Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Am vazut ca unii oameni au inceput sa se judece dupa marimea sculei din pantaloni. Vi se pare normal?
Ce pot sa fac daca toți colegii mei își bat joc de mine (adică arunca cu apă pe mine random sau îmi baga chipsuri in tricou)? Context: Eu sunt un băiat care nu fac nimic dacă cineva își bate ...? (mai mult)
Te doare capul cand vezi asa ceva https://www.secretelebibliei.com/capitolul-1/vii-crearea-luminii-inaintea-soarelui
Ce inseamna "Meh"?
In curand barbatii vor fi prostituate platiti de femei ca sa le-o traga. Spre asta ne indreptam?
Cum sa dai un asa nume unei pozitii? =))https://en.wikipedia.org/wiki/Hooker_(rugby_league)
Am 21 de ani și vreau sa încep o cariera militară. Pentru înscrierea in serviciu militar pentru a fi soldat se poate cu profesionala? Am văzut comentarii spunând ca dacă ai profesionala terminată...? (mai mult)
De ce se bucura ala de sus de viata? Am eu o problema daca nu pot sa- mi traiesc viata? Am depresie cand ma gandesc la oameni. De ce urasc pe toata lumea? De ce am sentimentul ca as bate, tortura ...? (mai mult)
Ce activitati va place sa aveti?
Frate ascult waves de la mr. Probz de 20 de minute și am 2014 summer vibes și ma simt depresiv ce fac?
Bună ziua cineva ma poate ajuta am un telefon alview soul infinity și se restartează într-una fără sa se deschidă am încercat sa ii dau recovery nu merge nimic poate ma ajuta cineva
Ce ati face daca ati merge de mai multi ani la o coafeza si ati ajunge sa va imprieteniti oarecum cu ea dar la un moment nu v- ar mai placea cum va tunde iar la acelasi salon ar mai fi si alte coafeze?...? (mai mult)
Sunteti multumiti cu salariul sau veniturile lunare pe care le aveti? Va descurcati?
Au innebunit https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/preotii-ar-putea-deveni-angajati-ai-spitalelor-in-romania-ce-salarii-ar-putea-primi-acestia.html
De ce unii îi numesc lași pe bărbații care lovesc femei?
Ce parere aveti despre acei oameni care atunci cand o duci ok te evita mereu, iar atunci cand ai probleme vor sa te ajute pe motiv ca le pasa?
Cum fac sa am o stare de chill sa numai gândesc negativ și mult sa fiu și eu pozitiv și toate cele? Sa fiu mai nepăsător … Ce as putea face?
Bună ziua TPU am o intrebare care depinde de opinia fiecarui om dar vreau să vă știu părerea ce părere aveti de o relatie de un baiat de 16 ani si o fată de 18 voua după părerea voastra vi se ...? (mai mult)
Salut, am 15 ani și as vrea sa întru la Liceul de Marina Constanta(Navrom). Pentru cei care sunt la acest liceu și îmi pot răspunde la câteva întrebări. Trebuie sa dau niște teste dinainte...? (mai mult)
Ce parere aveti despre o fata care se cupleaza cu un baiat fara a spune ca peste 2 luni va pleca in celalalt capat al lumii. Dand vestea baiatului ca relatia lor nu poate continua doar in ultimele saptamani...? (mai mult)
Credeți că serviciul sau o avansare pe o funcție superioară va poate schimba comportamentul sau caracterul? Ați pățit asta?
Voi aveți abilitatea să depistați la sigur o persoană care se preface calmă și relaxată atunci când e acuzată de ceva dar în sinea ei e foarte agitată? De exemplu, un coleg de muncă din...? (mai mult)
Am mari probleme sper că puteți să un sfat Sunt foarte in urma la capitolul viața Mă uit la foștii mei colegi de școală, nu știu când au făcut atâtea. Eu nu am energie uneori nici să...? (mai mult)
Oare as putea trai fara sa mai dorm vreodata?
Ni se întâmplă tuturor să antipatizăm, să nu suportăm pe cineva, să nu ne placă acea persoană de la prima interacțiune, fie ea frumoasă, bogată sau foarte inteligentă. Aici nu e vorba...? (mai mult)
Atunci cand beau, spun lucruri tampite de care a doua zi imi e rusine. Spun anumitor persoane tot felul de lucruri, ma fac de ras, iar apoi a doua zi nu ma mai dau jos din pat de rusine, nu mai intru...? (mai mult)
Ce inseamna '' κἀγὼ δέ σοι λέγω ὅτι σὺ εἶ Πέτρος, κaὶ ἐπὶ τaύτῃ τῇ πέτρᾳ οἰκοδομήσω μου τὴν ἐκκλησίaν, κaὶ πύλaι...? (mai mult)
Cred ca am o unghie incarnata. De 4 luni am o infecție la degetul mare de la picior, arată ca o unghie incarnata dar nj cred ca este pentru ca nu mi- a crescut peste coltul unghiei. Imi curge sange...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Nu cred ca ma veti putea ajuta, dar, eu o sa incerc, totusi. Am prieteni atat femei, cat si barbati si, de obicei, ne intelegem destul de bine. Problema este ca simt nevoia...? (mai mult)
Salutare! Care e faza cu criptomonedele? Cum cresc ele? Cu cât mai multă lume investește intr- o criptomoneda și o folosește cu atât îi creste valoarea? Asta nu înțeleg, cum poate ajunge o...? (mai mult)
Dacă permisul de port armă nu se eliberează oricui și nu oricum, atunci acei indivizi înarmați care intră în diferite clădiri ca să jefuiască, de unde au arme? Cum le obțin ei?
Stiti unde pot gasi dropsuri ZOZOLE cu cola in Bucuresti sau de unde pot comanda? Am nevoie urgent de o cutie mare pentru a o face cadou unui amic.
Buna! Am o intrebare logica pentru voi : Dintre a castiga respect prin cele mai corecte si cinstite fapte sau a castiga respect prin cele mai murdare sarlatane si urate metode, restul pe care il ...? (mai mult)
Care vi se par cele mai bune țigări? Gen care va plac cel mai mult și de care fumați cel mai des?
Cat de usor e ca cineva sa iti sparga contul de Instagram?
Buna ziua! :) Am o rugăminte, In data de 3 iulie eu si logodnicul meu Mihai, avem programată cununia civila. Si vrem sa trimitem drept invitație o gogoașa insotita de o poezie, o strofa / rime....? (mai mult)
2 iunie e zi liberă?
Ce ii place lui Dumnezeu? Ce gusturi are?
Dintre urmatoarele 2 optiuni, care considerati a fi mai inteleapta: Sa incepi o viata noua intr- o noua locatie unde ai mai multe posibilitati sa evoluezi dar stiind ca nu ai nici un atribut, calitate...? (mai mult)
Care este diferența (sau diferențele) dintre o persoană care vrea să- i intimideze și să- i domine pe cei slabi (psihic) și una care vrea să- i domine (sau să fie egal) cu/pe cei puternici? ...? (mai mult)
Imi este frica sa ma exprim sincer, sa pun intrebari, de ce naiba imi este teama? E bine sa ma exprim direct?
Ce faceti in momentele in care va simtiti singuri?
Oare unii isi fac cont doar sa contrazica si sa jigneasca? Unul cu cont facut azi ma contrazice pe mine ca tunsul in capitala e pana in 40 lei, cand unde ma tund eu e 50. Nici doar din masina nu te ...? (mai mult)
Va asemanati la fizic cu vreo celebritate? Daca da, cu care?
O calitate a unui om care lucrează în photoshop. Cum il puteți caracteriza? Mulțumesc anticipat!
Voi ce ati face pentru a readuce industria piscicola românească la gloria de odinioara?
Mă gândeam așa, daca tine de rușine sau educație. Nu știu cum pot purta unele niste colanți atât de mulați încât intra cu totul intre fese. Atât în public cât și la sala. Asta nu mai ține...? (mai mult)
Ce jucati pe tel, ca eu am doar Clash Royale?
Voi ați pățit sa va îndrăgosti de un cântăreț/a/actor/iță etc?
Sugerați-mi răpid inițiale pentru numele Andreea la mașina. Fără DEA. Sau orice combinație buna.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?