Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Ce va ajuta sa va concentrati la munca?
Bună ziua TPU, intrebarea mea este ce sunt acei gandaci de pe soc(planta soc)?
Cum scap de balbaiala? Am început sa ma balbai ușor prin clasa a7a. Nu merge faza cu vorbitul mai rar sau sa trag aer în piept mai mult. Daca vreau sa spun un cuvânt cu p de exemplu, zic "p- p- p-...? (mai mult)
În cele ce urmează a fi scrise, vreau să împărtășesc cu voi o scurta întâmplare ce m- a lăsat profund indignat! Am fost odată la o cafenea pentru a ridica o comandă! În timp ce așteptam...? (mai mult)
Daca nu acorzi prioritate la un pieton și nu te-a văzut poliția e problema?
Buna ziua, am o super intrebare pentru cel care imi vezi mesajul, deci am 16 ani si nu stiu sigur de ce da sunt mai mereu lipsit de viata ca si cum sunt un om batran, ingandurat nu pot vorbi cu nimeni....? (mai mult)
De ce nu sunt oameni interesati de astrologie si de ce nu cred ca niste planete, de fapt un sistem solar, te poate schimba pe tine ca persoana? Chestia cu ascendentul este complicata, dar cred ca il...? (mai mult)
Bună seara TPU, mă tot lovește o întrebare ciudată, care este sensul vieții? Adică eu de un an și jumate lucrez și parcă tot muncesc dar nu ajung nicăieri, mai simt ca și cum m- aș învârti...? (mai mult)
Va exista vreodată vreo apocalipsă zombi sau este doar un mit?
Ati avut probleme de bullying în facultate?
Prin 2013 s- au vizitat aresturile din tara alea de la sectiile de politie, la Cluj situatia era ca in camere mirosea a igrasie, erau saltelele care miroseau la fel si mirosea a urina! Cum draci stateau...? (mai mult)
Voi cum va alintati iubitele? Eu cu "văcuța mea scumpa". Iar pentru fete, cum va place sa fiti alintate?
Unde au acadele gen melc, mari, la lidl, kuafland, auchan, mega image, profi, sau penny?
Mă șochează să văd câți oameni sunt analfabeți funcționali (adică știu să citească dar nu înțeleg ce citesc). Inclusiv aici pe TPU văd o grămadă de analfabeți funcționali care cu un...? (mai mult)
Cand a atacat Asiria regatul lui Iuda?
Melodii asemănătoare? https://youtu.be/JaAWdljhD5o Ofer, evident funda!
Cum credeți că e mai bine: o femeie să aibă drept confident un bărbat sau o altă femeie? Cum credeți că e mai bine pentru bărbat: să aibă un confident bărbat sau o femeie?
Neata. Ce faceti? De unde vine expresia "a da la laba"?
Bună dimineața! Nu știți de când se deschid ștrandurile adică piscinele? Așa m-as balagi sau m-aș arunca într-o apă :)))
Salut, TPU! Voiam sa va intreb:cum imi cresc parul mai repede? M- am dus ieri la tuns, iar frizerita mea era in concediu! In loc, m- a tuns una noua in meserie si mi- a neneorocit parul! I- am spus ...? (mai mult)
Buna TPU, cum iti dai seama daca s-a format o Tornada?
Am inteles ca atunci cand suni la telefonul copilului si cazul este destul de rau incat trebuie sa intervina, trebuie sa vina si sa verifice daca chiar asa se intampla cum a spus copilul, spre exemplu...? (mai mult)
Credeți că e o problema sa te săruți cu cineva pe coridorul scolii?
Daca vreau sa- mi iau incaltaminte online si imi masor talpa piciorului, ar trebui sa iau in considerare mai putin cu 1 cm decat zice? De exemplu o pereche masoara 25 cm. Daca si eu am 25 cm sunt buni...? (mai mult)
Salutare, ca fiind ultima mea intrebare de pe TPU, as vrea sa va intreb, de ce sunt afectat de parerea altora, spre exemplu, scrie pe TPU cineva ceva rau despre mine si ma stresez tare mult, mi se...? (mai mult)
De ce se produc atâtea televiziuni de știri în România? Sunt destule pe piața audio-vizualului și toate prezintă aceleași evenimente, nimic inovator.
Cum ați scăpat de dependenta de dulciuri?
Are cineva idee ce flori sunt acelea mov? https://imgur.com/a/YdgIzXc
Cum îți dai seama ca o persoana este narcisista și cum te comporți cu o persoana de genul ca sa își "revină"?
Salut, după un turneu imens o trupa se poate destrăma? (nu au menționat că e un turneu de adio dar sunt semne precum directorul lor a încheiat contractul) pot continua pe cont propriu?
Dacă nu ii spui niciodată unei persoane că o placi te poate afecta grav? Suntem ambii la liceu si obișnuiesc sa o vad aproape zilnic si n- am curajul să- i spun dar îmi doresc mult sa știe ce simt...? (mai mult)
Mai sunt pe aici persoane fara Facebook, Instagram, snapchat si cine stie ce dracu mai exista social? :)
Voi aveți un confident căruia îi mărturisiți toate secretele voastre, în fața căruia vă "dezbrăcați" de orice ascunzis și mască socială? Credeți că e de bun augur să ai un confident?
Daca ar fi posibil sa calatoriti in timp in trecut in ce perioada istorica v- ati duce? Si daca ati avea posibilitatea sa intalniti o personalitate marcanta care a trait in acea epoca si sa vorbiti cu ...? (mai mult)
Salut,prietena mea are abonament si nr meu este pe abonamentu ei. Oare poate citi mesajele expediate de mine daca cere desfasurator?
De la ce vaccin avem acea cicatrice pe brat? La cei tineri ma refer ca cei mai in varsta stiu ca o au de la vaccinul anti- variolic.Si din ce cauza a fost nevoie ca vaccinurile astea sa fie facute in acest...? (mai mult)
Salut,daca am carnetul de elev vizat,dar fara poza, pot merge gratis cu trenul?
Am un mic joc de logica pentru voi care necesită 2 raspunsuri separate.CITITI CU ATENTIE, jocul este despre Răstignirea lui Iisus. Imaginati- vă o bucată de lemn cat dimensiunea palmei, groasa greu...? (mai mult)
Buna.Am o pereche de cercei lungi de aur(care inima, fluturașul etc. Vine în fata iar partea lunga în spate) și mi- am pus niște dopuri din silicon ca sa nu ii pierd. Problema e ca nu ii mai pot ...? (mai mult)
Hei! Fumatul cauzeaza chelie?
Bună TPU, unde as putea să anulez dosarul pentru școala de șoferi? Si vreau să încep altă școală cât mai repede. Deoarece m- am mutat în alt judet și situația este mai complicată, nu mai...? (mai mult)
Daca ai fi o persoana complet oarba, crezi ca ar mai conta aspecul fizic al unei persoane, sau doar ce zice/ face in jurul tau?
Vi s-a întâmplat.o experienta paranormală? Descrieți
Intrebare pentru femei. V- ar placea un barbat indragostit care va linguseste toata ziua cu pupaceli si sta numai in fundu vostru? Sau un barbat mai serios care va mai si carpeste din cand in cand?...? (mai mult)
Pentru studentii la medicina: cate ore de sport aveti pe saptamana si ce anume faceti in acele ore? Gimnastica? alergare? Si pentru note ce trebuie sa faceti?
Buna. De cateva zile mă macină o chestie si nu stiu pe cine sa întreb. De curand am venit din Anglia aici in Romania la bunicii mei. Am niste vecini la care ma mai dusesem pe la ei. In fine. Cand plec...? (mai mult)
Caz ipotetic. Să zicem că aveți la locul de muncă sau liceu un coleg introvertit, care nu intră în polemici, le evită pe cât posibil, spune că nu e bun la bătaie, de aceea e considerat...? (mai mult)
Cum depășiți anxietatea și senzația de singurătate? Pierd motivația pentru orice.
Daca cineva isi reneaga parintii si vrea sa nu le mai poarte numele cum procedeaza? Poate face asta? Poate sa isi aleaga alt nume si cel al parintilor sa fie sters din acte?
Unde pot învăța să conduc o locomotivă pe aburi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!