Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Este cineva in clasele 11-12? Dacă doriți sa ne ajutam împreună la teme.Multumesc anticipat!
Salut. In urmatoarele saptamani ar trebui sa prezint un atestat la engleza de care n- am niciun chef sincer si pe de alta parte am auzit ca nu ajuta neaparat la ceva. Intrebarea mea e, la ce ar fi util...? (mai mult)
Daca un minor este intr-o relatie cu un adult, iar in cazul de pedofilie, pedofilul este pedepsit, dar minorului i se intampla ceva? (avand in vedere ca minorul a agreeat sa aiba acesta relatie)
De ce naiba nu face statul fabrici din propria initiativa? Adica fara investitori straini.
Ce- ati spune unei fete foarte frumoase de 20 de ani care in momentul in care e intrebata ce inseamna pentru ea un barbat ideal, raspunde cu: să nu mă bată. Știu o fată care are o reputație foarte...? (mai mult)
Cum credeti ca functioneaza lumea, care e mecanismul?
Cum a fost weekend-ul vostru? :)
Probabil ați întâlnit persoane cărora dacă le spui să nu mai facă ceva, să nu se mai comporte într- un anune fel, aceștia nu ascultă și continuă să o facă cu sfidare. Aici mă refer ...? (mai mult)
Ce inseamnă "afliliat în marketing "?
E normal ca atunci cand esti pe fuga si ajungi intr-un loc si esti obosit iar daca cineva te intreaba ceva simplu ca de exemplu "cum te cheama?"tu pret de cateva secunde sa nu stii sa ii raspunzi?
De ce lumea inca se mai ghideaza dupa zicala din popor "daca dai cu lama creste parul mai des si gros", din moment ce aceasta teorie a fost demontata de cercetatori, s- a demonstrat ca daca dai cu lama,...? (mai mult)
Daca ati fi profesori de generala, liceu sau facultate si ati avea un elev sclipitor autodidact pentru care orele de la clasa sunt pierdere de vreme si mai mult de atat il mai si incurca, l- ati privilegia?...? (mai mult)
Cat de mare e un tricou de 4xl? Pana unde imi ajunge daca am 60 de kile si 1.80?
Daca ati conduce Bucurestiul, ce ati face pentru a-l face sa prospere? Fara clasicele "as elimina coruptia" sau altele de genul. Vreau ceva concret.
România nu poate sau nu vrea sa prospere? https://panorama.ro/ape-geotermale-bucuresti-ilfov/
Cunosc multi barbati care toata ziua doar stau si fumeaza si beau...Ce treaba mai e si asta? Astia traiesc degeaba, nu produc nimic, cum e posibil? Voi cunoasteti astfel de specimene? (ca oameni nu-...? (mai mult)
Mai am vreo șansă să dau de persoane normale daca le urăsc pe cele dependente de Facebook? Nu le suport.O sa îmi spuneți că mai tot globul e dependent
Tatăl meu pensionar mă jignește, zice că face mișto de mine cand vrea că e tata, mi- a zis că hai sa ne batem daca ești șmecher. Chestia e ca eu evit sa ii răspund, asta mi- ar mai lipsi să...? (mai mult)
(Am adăugat pe cineva pe lista de respingere -aplicatie :TPU-Cum fac să-l scot?)
Salariul la profesori difera in functie de materie?
Ce parere aveti de o lege prin care violatorii sa fie obligati sa se casatoreasca cu fetele pe care le- au violat? Consider ca o astfel de lege ar responsabiliza violatorii si i- ar descuraja din a mai...? (mai mult)
Cum vedeți viitorul României? Eu zic că va fi jale
Credeti ca daca s-ar introduce pedeapsa capitala pentru oricine omoara sau violeaza s-ar mai imputina cazurile de acest gen?
Care e cea mai mare fobie a voastra? cum ati dobandit-o?
Care este stilul vostru arhitectural preferat?
Buna, daca merg la cinema la filmul jujutsu kaisen 0, am voie sa inregistrez? adica patesc ceva daca inregistrez filmul?
Buna! Stie careva ce salariu ai ca si profesoara de engleza la liceu? Multumesc anticipat!
Ati intalnit pana acum gameri si oameni care se uita la animeuri care sa fie normali fara vreo buba la cap? din ce cunosc eu toti sunt ultimii ratati depresivi singuratici rupti de realitate.n- m intalnit...? (mai mult)
Doresc sa ma inscriu dupa profesionala la liceu (voi repeta a 11 a si mai fac un an, stiu) De ce documente am nevoie totusi? Mentionez ca doresc pe alt liceu
De ce o parte dintre cei care au fost închiși pentru fapte grave, gen crimă sau viol, când ies din închisoare recidivează și nu își schimbă (în bine) gândirea și modul de viață, ba chiar...? (mai mult)
De ce atat de multi baieti si barbati din Romania sunt asa innebuniti dupa asiatice? toti colegii mei vorbesc intr-una de ele. voua va plac?
Voi v-ati facut sau v-ati face majoratul? daca nu, de ce
Azi de dimineață am citit despre vizita țarului Nicolae al II- lea al Rusiei la Constanța de pe 14 iunie (stil vechi 1 iunie) 1914, cu puțin timp înainte de Atentantul de la Sarajevo. Am citit ...? (mai mult)
Care este cel mai bun la off road? Nissan Patrol, Toyota 4runner, Jeep Cherokee sau Land Rover Discovery. Ma refer la modelele vechi, care e cel mai tare pe teren? Chiar daca multi zic ca Patrol- ...? (mai mult)
Daca ar fi sa va mutati intr-o alta tara care ar fi aceea si de ce?
Cum pot sa par mai matura? Desi am 21 de ani, mereu mi se zice:, , Parca ai 15 ani!"; , , Wow, ce mica pari!". Am inceput sa ma simt ciudat, ca si cum e ceva in neregula si nu prea mai am incredere...? (mai mult)
Eu nu inteleg de ce nu se mai practica lagarele de concentrare/crucificarea? Oameni din ziua de azi sunt prea fericiti ma dezgusta efectiv Un micut tratament nu ar trica mai ales copiilor ca prea se...? (mai mult)
Cum vi se pare numele Meda?
Sunt sa nu mai fiu obsedat dupa femei? Fiindca sufar mult din cauza asta.
Vreau sa merg la club cu niste prieteni, o sa ne strangem o gasca mare cam de 11-12 persoane, ii pot arăta bodyguard ului poza cu buletinul meu?
De ce și-a schimbat Jasmina numele in Violeta?
Bună. Unde as putea sa îmi vad parola de la mesenger chiar dacă nu am uitat-o.
Pot cumpara de pe amazon fara un card?
Ziceti-mi niste vesti bune :)
Va deranjează ca un cuplu sa se pupe sau sa se mai pipăie în public?
Ce tigari mentolate știți? (Winston) pana acum am încercat doar winston sunrise, dar am văzut ca sunt multe feluri de winston menthol, super line alb, negru, cu click alb negru, etc etc. Care ...? (mai mult)
Salut TPU! De ceva timp eram curios de sistemul telepatic si am inceput sa studiez putin. E cineva care cunoaste bine lucrurile astea?
Mai e cineva pe aici care nu poate sa planga nici in momentele in care ar fi normal s-o faca? e ceva in neregula daca nu poti sa plangi?
Ce mâncare as putea sa îmi iau la job in ghiozdan care sa nu conțină pâine?
Fetelor,de ce preferati un penis mai mare/mai mic? Iar atunci cand vedeti un baiat pe strada,la ce va uitati la el? La mers? Fizic, față? Sunt curios cum ganditi voi. :)) Dau si funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!