Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Hei,Romania este recunoscuta de toate tarile? Sunt unele tari cu care nu are relatii diplomatice, asta inseamna ca nu suntem atot recunoscuti?
Salut. Am luat ieri o prăjitură dintr- o punga ca am cumpărat ieri și prăjitură avea un gust ciudat, parca era saliva altui om, un gust amaracios. Ați pățit să luați așa, un biscuite sau...? (mai mult)
Am trecut printr- o situație jenantă. Am fost recent la ziua unei prietene intr- o sala de evenimente. Am baut dar nu mi- am dat seama ca era prea mult. Peste jumătate de oră simt ca mi se face rău....? (mai mult)
Buna, am fost acum câteva zile la un chef și am băut ceva interesant, problema e ca nu știu ce era (țin sa precizez ca era o băutura alcoolica, sa nu para altceva). Era de culoare albă, cu ...? (mai mult)
Aș vrea să găsesc niște nume pentru persoane non- binary, cu tendințe înspre, , male names", daca înțelegeți. Ceva ce nu e prea comun, vreau ceva unic. Dar având în vedere că sunte în ...? (mai mult)
Scenariu ipotetic. Să zicem că vă aflați într- o gară, în sala de așteptare. E 4:00 dimineața. În sala de așteptare intră o femeie (tânără) singură și oarecum suspectă. Ea e îmbrăcată...? (mai mult)
Va plac animalele de companie? Daca da, care? Ce anume va place la ele?
Se știe despre unele zodii că sunt periculoase, cum ar fi leu, taur, gemeni. Despre fecioara, ce știți? Cât de periculoși/periculoase pot fi? Din câte am observat, când acele persoane vor...? (mai mult)
Ce părere aveți despre întrebările de la recensământ? Nu vi se par cam cretin formulate? Și de ce îmi scrie că nu am răspuns la 7 întrebări când le- am luat pe rand și sunt destul de sigur...? (mai mult)
Ati- ti comandat ceva vreodata de pe amazon? Puteti va rog sa- mi spuneti cum plasez o comanda? Trebuie ne- aparat sa platesc cu cardul? As putea sa pun banii de pe card pe un cont de paypal si sa introduc...? (mai mult)
Nume discord faine?
Buna. Caut si eu o persoana care are personalitatea,, aventurier,, am cateva intrebari pentru la scoala. E cineva pe aici? multumesc
Ce se intampla daca un nefumator fumeaza pentru prima oara un pachet de tigari fara oprire?
Buna, stiu ca nu ar trebui sa fac asta dar vreau sa va cer o parere, daca aveti timp va rog sa intrati pe acest link si sa va rezervati 10 minute pentru a citii o introducere dintr- un roman pe care as...? (mai mult)
Sal TPU, am o problema, eu când cunosc pentru prima data un o persoana sau mai multe se simt nașpa în jurul meu pentru ca nu zâmbesc și nu glumesc sau ii fac sa râdă și cred ca sunt urâcios și...? (mai mult)
Buna dimineata! Discutand despre veniturile din vest, tot aud ca "bietii pensionari" de acolo nu pot trai cu 1400 € pe luna. Ca preturile sunt mari, etc. Dar tot romanii spun ca ei muncesc pentru ...? (mai mult)
Două întrebări. 1. Ce ziceți de următoarea situație:? O persoană care nu vrea familie sau copii dar vrea să- și dedice viața ajutând pe ceilalți. Aici mă refer la persoane care sunt într-...? (mai mult)
Salut TPU! Observ ca majoritatea adulților evita să discute cu minorii (15- 17 ani) chiar dacă aceștia sunt la fel de maturi ca și ei. Are cineva o explicație? Vă rog răspunsuri serioase....? (mai mult)
Cum este comportamentul indienilor ce vin sa munceasca in Romania?
Salut, stiu ca nu ar trebui sa fac asta dar vreau sa va cer o parere, daca aveti timp va rog sa intrati pe acest link si sa va rezervati 10 minute pentru a citii o introducere dintr- un roman pe care ...? (mai mult)
Ce parere aveti de proiectul asta: https://conquiztador.epizy.com Vechiul si clasic- ul joc de cultura generala ConQUIZtador readus la viata, refacut complet in javascript (jocul). Site- ul am zis...? (mai mult)
Un studiu realizat în America în 2017 a relevat faptul că 82% dintre cititorii cărților de dragoste sunt femei. De ce credeți că sunt așa de puțini bărbați care citesc cărți romantice (18%)?...? (mai mult)
Am avut un accident când eram mic, din cauza asta clavicula dreaptă îmi este mult mai evidențiată.E un defect chiar asa de rău? Ar trebui sa încetez să mă gândesc la asta și sa ma consider ...? (mai mult)
Bună bună, caut de câteva săptămâni o melodie, am auzit o pe tiktok câteva secunde și mi- a plăcut, nu am înțeles mai deloc ce zicea, deci șansele sa o găsesc.0 Poate ma ajutați voi,...? (mai mult)
Din cauza faptului ca vocea mea este de balbait ( pronunt doar 3 din 100 de cuvinte corect ) ma gandeam sa fac o operatie sa raman fara de tot sa nu ma mai chinui. Ce fel de operatii exista pentru a deveni...? (mai mult)
Buna! De recent am achiziotionat si eu un vape (Doric 60) si as avea si eu niste intrebari. :) - Ce fel de rezistenta e compatibila cu Doric 60 si cat de des trebuie schimbata? - Cum curat rezistenta? ...? (mai mult)
De ce sunt fetele atat de timide fata de baieti?
Pentru cei care au răbdare să citească... Iar întrebările le pun din start: Ce impresie v- a făcut? Ce sentimente vă trezesc cele citite? O CINĂ ÎN ÎNTUNERIC ...? (mai mult)
Fumați ceai, dacă răspunsul e da, care vă place cel mai mult?
Aparent Cargus și încă o firmă au luat foc în Oradea, întrebarea mea este ce se va întâmpla cu coletele arse? Cum vor fi despăgubiți cei ar căror colete au ars sau au fost distruse?
Ce ziceți de o persoană căreia nu îi e frică de amenințări, bătaie sau chestii mai grave, dar în schimb îi este frică de întuneric, demoni și păianjeni? La aceași persoană mă refer. ...? (mai mult)
Am o întrebare, pot sa cumpăr lozuri loto din online, sa îmi vina acasa? Adică se găsesc la vânzare sau nu pe internet?
Am făcut cerere de reziliere la agenția Telekom, am plătit factura și am solicitat ca să mi se închida contul inclusiv cartela. Dar mi au spus ca durează o luna ca să se închidă rezilierea iar...? (mai mult)
De ce femeile arată mai în vârstă decât bărbații cu toata ingrijirea lor?
Salut. Daca nu completez autorecenzarea, se dau sancțiuni/amenzi precum se spune?
Cu cine ați ieși la o întâlnire? 1.O persoană inteligentă 2.O persoană amuzantă 3.O persoană timidă Întrebare pusă din curiozitate (: Dau și funda :)
Ati citit despre cazul batranului Vasile Gorgos? Cica a plecat de acasa in 1991 dupa ce a cumparat un bilet de tren. Dupa 30 de ani s- a intors acasa, fiind lasat de o masina in fata portii, avand 93...? (mai mult)
De ce ma atrag femeile de peste ...nu stiu 45 + sa zic asa? Eu avand 38 acum nu va gânditi la nana Floare de 80 de ani asa stiti voi la ce ma refer
Salut! De ce marea parte a adolescenților și tinerilor folosesc expresia, , C**ie"? Nu de alta dar de fiecare dată când ies pe stradă aud expresia asta și mă zgârie la urechi. Ba mai mult mă...? (mai mult)
Ce parere ati avea daca s- ar implementa o lege in toata lumea sau cel putin in tarile mai civilizate macar la inceput care sa oblige fiecare cetatean sa mearga la psiholog unde sa fie evaluat la un interval...? (mai mult)
Credeti in vrajitoare?
De ce îi vine să râdă unei persoane atunci când a săvârșit o faptă (ilegală sau nu), mai ales atunci când e sub presiune, acuzată de mai mulți? Care este mecanismul?
Daca ati avea rude foarte apropiate cu care parintii vostri au fost dintotdeauna in relatii tensionate dar au tinut totusi legatura si au incercat sa pastreze niste aparente pentru ca "sunteti neamuri ...? (mai mult)
Toți romanii sunt virgini. Româncele sunt îndrăgostite de straini. Corect?
Daca lumea era condusa de un singur om destept atunci era paradisul. Dar e condusa de milioane de hoti. Cand vor pieri acestia?
Ce părere aveți despre o persoană care încearcă din toate: băuturi alcoolice, tutun și substanțe interzise dar nu devine dependentă de nici una dintre ele?
Ce parere aveti de Wrs ( concurent Eurovision 2022 )? Mie mi se pare cam cel mai putin dintre toti pe care i am avut din toti anii.
Ce carti despre regurile totalitare stiti? Eu tocmai am descoperit "Trăgători si Mistificatori- Contrarevolutia Securității în decembrie 1989" de Andrei Ursu, Rolland O. Thomasson si Mădălin Hodor....? (mai mult)
Buna. Cat de mult ati rezista sa lucrati la un magazin non stop daca ar fi vorba de zile platite cu 250% din cauza solicitarilor? Aici ma refer in ore sau zile CONSECUTIVE. E o curiozitate personala,...? (mai mult)
Am vazut ca unii oameni au inceput sa se judece dupa marimea sculei din pantaloni. Vi se pare normal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!