Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Există țuică din dude?
Buna Sunt bune pompele vacum pentru obtinerea erecției? Poate o pompa pentru erectie sa iti produca o erectie indenlungata timp de 40 de minute? Este posibil? Ce parere aveți?
Care a fost cea mai groasa carte pe care ați citit-o?
Se poate trata sau vindeca infertilitatea masculina la barbați? Cand un barbat e infertil ramane toata viața infertil sau e doar temporar?
Ce părere aveți despre persoanele care sunt inteligente, atât d.p.d.v intelectual cât și emoțional, dar care nu fac paradă cu asta, nu- și trâmbițează inteligența, ba chiar se prefac uneori...? (mai mult)
De ce unii oameni distrug lucruri când sunt nervoși? Adică există si alte modalități de a te descărca de nervi.Voi ce părere aveți?
E in regula sa judeci un om dupa caracteristici?
Ray când te însori?
In ce tara sunt cele mai confortabile puscarii din lume?
E normal ca atunci cand fumez cate un pai sa vad realitatea din alte perspective?
Mi- au apărut niste pete pe penis, nu sunt dureroase sau ceva, pur și simplu sunt o decolorare ciudată, am găsit pe net niste poze asemănătoare, sper sa mi se permită să atașez aici linkul....? (mai mult)
Am abonament la Vodafon. Dacă vreau să portez de la Vodafone la Digi tot pe abonament, trebuie să plătesc ceva la Vodafone dacă contractul nu e expirat?
Bună dimineața! Ieri am fost cu un prieten în parc într- o filigorie și acolo în filigorie erau numere de telefon de la fete și noi le- am dat mesaje la acele numere de telefon și am vb cu ...? (mai mult)
Ce înseamnă când o fata vă pune breteaua de la sutien la mana făcându vă o brățară? Ce semnificație are?
Buna ziua. In jurul anului 2005 din câte imi amintesc, circulau stiri la TV privind o femeie decedata, inmormantata cu faţa acoperită de o masca, motivele nu le cunosc. In cazul in care cunoasteti...? (mai mult)
Salutare băieți și fete de pe TPU, Sâmbătă am fost invitat de către o prietenă ca și fotograf la cununia civilă. Este practic primul meu astfel de eveniment de acest gen ca și fotograf începător....? (mai mult)
Vreau sa fac si eu un live pe tiktok, dar nu stiu ce sa fac in el, idei? E primul live.
Salut..de ceva timp îmi ies pe corp alunite..foarte multe pe maini și spate. puteți să-mi spuneți ce pot sa am..cineva care se mai confrunta cu asa ceva..mulțumesc anticipat!
Acus implineste 10 ani acest cont. Primesc vreo destinctie?
De ce se spune despre oamenii saraci care se imbogatesc ca s-au ajuns cand ei nu au ajuns nicaieri? Mie mi se par mai amarati decat cand erau saraci.
Ce droguri ati incercat pana acum? Ce efecte daunatoare au avut?
Ați fumat vreodată petale de trandafiri?
Buna Cum pot Afla nr cartelei prepay Telekom de pe un nr de Vodafone am doar seria cartelei si cartela fara credit
Buna TPU,am niste cursuri in format powerpoint si vreau sa le xeroxez acasa, cum pun 2 -3 slideuri pe aceiasi pagina?
Buna TPU eu iau pensie de urmas la facultate, acum sunt in an terminal si am de gand sa fac pauza 1 an, iar la anul sa ma inscriu la master, credeti ca anul viitor voi primi din nou pensia?
Nu aveam ce face și am instalat aplicația Tinder și pe net scrie că trebuie să ii dai swipe right unui profil și în cazul în care da reply, puteți discuta. Cum se da swipe right? Daca glisez ...? (mai mult)
Ei,si uite asa,a trecut si pandemia. Cum ati fost? V-ati vaccinat, nu v-ati vaccinat? Ati trecut prin covid sau nu ati luat deloc? Eu am trecut prin covid in februarie si nevaccinat si am fost ok.
Salut TPU! De 2 ani de zile verisoara mea de 28 de ani a inceput sa mearga foarte des la biserica si totodata a zis o chestie de genu: "Eu nu vreau sa muncesc ca nu- mi iau banii in mormant cu mine". ...? (mai mult)
Bună TPU! As avea o nelămurire și voiam sa vad dacă ma puteți ajuta. În prezent eu sunt studenta la o facultate la buget, dar as vrea în vara sa ma înscriu la alta (mai exact UMF Cluj). Ideea...? (mai mult)
Cum sa câștig la loto? :)) Sau cum sa fac bani mulți? :D
Salut, s- au mutat cineva din Iași în București și ar putea să îmi spună cum e că diferența? Eu vrei să mă mut după 7 ani de Iași în București împreună cu frații mei și încă mă...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare. Daca merg singura la o nunta este in regula sa dau doar 400 lei sau trebuie 500 lei? Mă gândesc să nu mă fac de râs. Mireasa este o cunoștință de- a mea, nu suntem...? (mai mult)
Nu- i asa ca toate școlile ar trebui să aibă o uniforma obligatorie de fuste/rochii și machiaj pentru băieți? Ar fi minunat sa facem toți homofobii și transfobii sa aibă un atac de cord. Plus,...? (mai mult)
Ce ati consumat ultima data? In afara de oxigen.
Pe cine influeaza influencerii? Voi sunteti influati?
Buna. Care este opusul in viata (nu in sport neaparat) al sahului? opusul tot prin inteligenta dar total diferit ca si practica
Buna seara. Exista posibilitatea de a slabi 26 kg de acum pana la Crăciun (în 6 luni) dacă scoți din alimentație carbohidranții și zaharul?
Credeți că o să mai fie vreo iarnă ca cele de mai demult? Îmi e dor să fie zăpada de 1 metru afară,era frumos, acum doar noroi si frig.Si știu ca e vară acum.
Pana unde poate ajunge nivelu de coruptie in tara asta avand in vedere ca poti sa si omori pe cineva ca daca ai pile unde trebuie, poti scapa foarte usor de puscarie?
Ce inseamna acele cerculete de la mess de la camera video? Si daca arata ca persaoana nu e activa de 30 min inseamna ca a dezactivat mess ul?
Buna dragilor! Un prieten mi- a imprumutat un laptop cu ecran 4k deoarece am vrut sa vad cum se vede...Dar am o problema: Cand setez la un video de pe Youtube 4k incepe sa se invarta cerculetul pe ecran...? (mai mult)
Întrebare pentru ambele sexe: vă atrag oamenii timizi? Nu e enervant, obositor şi plictisitor să îți petreci timpul cu o astfel de persoană, să te chinui întotdeauna să- i scoți un cuvânt ...? (mai mult)
Buna, ce țigări cu click/mentolate au mai rămas de când au fost interzise? Să se abțină cei cu "fumatul e rău"
Ce cadou as putea sa fac cuiva care nu imi este atat de apropiat, este o ruda cu care nu prea tin legatura, dar o sa fiu la bunici de ziua ei si sigur ma va invita pentru ca sta la casa de langa ei, ...? (mai mult)
Salut, am observat ca atunci cand port o sapca normala imi face capul de 3 ori mai mare, desi cand prietenii imi dau sapca lor imi e larga si tot nu le face capul mare, iar eu cand le dau sapca pe masura...? (mai mult)
Hei. Astazi spre exemplu a trebuit sa ridic un colet si erau mai multe doamne in incaperea respectiva si cand m- au zarit au inceput sa zambeasca intr- un fel ciudat si dupa ce le- am spus ce doresc au...? (mai mult)
Hei. Deci eram in Kaufland si mi- am luat ceva de mancare si un energizant Acum, eu sunt baiat si am parul lung (pana la umeri) si in momentul ala avema o pereche de pantaloni scurti, un tricou xxxl...? (mai mult)
E normal sa nu iti mai aduci aminte numele sau nici macar chipurile oameniilor pe care le stiai bine (exemplu te vedeai zilnic cu ei) cu sub 10 ani in urma? In afara de cei cu care am avut evenimente ...? (mai mult)
Voi cum ați cunoscut persoanele cu care aveți cea mai lunga prietenie și ce a făcut ca relație voastră sa treacă "testul timpului"?
Aveam de luat cateva medicamente de pe o reteta si am zis sa compar preturile de la mai multe farmacii. Intram in farmacie cu o mapa in mana si reteta, si cand venea randul meu intrebam ce pret are fiecare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.