Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Ce ati facut la romana?
Modalități de a gasi prieteni.
Buna TPU, m-am schimbat de pe tigari pe vape si as vrea sa va intreb daca fumul si mirosul de la vape dispar repede, nu imi dau seama, cel mai bun raspuns are funda!
Ati observat ca unii oameni repeta mereu aceleasi povesti. Cred ca toti avem in familie un unchi din asta. Oare de ce fac asta? Avand in vedere ca sigur isi dau seama ca au mai povestit- o. E imposibil...? (mai mult)
Modalități de a gasi prieteni tineri, pe Facebook, din același oras?
Doar eu îmi doresc să pot vedea în viitor câteodată? Adică m-aș îngrijora mai puțin în privința lui, măcar de aș ști ce urmează.
La ce varsta ati acceptat ca sunteti adulti? Vad oameni la 30- 40 de ani care plang inca dupa copilarie. Parca nu le vine sa creada ca au responsabilitati. Constientizarile astea credeam ca au loc la 20...? (mai mult)
Dacă as fi o culoare, cu ce culoare m-ai asocia? Întrebare de duminică seara
În opinia mea, distrugerea orașelor Hiroșima și Nagasaki a fost printre cele mai odioase crime împotriva umanității. Și chiar dacă motivul oficial este că Truman urmărea capitulare Japoniei,...? (mai mult)
Cum sa scapi de criza vârstei de mijloc când faci 31 de ani? Sunt și bătrân și neștiutor. Puțin ajutor
Buna TPU, chestiile cu spiritualitate si "manifestarile" sunt reale? Eu am manifestat o situatie mai buna financiara si o stare mai buna cu viata de zi de zi si chiar am progresat.Voi ce credeti?(Scuze...? (mai mult)
Vă este dor de copilărie? De ce vă e dor cel mai mult(un moment sau o vacanta sau orice altceva) :)
Nu vi se pare ca romanii se plang aiurea de saracie? Masini scumpe peste tot, vad familii in care fiecare are masina personala, in fiecare weekend e blocata valea prahovei, statiunile unde sunt preturi...? (mai mult)
Bună! Mergeți vara asta la mare? Dacă da, la noi sau în altă țară? :))
Salut, ma poate ajuta cineva cu o informație? Am cumpărat tutun și tuburi pall mall ele ca si gust sunt foarte bune doar ca îmi cade tutunul din țigară după ce o injectez, cum pot sa le fac ...? (mai mult)
Dacă o persoană e în mare parte a timpului timidă, nesigură și uneori neîndemânatică, dar observați că deodată atitudinea i se schimbă la 180° și vedeți o persoană, curajoasă, cu ...? (mai mult)
Îmi place accentul de Pitești, Argeș, cum aș putea să vorbesc cu acest accent!?
Cine din întreaga industrie de divertisment românească și nu numai credeți că reprezintă fidel idealul de frumusețe feminin?
Câți oameni sunt pe DarkWeb? Eu nu cred ca sunt mai multi decat pe netul normal. Asta ar insemna ca suntem o lume de tampiti cretini.
Salut, mi- am luat niște role, e normal să te strângă așa tare și să te doară mușchii piciorului? (sunt reglabile pe mărime, le- am reglat), nu pot sta cu ele în picioare mai mult de 10 ...? (mai mult)
Buna TPU Imi poate da cineva o lista/ un link la orasele din fiecare tara care se ocupa cu industrii ( exemplu: industria extractiva si energiei electrice: bazine carbonifere: Germania- bazinul rhur...? (mai mult)
Deci, din ce vad pe aici 95% din cazuri sunt in felul urmator: Daca cineva pune intrebari mai complexe sau inteligibile nu prea primeste raspunsnuri sau e luat la misto... Iar celor care pun intrebari...? (mai mult)
Dacă tu ai fi o emoție – negativă sau pozitivă –, care ar fi aceea? Ce anume te motivează să crezi că emoția respectivă te caracterizează? ^^
O părere, vă rog frumos, e scrisă din mintea mea. Era vara din câte îmi aduc aminte, cred ca iunie, stateam și îmi beam sucul meu de portocale, și scriam nuvela pentru facultate. Ca de...? (mai mult)
Am un vis nebun, daca as avea vreo 5 milliarde(vechi) as merge intr- o tara saraca din Asia sud- est exemplu Vietnam etc sau mai saraca, mi- as lua un apartament simplu si as gasi o nevasta simpla de...? (mai mult)
Bună seara )))). Am o intrebare, e destul de ciudată da mna. Motanul meu cred că a turbat în seara asta. Aveam niște vin roșu pe masă semisec și motanul meu s- a urcat acolo și a început să...? (mai mult)
Cate kg se pot slabi în 72 zile? (2 luni și 12 zile)
Hello hello, n- am neaparat o intrebare, doar frustrarile mele din viata de zi cu zi, ma simt foarte awkward in spatiul online, cat despre viata mea sociala, e haos total de cativa ani nu ma pot integra...? (mai mult)
Buna! As vrea sa împărtășesc cu voi gândul meu ce ma macină și sa aud și ce părere au alții. Treaba sta in felul următor, cam prin luna Martie am început sa merg la dentist sa îmi rezolv...? (mai mult)
Voi ce faceti cand ramaneti singuri acasa? Eu ma bucur de liniste si ma relaxez :D
Încerc să comand ceva online, am ales opțiunea de a ridica din magazinul fizic produsul respectiv, dar când apăs pe, , trimite comanda" îmi spune că este obligatoriu să completez secțiunile...? (mai mult)
Salut! Într- o întrebare anterioară am spus că am în clasă un băiat care se intoarce din cand in cand spre mine dar nu știu de ce. Aș vrea să vorbesc pe whatsapp cu el și să îl întreb de...? (mai mult)
De ce după ce scriu un capitol pe Wattpad și intru la el îmi apare că o persoană a citit capitolul (deși sunt eu, autorul)? Nu îmi place că îmi apare când intru la propria carte, pot face să...? (mai mult)
De ce oamenii considera ca trebuie sa fii fericit doar la evenimente importante? Azi sunt la o nunta si nu înțeleg de ce zâmbesc forțat? De ce rad fără sens? De ce se mint ăștia ca vor fi fideli?...? (mai mult)
Salut baieti. Eu sunt fata si as vrea sa intreb : voua va place sa primiti complimente? Va place cand o fata va saluta si zimbeste prima?:)
Dacă înghit mâncare pe cealaltă parte din greșeală, pot muri?
Salut TPU! Cum as putea să scap de timiditate?
Mă puteți ajuta cu o poza cu tatuajul lui Bendeac de pe deget unde scrie "never", vreau sa îmi fac și eu dar nu am găsit pe net nici o poza pentru model. Mulțumesc anticipat
Ați mers careva la întâlnirea de 10 ani după terminarea liceului? Aștept Pro și contra argumente.
Salutare! Credeti ca are ceva daca stau dezbracat prin casa fara perdelele trase? Vis a vis de blocul meu mai este unul la fel de inalt si uneori imi este rusine sa ma duc pana la bucatarie cand sunt gol....? (mai mult)
Cine a urmărit mirobolanta emisiune "În Puii Mei" vă mai aduceți aminte de parodiile cu celebrii "Telecomandați"? Ei bine, după ce aproape toată scena spuneau numai "Nu știu d'astea" și "Doi",...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Justitiarul de Berceni? Personal omul mi se pare ahtiat dupa faima, nu stiu ce invarte dar mi se pare dubios. Din cate am inteles cativa pradatori i- a prins primind conversatii...? (mai mult)
Ziceti-mi melodiile voastre preferate de la Linkin Park :) Daca vreti si de ce va plac.
Vi s- a intamplat vreodata sa se acorde automat funda la o intrebare pe care ati postat- o? Ma refer in cazul in care nu ati dat funda la nimeni si nici nu ati intrat pe link- ul din email? Chiar se acorda...? (mai mult)
Cat de multumiti sunteti de viata voastra actuala? Cum credeti ca se va schimba aceasta in urmatorii 5 ani?
Am comandat si platit cu cardul de la Altex un telefon. Cica urgent cargus 1- 2 zile... au trecut 5 si abia azi dimineață am primit mesaj ca primesc coletul azi. Vad ca nu a aparut niciun curier, nu...? (mai mult)
Bună, astăzi am făcut prima mea comandă pe aliexpress de produse mici ( un inel, și 3 brățări de la același vânzător), însă mă tem să nu îmi I au țeapă. Părerile despre vânzător...? (mai mult)
Existau dinozauri în Grădina Edenului?
Ce vrea sa însemne atunci când ies cu o fata și când nu sunt atent ea se da cu luciu de buze sau ruj (nu știu sigur care din ele, părea luciu)?
Salut, oameni! Era un vlog de- al lui Dorian în care el vorbea super tare în fața unui bloc și a ieșit la balcon un domn (suna a fi turc) și a strigat la el să facă gălăgie în altă parte ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?