Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua! Am înțeles că superstiția în care găsești o monedă de 10 bani îți aduce noroc și dacă îl pierzi ce înseamnă?
Ce ar trebui sa învăț pentru examen?
Ați visat vreodată că vi se clătește sau cade / vi se rupea vreun dinte? S-a schimbat ceva, în rău în viața voastră? Au visele relevanță?
Este in regula ca un baiat de 26 de ani sa isi faca relatie cu o fata de 15 ani? Ce parere aveți? Vreau raspunsuri sincere Dau fundiță
Scenariu comico- fictiv. :D Să zicem că un hacker reușește să spargă parolele unor persoane importante din România, le accesează adresele de mail, găsește chestii compromițătoare și îi...? (mai mult)
Am vazut la o știre ca alimentele din Spania sunt mai calitative decât cele din România. De exemplu o ciocolata are mai multa cacao în Spania decât în România, fiind de la aceeași firmă. Cum ...? (mai mult)
Fetele care doresc sa le ajut sa iți facă o cariera de viitor le aștept întrebările
A făcut careva psihoterapie? Va ajutat? Am personalitate condepedentă, mă. motivez greu să fac chestii și sunt dezorganizat. Pe lângă asta anxietatea îmi fte orice tentativă de relație amoroasă....? (mai mult)
Întrebare adresată doamnelor & domnișoarelor : care este cel mai drăguț / frumos cadou pe care l- ați primit din partea unui bărbat - partener ( soț, iubit, amant sau sugar daddy ). Dar cel...? (mai mult)
Doar mie mi se par atât de drăguțe fetele cu breton? Nu știu de ce dar mă simt atras de majoritatea, poate sunt doar gusturile mele.Voi ce părere aveți? Știu ca interiorul contează mai mult dar...? (mai mult)
Salut TPU încep sa cred ca am o problema gravă cu panica și cu anxietatea, ma tot gândesc încontinuu ca ceva rău urmează sa mi se întâmple și cred ca fac un Semi atac de panica, eu crezând...? (mai mult)
Salutare! Nu am mai scris aici de mult asa ca mam gândit sa scriu acuma....De unde pot sa îmi iau un set de fumători premium? (Am văzut un video pe net și nu îl mai gasesc)
Mi se pare mie sau in weekenduri traficul pe TPU este mai mic decat in timpul saptamanii? Nu ar trebui sa fie invers?
De ce mai toti pedofilii arata atat de imbatraniti si sunt asa respingatori? mai vedeam si pe la stiri pedofili care aveau si sub 30 de ani si aratau mult mai in varsta decat erau de fapt.
Daca ar fi in puterea voastra ce lucruri concrete ati elimina din lume?
Am văzut pe internet că au fost cazuri de zombii in China, Nu știu dacă este adevărat, Dar credeți că pot apărea zombii?
Cum gasesc pe Facebook fete dintr-o anumita localitate? Este vreo optiune? Cum trebuie sa caut?
Salut. Cum obțin și eu o viză de flotant pe București? Unde pot sa apelez? Am neam in București dar nu apelez la ei că nu comunicăm. Contracost, bineînțeles.
Ma uitam azi noapte pe Youtube la Dan Mutu, un bataus de temut de prin anii 1965 in colo, deci de la 15 ani in colo. Povestea el cum a fost la scoala de corectie, cum a invatat sa se bata acolo, ca...? (mai mult)
Mancarea, bautura si sexul sunt pofte carnale sau dorinte ale sufletului?
Va îngrijorează apariția fenomenelor extreme în România?
Bună dragilor ce faceți intr-un week-end ploios?
Hey! Ce părere aveți ca unele emisiuni, filme durează mult deoarece sunt lungite de publicitate?
Ce parere aveti despre o persoana care gandeste asa? Sufera de ceva forma de psihopatie? Sau e un violator care isi cauta scuze? Pe mine ma socheaza "Nu crezi ca violurile sunt pedepsite cam ...? (mai mult)
Daca cineva mi-a depus bani pe card si nu a scris numele de familie corect dar iban ul da, o sa-i primesc?
Ați citit romanul,, Jurassic Park"?
Buna! Fetița mea are găuri in urechi de 3 luni și vreau sa ii scot sa se vindece locul Știți dacă se vor Închide găurile înapoi? Mulțumesc
Salut TPU! Îmi caut de muncă pe comunitate ca șofer, știe cineva o firma serioasă? Am 10 ani de șoferie pe tara și foarte puțin pe De, Benelux și Elveția. As vrea ceva pe frig sau box nu ...? (mai mult)
Dumnezeu a creat Marijuana pentru a spori fericirea si calmul omului. Bulangiii astia de ce au ilegalizat-o?
Care sunt pasii pentru a deschide un studio de filme pentru adulti? Si cat ar fi investitia initiala?
Care sunt mai scumpe? Lentilele de contact sau ochelarii? Cam ce diferență de preț exista între ele?
Salut! Sunt un băiat la locul meu, insa in ultima perioada m- am confruntat cu niste conflicte, amenintari pe la spate, motiv: nu- i place fata mea:)) de parca mie imi place fata lui, in fine, nu...? (mai mult)
Studiați codul de etică al ULBS: ce aspecte v-au surprins? ce aspecte ați include/exclude în/din el? Rog pareri personale.
Ce limba straina sa mai invat? Stiu deja engleza, germana si italiana.
Bună seara, din greșeală i-am zis unui prieten sunt regulat, a început să râdă, în loc de sunt regular, ce semnificație ar avea, sunt regulat?
Cine sunt persoanele care participă în juriul proceselor americane și care sunt responsabilitățile lor? Nu cred că este orice persoană de pe stradă
Hei TPU, am fost ales împreună cu alte câteva persoane la un job în Administrația străzilor. Problema este (eu nu vreau să mă angajez aici fiindcă nu- mi place de nicio culoare acest domeniu),...? (mai mult)
Voi ce credeți: persoanele care cer iertare în mod sincer merită să fie iertate? Voi sunteți capabili să iertați ușor? Ați mai acorda a doua șansă?
Heiii am 2 decolorante de la palette, și vreau sa mi decolorez rădăcinile însă mi-a rămas de la syoss plicurile acelea de platinum, as putea sa le pun peste ele?
Vă simțiți mai irascibili în perioada asta? Mi se pare mie sau toată lumea e mai nervoasă și mai irascibilă?
Am o relatie cu un barbat care am crezut pana acum ca are 19 ani si de fapt are 25 recent am aflat ca are nevasta si copil, mi- am dat nevasta- sa mesaj inplorandu- ma sa il las nu pentru ea, pentru ...? (mai mult)
Salut,daca dau resetare la un laptop, mi se șterge si windows ul?
Voi cand ati citit ultima carte?
Poti sa descarci carti de pe https://voxa.ro daca ai abonament?
Ce viziune aveți despre scopul și sensul vieții?
O persoana nu prea energica poate sa devina pasionata de sport?
Cu ce va ocupati timpul vara asta?
Ce părere aveți de persoanele care nu au cont și nu activează pe nici o rețea socială?
Ce va ajuta sa va concentrati la munca?
Bună ziua TPU, intrebarea mea este ce sunt acei gandaci de pe soc(planta soc)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?