Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Vericilor cum mai va este viata? Tot triști, depresivi, cu cuțitul la vene? Ați mai evoluat în ceva? Învățături noi? Ce scopuri mai aveți?
Vreau sa stiu parerea voatra. Ce se intampla daca prinzi buchetul miresei pentru a doua oara gen? Parereii
Salutare, merita sa stau aici pe site? Vad ca am uneori numai Hateri care vor sa ma doboare jos si improasca cu cuvinte rele. Ce sa fac? :( Va rog sa ma ajutati!
Ce mai zic fetele? Cum va e viata?
Voi de când fumați, aveți vreun simptom negativ prezentat la televizor?
Credeți că e adevărată legenda aia, cum că fetele singure își iau câini mari din alte considerente?
Unde înveți mai multe despre autocontrol? La psiholog sau la curs de actorie
Merita sa porți o mască și să îți ascunzi sensibilitatea?
Ce piata este in zona 0 a Bucureștiului? Nu piata de alimente:))
Buna! Urmeaza sa merg la piscina pentru prima data.Si sunt super speriata.Ar trebui sa stiu sa inot sau pot sta normal in picioare si sa merg normal? Ce mi- ati recomanda? Piscina e micuta, eu am 25 ani.Multumesc...? (mai mult)
Cine mă ajută sa scap de plictiseală primeste fundă!
Pe voi ce va atrage?
De ce alearga grasii daca alergatul nu arde calorii multe?
Bună ziua TPU, mereu mă întrebam atunci când la un anime/film scrie This is for mature audience only, se refera la maturitate de varsta adica varsta fizica sau se referă gen poți să ai orice varsta...? (mai mult)
Sunt profesori stricți în Spiru Haret Ploiești filo?
Ma poate invata cineva sa fluier?
Bună ziua tuturor! Eu nu înțeleg o chestie. De ce unele fete pe Instagram au poză de profil cu un băiat? Ce înseamnă asta? Mie îmi place de o fată și vorbesc cu ea și are poză cu un băiat...? (mai mult)
Bună! Am un cercel în nas iar acesta este de aur. De când îl am îl tot pierd. Ba prin prosop,ba pe jos, în cada, dar de fiecare data se întoarce la mine! Aveți idee ce înseamnă?
Caldurile de anul asta sunt normale? Asa e in fiecare an si nu imi amintesc eu?
Ce bauturi mai consumati vara in afara de limonada si bere rece?
Salut, stie cineva cum as putea sa scap de un regret? Ideea e ca mereu am vrut sa fiu fotbalist dar n- am avut sansa sa merg la o echipa sau la o academie si acum e tarziu si ideea e ca am intrebarea ...? (mai mult)
Care e cel mai fain original nickname de pe TPU dupa voi?
Salut! V-ati certat vreodată cu un prieten și ați ajuns sa îl ignorați? Cat timp? Sau ați atît sa va ignore? Cum v-ați impacat?
Sunt deprimată. Ce să fac?
De ce dintre toate pseudonimele avute pe site, voi m-ați ținut minte drept "Rosalia"? Ce a fost special la acest nickname?
Salut si Buna! Am o intrebare de logica matematica, mai mult o ghicitoare, pentru cine se plictiseste si vrea sa incerce sa- mi dea un raspuns :) Un om are 1000 de Euro. El merge la cel mai apropiat...? (mai mult)
Hey, tocmai am picat sala si nu stiu cum se face reprogramarea. Înscriu din nou dosarul la drpciv si ma programez sau ma pot prezenta dupa 16 zile fără programare? Mulțumesc anticipat!
Ce faci la inteligenta artificiala din Olanda? Intreb ca tot vad ca se inscriu la stiri.
Care e adresa de discord la TPU?
General vorbind, vi se pare ca s-au redus semnificativ numarul joburilor odata cu probleme economice recente?
Salut TPU! Am o nelămurire între doua opțiuni si nu stiu ce as alege, deoarece este foarte greu pentru mine. Ambele au trăsături care sunt egale din punctul meu de vedere si e greu de ales. Eu...? (mai mult)
Salutare! Astazi cand am vrut sa ies din curte, am vazut in fata porții un șarpe mort gri, părea aruncat de cineva si niste pete de apa foarte mari. Ma gandesc, se poate sa fi fost cineva sa imi...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor! Depresia mea s- a agravat din ce in ce mai rau, deoarece, tatal meu a murit acum 7 luni, iar eu am 26 de ani, am terminat facultatea de economie si administrarea afacerilor...? (mai mult)
Salut, deci întrebarea mea e astfel, eu cand sunt apel cu cineva, persoana respectiva poate auzi dacă eu primesc notificare și cand scriu, dar eu nu pot auzi daca ea primeste notificare sau chestii...? (mai mult)
Salut. Este posibil sa rupi cu mâna un telefon de ăsta model nou rezistent, de asta bun la peste 1700 lei? Am încercat cu un telefon vechi stricat și a mers, dar cu unul performant va întreb...? (mai mult)
Salut! V- ați certat vreodată cu un prieten și ați ales să îl ignorați? Dacă da pentru cat timp? Sau ați pățit sa vă ignore un prieten și din nou, dacă da, pentru cat timp? Cum ați început...? (mai mult)
Cum faceți față caniculei?
Cam cați bani cheltuiți pe luna pentru aspectul fizic? Sunteți într-o relație?
Știe cineva unde e foto Miron în Câmpina? Sau unde îmi pot face o poza pentru carnet în Câmpina, mulțumesc
Salutare tuturor! Poate cineva sa imi impärtáseascã cateva insights despre cum este sa fii student la MD/MGin cadrul universitatii Titu Maiorescu? Mai exact, relatia staff- student, facilitati,...? (mai mult)
De ce unii oameni păstrează resentimente ani de zile pe când alții iartă ușor? Aici nu mă refer la chestii grave, ci la, de exemplu, unul care păstrează resentimente pe un altul care l- a ...? (mai mult)
Am inhalat din greseala scrum de tigara, ce se intampla?
Voi ce părere aveți despre Meowbahh? Eu persoanal o urasc.
Buna TPU... O fata tare placuta la prima impresie s- a mutat de pe locul ei pe locul de langa mine cand au coborat prietenii ei. Autobuzul era aproape gol, erau foarte multe locuri libere. Eu am 21 de...? (mai mult)
Bună! Dacă merg pe profil mate-info. După liceu am o diploma de ceva sau trebuie sa fac facultatea? (Pedagogic)
Bună! Anul acesta am dat Evaluarea Nationala. Media de admitere este 8.00. Am șanse să intru la științe sociale?
Buna TPU! De curand mi- am dat seama ca numele profesorului meu coordonator de la licenta nu este scris in ordine pe coperti. In loc de Patrascu Ioan Gabriel este scris Patrascu Gabriel Ioan. O sa aiba...? (mai mult)
SALUT TPU : Cum sa raspund cand fata pe care o plac mă intreaba daca o vreau sau am nevoie de ea? Ea mi- a mărturisit că mă *place*. O iubesc dar nu sunt bun la relații și sunt sigur că dacă...? (mai mult)
Dacă mi-a ajuns produsul pe care l-am comandat online în magazin, are ceva dacă îl ridic după 4 zile?
Salut. Daca un prieten va cheama la nunta lui si nu puteti merge dar tot vreti sa-i dati un plic cu bani ca si cadou, ce suma e potrivita?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!