Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Ce preferati (fiti sincere, doamnelor!:) ) Patratele sau Burta(de tip "tata")? ps:Sunt bodyBuilder si iubita prefera ceva mai light :))
Am muncit foarte mult,am curatat,am zugravit, acum ma doare mana dreapta, la articultie ...de ma ia naiba, am solicitat-o prea mult frecand toata casa? Pun gheata, dar ce sa mai fac ca sa imi treaca?
Cum sa fiu un om mai rational si mai putin instinctual? Uneori nici nu sesizez ca intrec niste limite.
De ce viata e plictisitoare in 2022?
La multi ani, Donald Duck! Cati va mai amintiti de el? http://stiri.tvr.ro/cel- mai- faimos- ra- oi- donald- duck- impline- te- 88- de- ani- este- cel- mai- publicat- personaj- de- benzi- desenate- ...? (mai mult)
Ati observat ca cei care sunt pro-life sunt si pro-arme. Cum vine asta? Gen ne zbatem pentru o sperma putin mai evoluata, dar nu ne pasa de copiii morti din scoli? Nu inteleg.
De ce puterea îmbată? De ce simți acea stare de euforie atunci când ești promovat într-o funcție înaltă și toți cei din jur te respectă? Cum explicați asta d.p.d.v psihologic?
Buna! Imi place de cineva si-i vizitez des profilul de Facebook. Are cum sa-si dea seama ca intru pe pagina lui? Plss mi-e fricaa
Salut, La ce preturi se inchiriaza o camera in Bucuresti? Sau ce site-uri/aplicatii pot folosi pentru a vedea astfel de anunturi? Multumesc!
Eu am aplicația watsaapp și nu vreau sa apar conectata când de fapt sunt conectata, as vrea sa apară gen ca am fost conectată ceva timp în urma, credeți ca e posibil?
De ce nu au mai reconstruit americanii cele două turnuri gemene de la World Trade Center?
Heey.Ieri am fost sa duc manualele la școală și să le iau pe cele de anul viitor iar un coleg a încercat să se bage in seamă cu mine de exemplu mi- a spus "salut" (el până acum nu făcea asta ...? (mai mult)
Fmm lui de greier. Bă am un greier în fața ușii care cântă ca disperatul, vrea să intre în casă, stă fix în fața ușii, sigur o face intenționat. Am încercat să- l prind, dar sare ca...? (mai mult)
De ce întreabă un angajator dacă ești căsători sau nu?
Care sunt prezicerile voastre pentru subiect 3 romana bac? Nu știu Baltagul și o scrisoare pierduta. Restul le știu.
Ce-i cu moda asta sa fii scarbit de Loredana Groza? Si daca ar avea operatii, cui ii pasa? E cantareata, nu model?
5 litri de apa pe zi daca bei e prea mult?
De ce useri care au disparut va e dor?
Buna seara tovarasi. Ce credeti ca o sa pice la bac la istorie?
Ma gandeam sa scriu o poveste. Am niste idei in cap, dar am zis sa cer si o parere a celorlalti despre ce ar vrea sa citeasca, o idee, un gand, o frantura de imaginatie. Astept propunerile voastre?
Bună ziua! Să va spun ceva, eu am visat azi noapte că i- am scris unei fete de la mine din oraș și când am mers prin oraș m- a prins iubitul ei și m- a bătut și mi- a spart nasul, eu vorbesc...? (mai mult)
Ce părere aveți de persoanele obsedate de rutină, în sensul că au ore și minute fixe în/la care trebuie să indeplinească anumite sarcini și simt disconfort dacă se abat de la acel program sau...? (mai mult)
Ce parere aveti de ce s-a întâmplat la Iasi in legatura cu parada Pride?
Cum gasesc puterea sa nu spun ce ma doare si sa ma prefac ca sunt ok? O fac zi de zi, sunt curios cum reusesc si altii.
Salut, am un ceas automatic Tevise, peste noapte se oprește deși sunt activ ziua(îl mișc ca să se încarce). Rotița când o mișc nu pune în funcțiune ceasul, n- am mai avut un ceas automatic,...? (mai mult)
Salut, mi- am cumpărat de curând niste tutun (la găleată de un kg) umed, ce as putea sa fac pentru a- l usca deoarece umed nu- l pot injecta bine in țigări și nici nu pot sa- l fumez că nu prea...? (mai mult)
Unde îmi pot promova contul de onlyfans?
Hey! Dacă ma uit la reperele cuiva pe insta, persoana respectiva o sa vadă ca i-am privit reperele?
Am problemă. Nu pot deschide gura când vorbesc prea mult, nu am forța, nu știu cum să explic vorbesc încet spre deloc. Când am un moral bun sunt foarte concis și carismatic. Să va dau un exemplu,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Cristian Tudor Popescu (CTP)?
Care este sticla voastra de parfum preferata(ca design)? De la ce brand?
Bună! Pe mama o chemă Felicia. Numele ei a devenit ținta glumelor colegilor mei, strigându- mă pe numele acesteia. Lucrul acesta se întâmplă de foarte mult timp. I- am adus la cunoștință cele...? (mai mult)
Nu am mai pus asemenea întrebări, dar ce mai faceți? Cum mai sunteți? Sunteți bine?
Ce parere aveti despre Davidoff Cool Water Intense, Guess Dare sau Guess Seductive Homme pentru vara?
Ce ati alege intre Encre Noir, Encre Noire A L'Extreme si Encre Noire Sport, pentru vara?
De ce atunci când se face un jurământ care nu se va respecta, se încrucișează două degete la spate?
Bună ziua.Pot conecta o camera de supraveghere exterioară doar folosind telefonul mobil pe date, sau trebuie sa am wi-fi? Mulțumesc frumos!
Auzim la știri recent (din diferite surse), despre creșterea inflației, scumpiri la alimente și tot felul de produse, scumpirea dobânzilor și impozitelor, dificultăți în angajare, dificultățile...? (mai mult)
De ce ai da un mesaj cu: buna :) Cf? Cuiva doar pentru a- i vedea raspunsul? Desi tu clar nu- l suporti dinainte si incerci doar sa- l testezi. Blockândul clar dupa. Ce varsta sau gandire trebuie...? (mai mult)
Salut,un vape care să scoată mult abur in jur de 150 lei?
Bună, m- am înscris la bac acum 2 săptămâni și mi s- a spus sa vin următoarea saptamana pentru a vedea dacă s- au pus datele corecte intr- un tabel însă nu am avut cum ajunge. Este o problema...? (mai mult)
Tot ma chinui de ani de zile sa ma las de fumat dar nu reusesc nicio zi sa stau fara sa fumez. Din ce cauza? Oare unde gresesc?
Meata! Ce faceti? Voi aveti traume? Care e cea mai mare?
De ce pe Altex nu merge sa comand ramburs? E suma prea mare? (4500lei) si de asta?
Știu că am mai pus două întrebări cu aceași tematică dar de data aceasta diferă întrebarea. Cu ce ochi (vorba aia) l- ați mai privi pe un coleg de clasă/liceu care la școală e elevul model:...? (mai mult)
Hello lumea. Ce părere aveți despre țara Spania? Nivelul de trai, cultura, totul :D V-ati muta in Spania?
Fetele cu greutate, cat de greu e sa va gasiti parteneri? Rog sa raspunda cei care stiu exemple sau fetele care corespund descrierii. Din experienta mea am observat ca o fata daca nu are greutate in ...? (mai mult)
Ce actori romani au dublat in Huntik?
Ați considera inteligentă (și educată) o persoană care e politicoasă, bine argumentată în caz de polemici, cu o conduită ok la serviciu, acasă și în societate, conoscătoare a psihologiei...? (mai mult)
Salut. Tocmai ce am mers cu trotineta electrica a primăriei. Lime Pentru prima data și am mers pentru 9 minute si am primit chitanța ca am mers de 8 lei. Dar de pe card mi- a tras 30 de lei. E ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.