Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Ce mâncare as putea sa îmi iau la job in ghiozdan care sa nu conțină pâine?
Fetelor,de ce preferati un penis mai mare/mai mic? Iar atunci cand vedeti un baiat pe strada,la ce va uitati la el? La mers? Fizic, față? Sunt curios cum ganditi voi. :)) Dau si funda.
Credeți într- adevăr că suferințele și necazurile determină o persoană să se maturizeze și îi întăresc caracterul? Vă voi povesti experiența mea. Acum mulți ani, în școala generală,...? (mai mult)
Heii, imi poate spune cineva ce inseamna sa,, ai drip"? Fara glume!
E manie cu trotinetele electrice sau prostie ce de regula nu tine mai mult de 1 luna, 2 sau 3? Pana nu demult nu vedeam una, acum au aparut ca ciupercile dupa ploaie :)) Eu zic ca e mai ok mersul pe ...? (mai mult)
Nu am pus de foarte mult timp o intrebare. Ce parere aveti de unii care cer anumite sfaturi, de exemplu, mai devreme a fost cineva care a fost obligat de catre profesor sa se tunda, fiind elev. Daca...? (mai mult)
Stie cineva de unde se poate procura Adderall sau Modafinil?
E cumva razboi in India? In ultimele zile am vazut foarte multi indieni prin Bucuresti dar si orase mici. Nu glumesc, indieni veritabili, vorbeau limba lor
Am o situație disperată din punct de vedere psihic. Am o vârstă, 30 de ani, însă asta nu înseamna că sunt un gunoi cum mă fac ai mei să mă simt. Locuiesc langa oraș, am terminat o facultate,...? (mai mult)
Credeți ca toată lumea este pe interes? Sau mai sunt și persoane care stau cu tine fără vreun interes material mă refer. Și de ce ar sta fără vreun interes material?
Cine vrea vrea? -_- vreau sa împart una și cu voi -_- https://postimg.cc/gx6Lvt1K
Ce părere aveți despre Marilyn Monroe? Eu nu prea înțeleg obsesia fata de ea și de ce se tot accentuează că era o femeie voluptoasa și că acum ar fi considerată plus- size când ea la apogeul...? (mai mult)
Daca vreau sa se auda cat mai putin sunet din camera mea in celelalte camere din casa, ce pot face? Inregistrez melodii si am nevoie sa se auda cat se poate de putin in afara camerei, eventual, chiar...? (mai mult)
Care este direcția cardinală spre care va place sa aveți îndreptate geamurile apartamentului? Și la ce etaj? Care sunt pretențiile pentru un apartament(gen 2 sau 3 camere, debarale, open- space...? (mai mult)
De ce e atâta răutate între elevi în școală? Ar trebui sa fie relații colegiale zic.
Ce părere aveți despre persoanele capabile să- și sacrifice viața pentru cauze nobile, pentru a salva mai multe vieți? Dau un exemplu: un bărbat vrea să demaște și să extirpe o rețea largă...? (mai mult)
Voi cei trecuți de 23 ani, aveti viața socială? Dar fiți sinceri :)
Am niște nelămuriri privind absurdul lui Camus,ar fi un scop,sens sa te prefaci toată viata ca exista un sens, spunea el sa crezi mereu ca ești un actor, e o iluzie asta, nu vad rațiunea?
Voi aveți o metoda de-a memora? Daca da, care este?
Copiii devin interesati de s3x de la varste tot mai fragede din cauza ca e foarte mediatizat si sunt bombardati cu chestii legate de el constant, dar la mine e exact invers.Tocmai pentru ca aud peste ...? (mai mult)
Oare medicii se implica emotional? Atunci cum pot sa faca fata situatiilor?
De unde poti face rost de o carte d-aia gen ishihara folosita cand iti faci analizele pentru permis?
Salut, De ceva vreme un "tovaras" tot imi bate apropouri ca cica sa ii dau lui jumatate din salariul meu ca are el impresia ca eu il cheltuiesc aiurea si cica sa imi tina mie banii. Si tot insista....? (mai mult)
Care e motivul pentru care se promoveaza incultura pe TikTok? De ceva vreme vad minore de 13-14 ani romance care dau din funduleanu si care isi posteaza odrasla pe TikTok, copiii astia nu au parinti?
Hristos a inviat! Am o intrebare, oare Rusia ne-ar "ataca" si pe noi astia din Moldova sau se vor "limita" doar la Ukraina? Sincer de vreo cateva ile nici sa dorm nu mai pot voi ce credeti?
Poate sa ghiceasca cineva ce faceam in momentul in care mi-am facut selfie-ul? Ce anume exprima fata mea?
Sunt barbatii mai rai decat femeile sau invers? De ce? explicati
Daca ar aparea un om la usa voastra si ar zice ca nu are unde locui, l-ati primi sau va e frica ca nu stiti ce intentii are?
Voi cand va face cineva ceva bine/rau, il rasplatiti cu aceeasi moneda? Eu da, dar unoeri ma abtin ca na, circustances* De ce unii cand le zici/faci bine te ia peste picior/ignora sau iti face fix...? (mai mult)
Ti-ai mai extins de-a lungul timpului zona de confort (ma refer la confort psihologic)? Daca da, cum?
Exemplul următor este opusul acelor indivizi care își exercită puterea ca să intimideze și să domine pe cei "slabi" și fără apărare. Cum ați caracteriza voi o persoană care încearcă ...? (mai mult)
Salut, maine, poimaine fac 18 ani si nu stiu daca se zice piure sau pireu... poate sa ma lumineze cineva?
Mai profeseaza ca preot Pomohaci? Credeti ca e homo sau erau platiti diversi sa il comporomita la TV pentru audienta?
Salut! Nu știu cum să mă fac înțeles, dar o sa incerc. Poate vor fi persoane care mă vor înțelege.Am întâlnit acum un an și ceva o persoana pe internet.Am jucat un joc online din când în ...? (mai mult)
Ce intra în atribuțiile unui medic de familie? Ce poate trata în afara de răceli?
Ce părere aveți despre persoanele cărora nu le este frică de moarte? Aici nu mă refer la cei bolnavi sau în vârstă, ci la cei tineri sau de vârsta a doua.
Daca am diferite obsesii ca de exemplu daca draperiile nu sunt trase cat trebuie si apare un "firicel" de lumina le aranjez pana nu se mai vede nimic sau daca sertarul nu e inchis de tot sau nu se poate...? (mai mult)
Am visat că m- am dus până acasă la băiatul pe care- l tot visez. Ne știm doar de pe Facebook! El stătea în drum la poartă, sora lui la fel, eu eram în curtea lor. Se făcuse noapte de- acum...? (mai mult)
Cei care o au cu numerologia sau chestii din astea. De vreo doua săptămâni ma uit încontinuu la ore fixe sau aceleași cifre. 00:00, 22:22, 01:01 ș.a. As vrea sa fiu dacă exista o semnificație...? (mai mult)
In 2 ore o sa mi se ia un interviu, despre rezultatele mele la o competitie de karate. Si in mare parte ce as trebui sa spun in afara de rezultatele luate?
Salut, stiti ghicitori cu tigani gen de ce nu poti sa joci sah cu tiganii? Pentru ca iti fura caii
Salut, cand cazi de la inaltime, mai simti durerea sau mori instant fara sa simti nimic?
De ce au inceput si baietii sa poarte tanga?
Nu știu cât de ciudat va suna dar... Am cateva probleme in familie pe care nu le pot discuta cu nimeni cunoscut - nu sunt chestii grave, doar ca as vrea sa nu vorbesc cu prietenii sau familia- vreau...? (mai mult)
Ce faceți dacă vedeți un om furând pamperși? Raportați sau ignorați?
Salut. Știu că persoanele importante au pagină de Wikipedia dar vreau să știu dacă celebritățile își scriu singure paginile de wikipedia sau scriu alții despre ele?
Un răspuns posibil la întrebarea: "Ce mai faci?": - "Afară de faptul că mă simt epuizat, că sunt instabil financiar, că sunt cu nervii la pământ şi că sunt gras, totul e ok. Thank you." ...? (mai mult)
Aveti vreun plan pentru viata asta?
Am primit la superbet restricție la bonusuri. Cum pot sa scap de aceasta?
Azi la școală, în pauză stăteam liniștit când deodata vine un coleg mă ia de mâini și mă duce la un coleg și îi dă în față cu mâna mea și i- au picat ochelarii colegului și cică i-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!