Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Sunt genul de om liniștit, timid, care își vede de treaba lui, nu sunt impunător într- un colectiv, nu am avut altercații cu alți băieți niciodată dar credeti ca eu pierd foarte mult fiindcă...? (mai mult)
Credeti ca unele femei aleg barbati cu bani, din cauza mentalității societății fata de femei și faptul ca sunt împinse de la spate să aleagă barbati pe criterii superficiale, am ajuns la concluzia...? (mai mult)
Daca v-ati grabi, in cat timp ati putea rezolva un puzzle de 100 de piese
Buna ziua, am avut o problema cu o bataie de prin 2018, acum a venit sentinta si am o intrebare pentru cei care cunosc. Am primit o foaie cu cheltuielile judiciare 1300 de lei (in care scrie ca daca...? (mai mult)
Bună ziua! Cum e la facultatea de balneokinetoterapie? Practica de vară e obligatorie?
Cati dintre voi ati donat sange pana acum sau ati vrea sa mergeti? Stiti daca se poate dona intre sarbatori?
Bună! Aș vrea și eu să- mi dați dacă știți câteva porecle pentru numele Versan(nu cred că ați mai auzit de acest nume, probabil vi se pare că suna un pic ciudat) Sau pentru numele Maria...? (mai mult)
Bună ziua! Cât de căutată este limba turcă, comparativ cu celelalte limbi asiatice?
De ce cand cineva imi scrie pe whats app nu-mi apare sus sub nume decat online si nu-mi apare asa cum imi aparea pana acum...scrie...ca asa aparea si acu nu mai apare.
Ce dulciuri va plac cel mai mult?
Cum comentati asta Robu, Miuț și Ciuhandu, achitați în dosarul vânzărilor ilegale pe Legea 112? Vă reamintim că, potrivit DNA, în perioada septembrie 1996 – ianuarie 2014, cei nouă...? (mai mult)
Se poate spune ca stagiul militar obligatoriu era o puscarie fără vină?
Am și eu o brătară stantată cu pl 18 k este din aur? Știe cineva?
Bună. Cum fac sa treacă mai repede 177 de zile?
Care este cea mai frumoasă limba străină dintre: engleza, franceza, spaniolă și italiană?
Bună. Am o mică mare problemă. Sa începe cu inceputul... Cred ca aveam vreo 12- 13 ani când am "descoperit" cartile Prin asta vreau sa spun ca de atunci am început să iubesc cartile și să ...? (mai mult)
Hey, TPU! Am o întrebare: Ce înseamnă când un băiat se uită urât la o fată căruia îi zâmbește? Că azi(nu stiu cum de am avut norocul ăsta) dar câțiva băieți din altă clasă au venit...? (mai mult)
Se va scumpi mâncarea cu 50% de sărbători? Cat va ține aceasta scumpire? Are legătură cu ce se întâmplă acum, că s-au anulat alegerile?
Bună ziua! De ce vor să îl aresteze pe Călin Georgescu?
Puteti sa imi dati cateva exemple de superstitii ciudate din popor, pe care le-ati auzit si v-au impresionat?
Buna seara.Aseara l- am visat pe un unchi de ai mei decedat de un an care era în pat în casa părintească și eu mă bucuram că a venit, fiind conștientă că el e mort și am chemat și rudele sa...? (mai mult)
Ce culoare va place mai mult: albastru, verde, rosu,galben, portocaliu, maro si negru?
Cumnpot vedea dacă o persoana a primit și citit mesajul pexinstagram
Cum vad daca cineva a citit mesajul pe Instagram
Bună seara! De ce mai este aici acea iubitoare a comunismului pe nume Dana Budeanu? De ce nu se muta în Rusia sau Belarus și de ce are cont pe Facebook dacă uraste rețetele de socializare și spune...? (mai mult)
Ati fost la vot azi?
Ce planuri aveti din punct de vedere al carierei? Dar pentru viata?
De ce este atat de greu sa gasesti persone cu care sa ai ceva in comun? Pe voi ce va mai pasioneaza in ultima perioada?
Sunt oameni pe aici care mananca seminte? De care cumparati? Eu am renuntat acum cativa ani sa cumpar pentru ca de multe ori le nimeream rancede. Am luat de curand si tot rancede am nimerit. Am luat azi...? (mai mult)
Chimia sau fizica? Care va place mai mult și care este mai usoara de învățat?
Dacă Georgescu s-ar lua la trântă cu Putin, care credeți că...pe care?
Hei, TPU ascultând un podcast cu o jurnalistă pe care eu o ador, tot ascultând acel podcast spuse tipa la un moment dat că : "Cine e femeia care să se îmbrace provocator în casă, cu sânii la...? (mai mult)
Dacă primești o factură de exemplu - 183 de lei, ce înseamnă? Am de plată -183 de lei. Ce înseamnă ( - )?
Am nevoie de ajutor în legătură cu snapchat. De ce îmi apare la o conversație "deschis acum x ore", iar cand accesez conversația, nu a fost deschis nimic de o săptămână? Mersi
Buna! Legat de Snapchat..nu am idee de ce imi apare la o conversație, spre exemplu "deschis acum x ore", iar cand intru efectiv in conversație, snapurile nu au mai fost deschise de vreo săptămână....? (mai mult)
Am filme pe stick a mers bine pana scum dar azi ma aruncat afara ce e fe facut?
De ce in democratie nu ar trebui interzis nazismul, comunismul, facismul daca in respectivele sisteme democratia este interzisa? sau mai vad pe uni comunisti, nazisti, facisti ca vorbesc de libera exprimare...? (mai mult)
Salut. I am spus la o fata ca are masina frumoasa și mi-a răspuns asa ????↔️ ce înseamnă?
Bună, În liceu am avut un profesor care nota astfel: nota 8 pentru elev, nota 9 pentru profesor, nota 10 pentru Dumnezeu. Culmea ironiei este că era profesor de psihologie. Cine a avut un astfel...? (mai mult)
Buna Voi ce parere aveti la prima intalnire e normal baiatul sa te invite in oras, seara tirziu 22:00, adica e noapte deja. Pt mine e un pic ciudat sa te invite un baiat in oras stiind ca e intuneric...? (mai mult)
Nu știu ce am dar de la un timp mă simt mult mai ciudat, iau note proaste rău la școală, ieri ce am mai luat un 10, primesc mult bully, uneori mă gândesc ca aș vrea să dispar, vara asta ...? (mai mult)
Ce se întâmplă? Este adevărat că va fi decretată stare de urgență? Că vom fi chemati la război? Am urmărit un clip in care 2 persoane care păreau ca știu ce se întâmplă relata că de fapt...? (mai mult)
Bună seara! Vaccinul hexavalent provoacă cancer?
Ar face cineva provocarea 10 curele pe fundul GOL pentru 1.000 lei? Acum 5 luni am fost o fuga prin România și îmi povestea fata unei vecine *( 16 ani fata ) ca a făcut provocarea asta cu alte...? (mai mult)
In alte state oameni in 1989 aveau computere personale? sau iphone? fiti atenti ce scrie pe wikipedia deci ne aflam in anul 1989 Aproape că nu existau la populație, în întreprinderile de...? (mai mult)
Cu toata nebunia asta cu anulari, suspiciuni,CCR, etc Caciunul ramane tot pe 25 decembrie?
Am o întrebare dar fără mișto că e serioasă treaba, de ce copiii de țigani de la vârste fragede se dau la femei mature fără pic de jenă și o nesimțire de nedescris? Am o prietenă de 44 ...? (mai mult)
Va salut revin cu o intrebare,imi vine asa cateodata o innebuneala,sa fac orice scandal etc. dar asa pe cateva ore,eu sunt foarte calm de obicei si evit foarte mult, care ar putra fi problema?
Ce prăjituri va plac?
Buna. Putin ajutor, va rog? Am aplicatia NGL Q&A cu intrebari si raspunsuri anonime dar nu stiu unde ar trebui sa gasesc raspunsurile la întrebarile puse de mine.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!