Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Tu consideri ca ai vreo valoare in acest univers sau pe aceasta lume? Ce se întâmpla daca tu nu exiști?
De ce uneori uit anumite lucruri, sarcini sau incurc numele unor oameni, sau nu ma pot concentra când învăț ceva și ma gândesc la alt ceva, ce as putea face?
Salut,părere vape innokin go max?
Ce ai face în situația dată? Lucrezi la o firmă împreună cu cel mai bun prieten cu care te cunoști din copilărie și cu care ai împărțit momente și secrete. Pe de altă parte, șeful ...? (mai mult)
Hei TPU, am vazut o chestie pe Tik Tok si am vrut sa va intreb aici. Ce inseamna cand un baiat zice ca,, te face imprimanta"?
Hei! Pe Instagram cum faci sa fixezi o poza in profil? Am vazut ca altii au optiunea insa eu nu. Pot sa fac ceva?
Ce inseamna sa fii brutar? Sunt fata. Dacă a lucrat cineva sa imi spună.
Daca la aproape 18 ani nu mi-am gasit relatie, credeti ca mai exista sanse sa nu raman singur toata viata?
Wow. Asa ceva frate pe bune, tocmai de la cea mai vizionata televiziune https://www.youtube.com/watch?v=ypHAi4aL03Q
Veneam azi de la școală si trece pe drum o mașină cu un cocalar si cu muzică în mașină, era o fată in fața mea în drum spre casă și el cu mașina a început să meargă mai încet si nu știu...? (mai mult)
Vine ziua unui prieten in cateva zile pe care nu il cunosc de mult si nu stiu ce cadou sa ii dau. A spus ca ne scoate in oras si face cinste, oare ajunge 100 de lei? Totusi nu vreau sa zica ca i- am dat...? (mai mult)
Salut, stiu ca suna nebuneste, sunt eu nebun de fapt, am anxietate, vreau sa pun un tiktok in care sa dau de inteles ca am anxietate... Va rog fara misto- uri.Ce melodie sa aleg? Sau dati- mi o idee de...? (mai mult)
Azi noapte am visat ca eram plin de purici si cum omoram unul din el iesea altul. Poate sa insemne ceva?
Cum se scrie numele Mara în limba rusa?
Am o problema cu timiditatea. Raspund doar cand sunt bagata in seama si cand mi se pun intrebari, nu pot avea un dialog, ma deschid doar atunci cand cunosc persoana destul de bine dureaza foarte mult,...? (mai mult)
Salutare! Recent am văzut că pe Youtoubeul românesc a luat amploare canalul Justițiarul din Berceni. Mai pe scurt e vorba de un tânăr care organizează flagranturi prin care prinde pedofili dar...? (mai mult)
Bună seara TPU, o întrebare simplă, vreau să văd ce preferă lumea așa: cola sau pepsi ce ati alege voi?
Nefumatorii sunt mai stresati decat fumatorii?
Salutare TPU! Acum doua zile am citit în presa online despre un jucător de fotbal care a fost dat afara dintr- o echipa din cauza faptului că trăgea pârțuri in vestiar de fata cu antrenorul și ...? (mai mult)
Ce părere aveți de oamenii obsedați de sex?
Salut, la care categorii de pe TPU imi recomandati sa raspund mai mult si la care ofera funda mai repede?
Salut TPU, am o problema, am bifat ieri pe Olx o casuta cu intrebari puse de ei, nu stiu la ce se referă si am declarat ca folosesc Olx ca persoana privata, ca urmare toate anunturile tale vor fi ...? (mai mult)
Trebuie sa ies cu niste prieteni pe afara si noi suntem fumatori si problema e ca eu nu mai am bani de tigari si nici tigari si nu stiu ce sa fac... ca ei niciodata nu aduc tigari sau bani, dar avem...? (mai mult)
Cand sunt zilele Sighisului anul asta (2022)?
Dacă nu ies nicăieri din casă în afara de a merge la magazin, mă tem sa vorbesc în fața unui public, mă tem sa vorbesc cu străinii, ma tem sa nu fiu judecat negativ, ma tem sa nu ma fac de rusine...? (mai mult)
Bună ziua, Se poate învăța limba engleză la un nivel acceptabil într-un an de zile? Nivelul actual nu este chiar zero, dar nici foarte avansat. Mulțumesc!
Buna. Am senzația de deja- vu, dar mult mai accentuată. In ultimele zile am impresia ca măcar un lucru pe care îl fac pe zi s- a mai întâmplat o data De exemplu: am fost cu prietenul meu in oraș...? (mai mult)
Cum exteriozezi furia fara sa fii violent?
Hey lume, am văzut că multă lume își povesteau "poveștile" de dragoste pe TPU, ma gândeam de ce sa nu va o povestiți si voi? Si pe deasupra mai mor și de plictiseala cu covidu asta care ne ține...? (mai mult)
Doresc să îmi achiziționez o trotineta electrica - o să am nevoie de permis de conducere? In ce condiții este nevoie de un permis de conducere în cazul trotinetelor electrice?
Salutare tuturor! Am și eu o nelămurire ca, nu o pot numi întrebare! Am terminat liceul acum 2 ani, cu o medie destul de mare, 9.50, un liceu tehnologic, de la tara, iar datorita unei probleme...? (mai mult)
Este anxietatea ceva foarte răspândit în zilele noastre?
Ce faceți când nu puteți adormi?
Buna! Imi amintesc ca atunci cand eram in scoala generala acum 8- 10 ani, baietii obisnuiau sa dea palme peste fund fetelor, unii chiar le apucau bine de fund :)). Sunt curioasa daca se mai obisnuieste...? (mai mult)
Să zicem că ai fi expert/ă în arte marțiale, sabie sau box și ai avea o rivalitate cu cineva pe care ai ales să o rezolvi prin duel, fără implicarea poliției. Adversarul tău să zicem că...? (mai mult)
Cum e cu sesiunile la facultate? Medicina mai exact.Cat dureaza una? Se dau numai examene sau ai si timp separat sa inveti pentru examene? Cate sesiuni sunt pe an?
Mi- am adus aminte de o intamplare extraordinar de ciudată! Sunt eu chemat la un interviu cand am terminat liceul de electronica. Si gasesc cv- ul meu la angajatorul respectiv imbracat in coperti...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare urgenta si sper sa primesc un raspuns rapid si clar. Iubitul meu a fost astazi arestat preventiv pentru 24 de ore. Întrebarea mea este: are maine dreptul la vizita? Dar la apeluri...? (mai mult)
E adevarat ca e imposibil sa inveti perfect la toate materiile la medicina oricat te-ai stradui? sa ai note foarte mari la toate?
Bună! Ce faceți de ziua copilului? Apropo, la mulți ani tuturor copilașilor de pe TPU.
Voi primiti roalert când plouă?
Buna TPU! vreau sa fac o comanda rapida timpul de expediere e în 7 zile, nu pot aştepta pana atunci vreau sa mi se aduca comanda în 2 zile cum pot proceda?
Mai am putin si trebuie sa imi iau viata in piept si ma cam sperie ideea, adica nu prea stiu sa ma impac cu gandul ca o sa plec de acasa si lucruri din astea. Adica viata mea se va schimba radical :( ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre snapchat? Eu nu inteleg deloc cum se foloseste. Si nu e cam intruziva cu locatiile alea? Mi se pare foarte ciudat
De ce legalele se numesc legale daca nu sunt legale?
Ce părere aveți despre cei cărora le place să lovească (în mod verbal, cu calm) oponentul acolo unde îl doare mai tare și cărora le place să învârtă cuțitul în rană, vorba aceea? Nu ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre profesori? Ati avut vreodata un profesor care sa va inspire respect si sa va faca placere sa invatati la materia lui?
Bună ziua.Am un transformator de 12v,curent alternativ și vreau să-l fac în curent continuu, cum pot să procedez?! Vă mulțumesc!
CE AM PIERDUT? AM BAUT BERE KOZEL. Bere neagra si pe sticla scria ca ofera cadouri si ca o sa vad sub capac ce pot castiga. Si am luat primul capac, scria un cod dar eu l- am lasat pe masa la restaurant. ...? (mai mult)
Ce as putea face? Sesiunea ma streseaza atat de tare incat imi este rau fizic constant (greata, ameteli, panica, lipsa poftei de mancare).
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!