Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, Exista cluburi de noapte in Rusia, Corea de nord, Turcia sau Belarus? Stiu ca aceste tari, nu prea exista democratie, fie am inteles asa datorita propagandei Europene, fie este adevarat,...? (mai mult)
Ce se intampla daca inghiti o pânză de păianjen? Gen cantitatea de panza de pe un strugure?
Voi aveti o igiena mentala? Ce presupune aceasta pentru voi? Poate ceva inedit.
Buna ziua. Caut pe cineva din Tibucani, Neamt, pentru o informatie. Daca cineva e din zona, rog sa imi raspunda
Poți avea semnătura cu nume sau trebuie sa fie semnătura semnătura că mâzgălitură?
Eu nu inteleg sunt si unii care inar duce capul, cum sa zici ca sunt extraterestrii pe pamant fara dovezi? Plus ca e imposibil ca din atatea galaxii sa semene cu noi.
Bună ziua. Caut urgent pe cineva care știe cum se pot recupera conversatiile de pe messinger? Conversații sterse! Contra cost! Sper ca exista o posibilitate pentru recuperare. Ce găsesc pe ...? (mai mult)
Dragi TPU ași, ce notă dați lui Dragoș Pătraru la atracția fizică?
Am 24 de ani si locuiesc cu sotul meu, tot la tara m- am nascut. Avem gradina. 3 porci, gaini, vitel, caine si pisica + pe camp grau si lucerna pentru animale. Gatesc, spal si fac curat.Sotul pleaca...? (mai mult)
Cineva mi- a trimis un mesaj privat, pe care îl voi păstra sub anonimat din motive de confidențialitate, și aș vrea, dacă se poate, să- l comentăm. Este vorba despre un subiect pe care l- am...? (mai mult)
Ce parere aveti București? Ați vizitat vreodată? Cum vi se pare?
Ce părere aveți despre oamenii bârfitori? Care bârfesc pe la spate și denigrează fara ca acel om să le fi făcut vreun rău? Am văzut nu doar că românii sunt așa, am văzut că și ungurii ...? (mai mult)
Buna tuturor. Are cineva o metoda de contact a profesorului Onel Alexandru din Roman?(daca aveti va rog sa trimiteti in privat).
Se mai votează userului anului? Se mai acordă monede pentru răspunsuri? Acum întrebare pentru fete/femei: ați face amor cu bunăciunea masculină de Dragoș Pătraru dacă ați avea ocazia? Eu...? (mai mult)
Vreau sa îmi îmbunătățesc creierul și funcționalitatea lui.Sa devin un neurohacker sau biohacker așa se numesc mai nou cei ce vor să își îmbunătățească creierul sau sa ii ofere "un boost" ...? (mai mult)
De ce uneori sunt confundat cu un gay, doar ca am creativitate si refuz sa ma imbrac la camasa clasica, cand merg in club, la o petrecere? Si nu e ca si cum ma imbrac in roz, sau ma epilez, ci ...? (mai mult)
Când vei avea 30 ani, te mai poți considera tânăr? Ce diferență e între cei 20 ani și 30 ani?
De ce nu își sterilizează romanii câinii mai ales de la țară? De ce prefera sa îi lase sa facă pui și apoi îi duc la orașe și îi abandonează?
Am vazut la stiri ca Romania vrea sa inlocuiasca vechile acum'uri. Intrebarea mea este de ce statul roman a ales sa cumpere de la producatori straini si nu am ales sa ne dezvoltam noi, propria pusca de...? (mai mult)
Bună ziua. Urmează să merg la stomatolog având probleme grave dentare. Problema mea este ca am o frică foarte mare, o fobie chiar. Când ajung pe scaun, mă iau palpitațiile încep să transpir...? (mai mult)
Oare stie cineva cum pot șterge tranzactii de pe revolut?
Hei fetelor! Am nevoie de o mică recomandare. Mai exact acum ceva vreme m- am vopsit, iar de atunci imi cade foarte mult păr! Îmi puteți recomanda un sampon/tratament? Vă rog ajutați- mă! Chiar...? (mai mult)
De ce femeile sunt atât de nerușinate cu vestimentația lor, se imbraca in pantaloni care nu acoperă nici fundul, își lasă decolteu prea adânci încât se vede între sâni ori fuste crăpate ...? (mai mult)
Cum putem îmbunătăți societatea? Adică sa educam oamenii in asa fel încât sa fie uniți și sa nu mai existe discriminări iar persoanele transgender și persoanele care nu se simt bine ca oameni...? (mai mult)
Am o problema cu stabilizarea la go pro hero 8, de cateva zile nu imi mai functioneaza optiunea de hypersmooth, si cand filmez si merg normal cu camera tremura imaginea. am incercat tot felul de setari,...? (mai mult)
Hey. Am 19 ani și nu am gagică. Și mama mereu îmi spune când îi aduc o gagică și spune ca sunt gay. Nu ma deranjeaza cand spune, dar uneori e obositor. Va rog sa îmi spuneți ce sa fac.
Mai are cineva problema asta sau doar eu? Uit chestii foarte repede. Intamplari, filme, chestii care le am făcut. Vorbesc cu mama și ma intreaba despre locuri unde am fost si ce am făcut dar...? (mai mult)
Salut TPU, va cer sfatul ca nu știu cum sa mai fac, știți melodia, , iubesc femeia ce nu imi apartine''? Fix asta trăiesc eu acum, am vorbit cu o fata nu știu în ce punct eram prietenie, relație...? (mai mult)
Ce nasol este cand trebuie sa interactionezi cu tipa pe care o placi. La 38 de ani, sa te simti ca un adolescent, sa pari atat de casual pe de'a afara si atat de tolomac pe dinauntru :))
Ce poate sa îmi arate un rolex dacă nu am timp...
Buna. cum pot să mă conectezi la yahoo dacă sunt conectată pe alt telefon și nu mai am acces la el? Mulțumesc
Bună seara! Ce cursuri trebuie sa fac ca să lucrez la Crucea Roșie?
De ce Andrew Tate e atât de apreciat și idolatrizat în toată lumea, are cursuri de masculinitate și a fost invitat chiar la 40 de întrebări cu Denis Rifai, credeți ca el dorește ca lumea sa ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre hdd Western Digital
Buna fanii filmelor horror am o intrebare daca stie cineva de un film horror vechii din cate imi amintesc 2004/2005 era vorba de o femeie chira pe care sotul ei o insela a omorat- o si dupa ii bantuia ...? (mai mult)
In general doar depresivii și anxioșii iau substanțe interzise?
Buna Deci un fost mi- a trimis 1.000 lei pentru a merge la un control ginecologic amândoi credeam ca sunt însărcinată. De dimineață mi- a venit stopul si nu ma mai dusai, tipul ăsta a fost...? (mai mult)
De ce mă ia mereu stare de somnolenta după ce mănânc?
Bună! Aș dori vă rog dacă se poate să mă ajutați cu o intrebare pentru licență. Urmează să întru in anul 3 și ce nu înțeleg eu este cum să îmi fac cuprinsul pentru o tema, mi- am ales...? (mai mult)
Bună ziua Am visat că eram într- un vapor tip croaziera, alb imens din exterior și eu tot timpul mă văd dintr- un plan exterior ca o fantoma care are accesul peste tot si vede totul deasupra acțiuni. ...? (mai mult)
Am 17 ani și vreau să devin fotbalist dar nu știu cum, cum pot să fac asta
De ce nimeni nu vrea să mă cunoască? Măcar dintre cei pe care i-am ajutat. P.S: Nu neapărat băieți. Și fete, că nu am nimic cu fetele.
Fetelor credeți că omega 3 6 9 ajuta parul sa fie mai rezistent?
Hello! Recent m- am mutat intr- un nou apartament ( de fire eu sunt destul de superstitioasa). Cand am ajuns aici a fost totul super ok, insa la un moment dat când am aprins becul de la debara si acesta...? (mai mult)
Când va reveni anime kage
Bună! Vă rog din suflet sa ma ajutati! Mâine merg să îmi fac pasaportul si vreau să stiu în ce consta, merg acolo si mi- l face pe loc sau cum? Si legat de poza, eu am anxietate foarte puternică...? (mai mult)
De ce unii bărbați nu au deloc carismă/șarm masculin? Cum e Șerban Huidu, de exemplu. Ce le lipsește, în afară de fizic? La polul opus e Dragoș Pătraru care de când a slăbit și merge...? (mai mult)
Mai există în România prietenie între femei? Recent o utilizatoare TPU care m- a ajutat a rămas dezamăgită că nu sunt bărbat, ea credea că sunt bărbat. Citez din ce a spus ea : "Am crezut...? (mai mult)
Salut! Niște nume slabe cu litera L? Dau funda
De ce un om care rade singur pe strada e considerat nebun sau care pur și simplu zâmbește, iar dacă plânge e considerat normal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.