc? Nu va pune piedici stilul ăsta...? (mai mult)
Probabil pun o întrebare mai ciudata, dar ați întâmpinat rasism sau xenofobie cei care are ați plecat sau lucrați într- o tara străină? Cum ați reacționat in asemenea situații? V- ati făcut...? (mai mult)
De ce mi--a dat ignor SufletAlbastru? :( Eu la ce situatii ipotetice mai raspund? Intrebati-o va rog
E buna sau nu comparatia si competitia? Va comparati cu altii? Ce parere aveti despre ideea asta ''e toxic sa te compari cu altii si trebuie 100% sa te compari doar cu tine''?
Este ok dacă fac farse la telefon? Pot lua amenda sau să afle cine sunt? (dau funda)
Aproape că sunt constrâns să îmi pun capăt zilelor, nu știu ce să mai fac! Locuiesc singur (nu mai am părinți, nici cu moștenire nu am rămas de la ei, bani mă refer) mai am câteva sute ...? (mai mult)
Dacă probați o haină sau o pereche de pantofi care vă plac/e mult,dar vă incomodează, ce faceți? O/îi achiziționați sau renunțați?
Ce parere aveti despre cafeaua de la Starbucks?
Cand ati fost ultima data in vacanta si unde?
De ce unele persoane după ce sunt descoperite că poartă o mască în societate (se dau ceea ce nu- s, nu neapărat din intenții rele), parcă își pierd abilitățile și forța pe care o aveau ...? (mai mult)
De unde pot lua un catalog școlar?
Ce sa faci daca ai fost cu o fata, te- a înșela iar după ce a lăsat- o băiatul cu care te- a înșelat a vrut să vă împăcați și v- ați împăcat? După un timp apare alt băiat și te înșeală...? (mai mult)
În partea de vest a țării nu a mai plouat deja de ceva timp (sau doar a picurat trei stropi și atât) abia azi e răcoare și înnorat de parcă ar veni ploaia. Voi cum stați cu ploaia?
Ce este iubirea pentru tine? Cum o definești?
Credeți in oameni cu puteri supranaturale? (Medium yoghini guru) A venit un prieten la mine ce spune ca el vorbeste cu fantomele. ca le vede si mi- a spus sa nu mai muncesc. Sa renunt la biroul de...? (mai mult)
Ce părere aveți de cei care se duc în largul marii și depășesc și geamandurile?
Ce v- a făcut să râdeți azi? Pe mine răspunsurile lui relian: https://www.tpu.ro/stiinta- si- filosofie/de- ce- in- istorie- majoritatea- inventatorilor- si- oamenilor- de- stiinta- sunt- barbati-...? (mai mult)
Cum vă explicați că unii pot face față mai eficient durerii emoționale decât durerii fizice și viceversa?
Hi salut, au trecut aproape 4- 5luni de la asa zisa "Operațiune militara - speciala" în Ukraina mai știți cum arata acum harta Ukrainei? Nu de alta dar îs curios sa vad cu ce au ajutat americanii...? (mai mult)
In judetul in care sunt s- au ars multe hectare de teren atat vegetatie uscata cat si lanuri de grau chiar si o combina.La aceasta stire unul a comentat pe Facebook ca asta e vara cea mai racoroasa din...? (mai mult)
Întrebări pentru jocul acela cand îți pui căștile pe urechi să nu auzi ce întreabă celălalt? Să se răspundă cu Da sau Nu. Fundă!
Buna TPU! De ce atunci cand vreau sa vorbesc cu cineva simt ca si cum m- ar minte sau ca mi- ar ascunde adevarul legat de ceea ce spune? Ba chiar uneori ma gandesc daca nu ma manipuleaza sau imi face rau...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă mi-am cumpărat maieuri de bărbați XL în loc de L pentru ca nu-mi place sa se lipeasca de corp. Credeti ca ar deranja la vederea publicului?
Taicamiu acum 2 zile i- a venit cu frisoane noaptea spre dimineața, tremura și a urinat cu sânge. A venit ambulanta, i- a luat tensiunea, era buna și l- a întrebat dacă e de acord cu transportul...? (mai mult)
Am băut o cutie de bere Timișoreana. La cat timp dupa acesta voi putea conduce din nou? In cat timp se elimina? Mulțunesc!
Dependenta de internet si social media cum se vede in viata cuiva? Care sunt simptomele in afara de a fi tot timpul online? Adica de ce e vazuta ca fiind atat de rea?
La ce varsta e prea tarziu sa mai faci o facultate?
Daca stau 30 de minute pe zi la soare intre 8-10 dimineata pot sa ma bronzez sau nu e suficient de tare soarele?
Cate ore va puteti concentra pe zi la o activitate intelectuala? Nu la dat cu sapa.
Sunt plecat de atata timp in Romania incat cand vin acasa simt ca nu imi gasesc locul. Nu am stare si ma port de parca sunt in vizita la cineva, nu la mine acasa. Stiti sentimentul? Daca ati avut vreodata...? (mai mult)
Ce neamuri sau rude suntem cu cei care le-am tăiat moțul copilului?
Care a fost experienta voastra din liceu?
Salut TPU, la ce facultate pot intra pe baza de dosar cu media 7.80. Există vreo sansa sa întru și la buget? Iau în considerare fiecare facultate din tara (fie ca e ea din București Cluj etc. dar...? (mai mult)
Am ales sa pun intrebarea la aceasta categorie pentru ca ma gandesc ca o sa raspunda mai multa lume, ar fi trebuit pusa la stiinta si filosofie(cred).Ce parere aveti despre afirmatia ''Experientele grele...? (mai mult)
Ce părere aveți despre oamenii care sunt sau par aiuriți și distrați, neîndemânatici, poate chiar mai puțin inteligenți, dar în anumite situații demonstrează exact contrariul?
Cine mă sperie primeste fundă!
Bună TPU, găsesc în România costum de latex care e pentru tot corpul, xl? De preferat negru și cu închidere din spate.
La ce sunt bune starlink sateliturile si de ce sunt asa de multe? Sunt pentru transmiterea rapida a semnalelor de telefonie mobila pe intreg globul sau?
Scorpionul este o fire nervoasa? Dar racul?
Care e, după părerea voastră, cel mai stupid și enervant citat pe care îl vedeați postat pe Facebook? Pentru mine, acesta: "Vinul trebuie băut în pielea goală că altfel pătează".
Întrebare pentru fete: Bazându- vă pe ce am scris pe aici ați ieși la întâlnire cu mine? Pe Facebook și alte rețele am avut grijă cu ce postez și ce scriu dar aici nu prea, fiind aproape eu...? (mai mult)
Daca termini o facultate de drept in Romania, te poti duce sa te face de exemplu, avocat si in alta tara? Cred ca exista un test de dat cel putin, dar altceva?
Un scenariu fictiv. Un bărbat tânăr, simpatic, cu bani și relații, se îndrăgostește (de adevărat) de o fată simplă (majoră) dar frumoasă și inteligentă, mai tânără cu câțiva ani...? (mai mult)
Cum vă faceți prieteni noi? Preferați sa va faceți prieteni noi online sau în realitate?
De ce sunteți mândri că sunteți români? Nu vorbiți lucruri care au fost vorbiți de lucruri din prezent. De ce sunteți mândri că trăiți într- o țară numită România, ce vă face să o...? (mai mult)
Salut. În căminele studențești se poate sta în camere băieți cu fete, sau doar persoane de același gen?
Revin iarasi cu o intrebare;)) tigaretele de la only one pot fi reincarcabile? Am si eu una si de dimineata licaie incontinuu :)) mai scoate fum doar ocazional:)) si daca se încarcă cum pot proceda?
Unde mai exista prietenie sau ceva fără interes? :))) Cica mai exista oameni care stau și vorbesc cu tine fără interes :))) Dar unde sunt oameni aceia ca nu prea ii văd? Eu văd ca dacă, ...? (mai mult)
Vericilor cum mai va este viata? Tot triști, depresivi, cu cuțitul la vene? Ați mai evoluat în ceva? Învățături noi? Ce scopuri mai aveți?
Vreau sa stiu parerea voatra. Ce se intampla daca prinzi buchetul miresei pentru a doua oara gen? Parereii
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.