Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Aveti useri a caror raspunsuri nu le luati in considerare? Cine si de ce?
Buna! pe 13 iunie am cumparat de pe shein cateva haine si scria ca trebuie sa imi ajunga pana pe 27 iunie sau ceva de genul, dar pe 22 iunie am primit update la colet si zice ca este inca in transit "Bucuresti...? (mai mult)
Sunt curios daca mai sunt și alți care se confruntă cu depresia și jobul in paralel?
Cum se spune mai literar la acea categorie de oameni nesiguri care acum spun una, acum spun alta?
Cat castiga o "traseista" in zilele noastre pe ora?
Cum poate deveni un om impulsiv și iritabil, un om calm și detașat, care nu acționează din impuls/instinct, ci cu înțelepciune? E posibil?
Ce parere aveti despre justitiarul din Berceni?
Buna! Aveti si voi vreo reteta de slime care sa mearga?
Salut, de când sunt mic am o problema cu cererea unor persoane de ceva. Spre exemplu dacă vreau un telefon nou si imi mai trebuie niște bani, îmi este foarte greu și sunt foarte rusinos când vreau...? (mai mult)
Cum e numele Aron pentru un baiat?
Bună ziua, noaptea trecuta am avut doua vise foarte Reale. Era vis in vis, in primul vis ma aflam pe un pod lung de caramida si era noapte, m- am uitat pe ceas si am văzut ca e data de 23, si ...? (mai mult)
Hei! Stie cineva daca trebuie sa trimit un colet prin posta, dar trebuie sa il trimit de pe numele meu, iar eu nu pot ajunge personal la oficiul postal, pot trimite pe altcineva cu buletinul meu?
De ce unii se lauda pe net ca au aia si ailalta?! Asta pentru cei ce chiar au ce zic ca au. De ce vor ei sa fie tinuti de fraieri, pentru ca aratand ca ai, multi vor sa te aiba in anturaj din interes,...? (mai mult)
Știu că am mai prezentat un caz asemănător dar de data asta întrebările diferă. Să zicem că sunteți șefii și colegii unui angajat care a lucrat scurt timp alături de voi și pe care nu...? (mai mult)
Buna seara, caut niste informatii despre un inel vechi, stiti ceva informatii unde pot sa ma lămuresc?
Exista tensiometru de brat care merge fara baterii?
Să zicem că am fi în secolul 19 iar tu (adresându- mă tuturor) ai fi Alejandro de la Vega, tatăl lui Diego de la Vega (Zorro). Diego (aparent) e un pierde- vară, nu are nicio specializare în...? (mai mult)
Bună TPU, odată intr- un clip sau ceva asa îmi amintesc era ceva cu povesti de groaza și era o poveste despre o femeie care era moarta, fantoma și cică apărea doar atunci când auzeai un planset...? (mai mult)
De ce mi se pare sunetul de uscator de par/aspirator relaxator?
Ai încercat vreodată să scrii o poezie? ^^
Cum credeți că trebuie procedat atunci când cineva te subestimează: Să înverci să le demonstrezi contrariul explicându- le că nu ești așa cum cred ei sau să- i lași să tragă ce concluzii...? (mai mult)
Salut, TPU! Am aflat ca lucrarile de la bacalaureat din Arges vor fi corectate de profesorii din Bucuresti. Am tot auzit barfe cum ca evaluatorii din Capitala nu prea ar face o treaba asa buna, ca sunt...? (mai mult)
în 18 Noiembrie 2012 | Alexander_Covuliuc_1997 a întrebat: Buna TPU, imi puteti da niste cluburi de baschet din Arad prin apropierea cartierului Bujac dar sa ia si de 2000? Va multumesc! Da de atunci...? (mai mult)
Va considerati persoane bune sau rele la suflet? Credeti ca persoanele rele isi dau seama ca sunt rele?
Cum au unii tupeu sa se arunce de la etajul 10? Și eu mă gândesc de multe ori la suicid având o sumedenie de probleme dar nu as avea tupeu sa mă arunc de acolo, mi se pare prea horror numai când ...? (mai mult)
Buna seara tuturor! Este o intrebare putin penibila, dar tot as vrea sa o pun. Mi- ati putea recomanda si mie statusuri/citate si melodii care au legatura cu dorul de Romania sau cu Romania in general?...? (mai mult)
De ce exista atatea chimicale in țigări? Inteleg ca sunt unele care ajuta corpul sa absoarba mai multa nicotina, ca sunt unele care sa usureze aspritatea fumului etc. Dar in afara de astea, celelalte...? (mai mult)
Pff băga- mi- aș în ele de exerciții. Bwă azi am avut bacu la mate, l- am dat, pe la ora 3 m- am uitat la barem și am vazut ca nu corespund rezultatele mele de la 2 subpuncte cu alea din barem....? (mai mult)
Unde sunt vere vremurile alea cand cucereai orice panarama cu un cico pe ritm de manele vechi..Asta intamplandu-se in discotecile de comuna sau camine culturale
Pentru fete: care au fost cele mai neobişnuite locuri în care ați fost abordate de dubioşi, locurile în care vă aşteptați cel mai puțin să pățiți aşa ceva? Net/irl.
Consideri ca minciuna are sau nu picioare scurte? De ce?
Salut, TPU! Examenul meu de bac este corectat in Bucuresti! E adevarat ca profesorii din Bucuresti sunt mai exigenti?
Cum vi se pare viata de adult?
Bună TPU! Am o întreare și v-aș ruga să îmi răspundeți serios. Cum pot șterge căutările de pe Tellonym?
Salut,daca sunt prinsi traficanti de droguri ca vand droguri,aduc droguri in alta tara, cati ani de puscarie fac?(Nu sunt traficant de droguri doar curioasa)
Bursa de merit se acordă și pe perioada vacanței de vară?
Cum pot bifa acordurile de marketing pe superbet sa pot beneficia de bonusuri?
Stie careva la ce liceu/profil e Yny Sebi?
Credeți că există viclenie pozitivă? Dați exemple.
Ce parere aveti de femeile care se comporta ca si un barbat, care au apucaturi de barbati? :/
Ar putea intr-o zi Brazilia, sa-si schimbe limba din portugheza, si sa treaca la spaniola, avand in vedere ca magioritatea vecinilor ei, vorbesc spaniola?
Pe ce site pot vedea rezultatele la examenul de capacitate din acest an, clasa a 8 a?
De ce masculul din regnul uman vede femela ca pe o pradă? Ce anume stă la baza acestui tip de raționament? Ce părere aveți despre bărbații care își pun in joc toată averea, pentru a- și cuceri...? (mai mult)
Credeti ca etniile in afara de romani au adus tara la stagiul in care este astazi? Adica daca nu ar fi existat in Romania, etniile de indieni, ungruri, nemti si etc, ar fi fost tara mai dezvoltata...? (mai mult)
De ce când vine smurdul nu le pune test de droguri celor pe care ii găsește cazuti pe jos? Ar trebui sa vina si cu politia si sa cheme politia cand ii gaseste pe ăștia drogați. Ca e posibil ca...? (mai mult)
Există sataniști laveyeni pe acest grup? Sunt foarte interesat să cunosc astfel de persoane. Anton Szandor LaVey a fost un om foarte inteligent și a avut o viziune deosebit de rațională și adevărată...? (mai mult)
Mai exista posibilitatea sa iau o chirie cu plata la final de luna? Prin orice metoda, in orice oras? Stiu ca toti cer 1 si 1 avans.
De ce oamenii se supără când îi refuzi dacă vor să te servească cu bere sau cu un rachiu sau alcool în general? De ce unii nu pot înțelege când le spui că nu bei? Ce i- aș putea spune cuiva...? (mai mult)
Credeți că a face pe neștiutorul (prostul) atunci când situația o cere, este un as în mânecă?
Ce ati facut la romana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?