Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Am asistat la o discutie in care cineva sustinea ca un taran care muneste toata ziua pe camp ar trebui sa castige la fel de multi bani precum un avocat sau un medic.ce parere aveti?
Cat de multi bani v-ar placea sa aveti?
De ce sunt unii romani atat atat de invidiosi si de frustrati? Nu stiu, incerc sa am incredere in aceasta tara frumoasa, dar de fiecare data apare ceva ce ma face sa ma fiu antipatic fata de oamenii...? (mai mult)
Am 17 ani, poate mai sunt persoane care au chef de vorba lasati un Instagram ceva mai jos, poate ne imprietenim.
Daca vreau sa-mi cladesc o cariera in arta, spre ce as putea sa ma indrept? Vreau sa mentionez ca nu ma descurc la desen iar voce nu am.
In afara de medicina, mai exista o facultate care sa dureze atat de multi ani?
Este adevarat ca vaccinul anti hpv ar putea deveni gratuit pentru cei pana la 25 de ani si nu 18? si cam cand ar putea sa devina gratuit?
Buna Seara TPU! O intrebare pentru cei care mancati de la KFC, ati observat ca fanta este mai concentrata decat cea cumparata din magazine? Se simte portocala mai intens in fanta de la KFC? Dau...? (mai mult)
De unde pot lua piercinguri false, se găsesc cumva la Jumbo?
Ce părere aveți despre cei care își cumpără haine de la second-hand?
Daca am contul iCloud, am pinul telefonului pierdut, am parola emailului pe care e facut iCloudu, etc etc etc, dar nu am activat functia "Gasire iphone" inainte sa il pierd, il mai pot localiza? sau...? (mai mult)
Daca nu mai am telefonul dar am contul iCloud si aveam niste filmari care nu apucasera sa se salveze pe iCloud deoarece nu mai aveam spatiu, dar eliberez spatiu din cont pe calculator, se vor salva? ...? (mai mult)
Buna TPU, eu ma ocup cu vanzarea portretelor.de obicei fac pe luna cam 1500 lei uneori 2000, uneori 3000 lei depinde si de sarbatori.Nu am studii pentru pictura. Am vazut pe net ca o sa umble astia...? (mai mult)
Rog seriozitate... Vi s- a întamplat vreodată să visați ceva foarte profund, ca un fel de meditatie filozofică sau pur si simplu o realizare importanta pentru viața voastră? N- o să intru ...? (mai mult)
Hei am și eu o întrebare, dacă țin boilerul în stand by, fără să-l opresc, consuma curent? Gen trebuie să-l opresc de tot și sa ii dau drumul când folosesc apa calda? Mulțumesc
Parare despre site- ul meu? https://bloody.epizy.com Il am din 2013 facut de la 0. In timp, l- am mai imbunatatit, adaugandui niste update- uri(in 2018 l- am mutat pe platforma CMS) Ma gandeam ...? (mai mult)
Voi cu ce parte a gurii mestecați? Cu stânga sau cu dreapta?
De cand s- a scumpit asa mult la xerox? Mai demult dadeam 10 bani pe pagina si azi am fost sa scot 7 pagini si mi- a cerut 5 lei! Nici macar nu erau color, nu aveau poze, era un xerox de cartier nu prin...? (mai mult)
Daca iti vine un preaviz acasa, nu trebuie sa fie pe semnatura ta? Ti o poate pune in cutia postala si atat ca pe facturi? Nu locuiesc la adresa din buletin si am primit un plic. Sau pot face cumva ca...? (mai mult)
Uitati ce amatori, dar enoriasii sunt atat de ''spalati pe creier'' incat nu gandesc. Cum vin ei pe felia ateilor. Ar veni ca un fel de taxa de protectie https://cuvantdefolos.ro/cand- ii- ingaduie-...? (mai mult)
Până în ce dată se mai poate face recensământul online / autocenzarea? Și din ce dată vor bate recenzorii la ușă?
Daca pe email spune ca mai am foarte putin spatiu in iCloud, inseamna ca TOT ce aveam pana in momentul de fata e salvat pe iCloud, nu? Doar dupa ce voi depasii acel "putin" nu se vor mai salva, ...? (mai mult)
Are cineva vreo idee ce se mai poate pune in rezervor in loc de ulei demmamcare sau motorina Că acum și motorină ensxumpa și benzină și uleiul de mâncare Postești voi secretul că eu tot văd...? (mai mult)
Am auzit de masacrul din Buffalo si am fost curios sa vad cum au murit acei oameni dar nu am simtit nimic uitandu- ma la video, nici macar dezgust doar curiozitate, iar la final un tip de culoare alba...? (mai mult)
Ce lucruri regretați că nu le-ați făcut " la TIMPUL potrivit"?
Daca ma loghez cu iCloudul meu in telefonul altui prieten, i se vor transfera automat toate pozele, mesajele, etc mele in telefonul lui? L- am pierdut, apoi ulterior a fost furat si trebuie sa- mi ...? (mai mult)
Ieri seara intrase o tipa pe care nu o stiam, era mai supraponderala, a intrat, eu voiam sa intru si trage de usa catre inauntru! Eu trag de usa in afara pentru ca nu intelegeam de ce trage si nu ma...? (mai mult)
Sincer de unde vin apucaturile astea sa musti pe cineva de mana cand il placi, sau sa il zgarii? :))) se pare ca nu am vazut doar la o persoana
Un site pe net unde pot comanda un medalion din argint cu poza de familie care sa se vada clar poza?
Cine imi explica si mie in ce consta scandalul de la Eurovision? Ca nu-s la curent. Eu ascult Chopinhauer de obicei. Am inteles doar ca a castigat Ukraina (slava) si ca nu trebuia?
Bună seara TPU, contul meu de Facebook a fost blocat din motive necunoscute. Eu nu am făcut nimic care să ducă la blocarea contului. Întrebarea mea este: Ați mai trecut prin așa ceva? Dacă da,...? (mai mult)
Care credeți ca este sensul vieții? Cum trebuie viața trăită? Într-un mod religios sau după buna plăcere? Vreau raspunsuri serioase! Dau fundă!
Kiss or slap? Ce alegeți pentru mine?
Acum mai mult de un deceniu, în anul în care a murit Michael Jackson, au fost persoane, în special fete, care s- au sinucis când au aflat vestea morții megastarului. Întrebarea este: cum poate...? (mai mult)
Voua vi se ingrasa parul foarte tare dupa ce mergeti la coafor?
Buna! De curând mi- a fost solicitată pe Instagram data de naștere. Din greșeală am trimis data zilei respective si anul 2022 si a salvat aceasta data.Așa că Instagram mi- a blocat contul pentru...? (mai mult)
Voi intelegeti ceva din asta? Cine plateste taxe, vanzatorul sau clientul? https://playtech.ro/stiri/veste- de- ultima- ora- pentru- romani- cum- vor- intra- in- atentia- anaf- cand- platesc- produsele-...? (mai mult)
La ce festivaluri veți merge anul acesta?
De unde pot cumpăra vopsea graffiti din Baia Mare sau de oriunde din judetul Maramureș?
Ce poți vizita un weekend în București? (Am înțeles că în perioada 20 - 22 se va ține Burger Fest), ce poți vizita în apropiere de locația unde se va ține festivalul? De câți bani ai...? (mai mult)
Cum să îi dau de înțeles unui baiat că îl plac? Suntem colegi și el mereu mă tachineaza sau se baga în seama...
Sunt clasa a 7 a si mai chiulesc din cand in cand, daca ma intrebare prof de ce am absente ii zic pur si simplu ca am chiulit?
Voi ati observat ca fetele tind sa dea din fund cand aud muzica iar baietii din cap? De ce oare aceste manifestari diferite?
În școala generală, la liceu sau chiar la facultate copiii care nu au un aspect fizic plăcut sunt tratați urât. Vi se pare normal ca cineva să primească bullying pentru faptul că nu se încadrează...? (mai mult)
"Gandesc, deci exist." Cum si-a dat seama Socrate ca gandeste?
Dacă un băiat mă tachineaza și după se uita la mine și zâmbește, înseamnă că mă place?
Credeți că Ucraina merita să câștige Eurovision?
Merge o hora? Pai stânga, unu, dreapta doi, ca asa-i hora pe la noi? Mi-a venit un chef dintr-o dată.
Care vi se par mai enervanți, chinezii sau italienii? :))
Salut! Daca ați avut un prieten foarte bun și după v- a părăsit cum ați trecut peste? Sa zicem că ați încercat să luați legătura cu el și v- a ignorat total. Poate veți spune sa plec și ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a